החוליה החלשה

X יו יו S

New member
את בטוחות שזאת אחת?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

וזה עלבון להגיד שהיא דומה לשרה

בטוחה מאוד

חוכמה מאוד גדולה מצד דרורית לקחת תמונה מתקופה ממש נוראית שלה. כפי שוודאי שמת לב, תמונות מחרידות של כל הנשים היפות ברשימה אפשר למצוא בקלות. נטלי אולי לא יפה אוניברסלית אבל אני כן אוהבת את החן שבה. יש בה משהו מאוד שובה בעיניי.

X יו יו S

New member
../images/Emo4.gifכן אני ממש מבואסת

כמו ילד שגילה שאין סנטה
התמונה שדילן שמה בדרך כלל של ליאן פשוט יוצאת מהגדר הרגיל ואני כבר לא חושבת שהיא הכי יפה לא שמצאתי מי יותר גם אני חושבת שיש בנטלי משהו יש לה איזה קסם שזה הכי שווה כי קסם תמיד נשאר

ליאן מהממת, היא תמיד היתה ילדה יפה

נכון, יש לליאן המון תמונות לא מחמיאות, אבל ליאן היא אישה יפה.

X יו יו S

New member
../images/Emo6.gif

אין ספק שעכשיו המשחק מתחיל להיות מעניין בשבילי אחרי חשבתי שזה סתם כדי להעביר את הזמן ממש אין לי מושג מי הולכת לזכות ויש לי הרגשה שמרטינה

חחח איזה מצחיקה את

התמונה ששמת של ליאן למטה וטענת שהיא לא יפה בה זו תמונה משנת התרפפו או משהו. נכון שהיא לא מהממת בה אבל זה לא המראה ה"רגיל" שלה. ליאן היא יפה באופן טבעי. תראי תמונות שלה יוצאת מחדר כושר, בלי איפור ובלי שום אקססוריז שיהפכו אותה לזוהרת, והיא נראית הכי יפה ככה. זה שהיו לה כמה תסרוקות ותלבושות גרועות אי שם בעבר זה דבר ידוע (ראית תמונות שלה מגיל 13?
) הענין הוא, שבשורה תחתונה, מתחת לכל מוצרי הטיפוח של הכוכבת, יש מעט מאוד נשים שהן יפיפיות טבעיות. וליאן היא אחת מהן.

X יו יו S

New member
יש בזה משהו

באמת תמונות שלה שאני פחות אוהבת לא קשורות למראה חיצוני שלה בניגוד לכמה זמרות אחרות ולא אני לא מכירה תמונות שלה מגיל 13:-O מה היא עשתה בגיל 13? אני מכירה אותה משיר של חופשיות מהבר ומפה (או מתמונות ראשונות שמוצאים בגוגל שלה) אגב אני אשמח אם תשים לי את תמונה שלה מתמונה של כל הזמרות שדילן שמה אני מאוהבת בתמונה הזאת

LeAnnDylan

Well-known member
היא התחילה את הקריירה שלה בגיל 13

האלבום הראשון שלה Blue יצא כשהייתה בת 13 (ז"א היו לה שלושה אלבומים אחרים לפניו אבל אלו היו אלבומים בהפצה מקומים והם לא נחשבים) הנה תמונה מ-1998 היא בת קצת יותר מ-13 כן אבל המוטיב נשאר זהה לאורך כל שנות העשרה שלה
אגב יש כמה תמונות מהסט של התמונה שרצית. אני אעלה לך אותן עוד מעט.

X יו יו S

New member
מה זה בדיחה

היא בת 13 פה? יאו אני אף פעם לא יודעת מה עדיף להראות מבוגרת לגילך או צעירה לגילך ואני זוכרת שספרת לי על זה פעם אבל שכחתי |נבוך| אבל היא התחילה כקאנטרי ואחר כך עברה לפופ ואז חזרה לקאנטרי או שזאת הייתה מישהי אחרת

LeAnnDylan

Well-known member
זו הייתה היא

היא לא בדיוק עברה לפופ. כאילו כן, אבל היא פשוט שיחררה אלבומי פופ עבור המעריצים האירופיים שלה שלא בקטע של קאנטרי. כשחזרה לנאשוויל היא נשארה עם הקאנטרי. אפילו האלבום Twisted Angel שלה שהיה מן מיקס בין קאנטרי לפופ זכה לגרסאות קאנטרי אסליות יותר עבור המעריצים הדרומיים ונשאר "פופי" עבור שאר העולם.

X יו יו S

New member
חח אסליות

יש לך דוגמאות להביא לי גרסה של שיר קאטנרית ופופ רגיל אולי סוף סוף אני אשמע את הבדל

חחחחחחחחח

רוית צודקת. התמונה אגב שהבאת נורא יפה, לא ראיתי אותה ככה אף פעם.

רשימה של זמרות הקאנטרי?

הדירוג שלי, לפי הרשימה של החוליה החלשה: 1. מרטינה מקברייד 2. ליאן ריימס 3. שאניה טוויין 4. ג'וליאן האף 5. קימברלי פרי 6. הילרי סקוט 7. ג'ניפר נטלס 8. קרי אנדרווד 9. טיילור סויפט 10. מירנדה למברט אני כל כך הולכת לחטוף

אם ריבה היתה בפנים, גם היא היתה מדורגת גבוה

לדעתי, ואני אומרת בשיא הרצינות (
), היא מהממת.

למעלה