החוליה החלשה

X יו יו S

New member
כן לזה התכוונתי

אבל זה לא כל משנה אז את לא חייבת אם לא בא לך אני באמת חשבתי שאתן חושבות שליאן הכי יפה (אולי חוץ מאורית) לא בגלל דילן אלא כי באמת נראת לי כזאת אז רציתי לראות מי לדעתכם יפה אחרי שהבנתי שהיא לא אבל לא משנה

West Doll

New member
../images/Emo45.gif לגמרי

היא והאחים המכוערים שלה. הם נראים כמו חבורת ערפדים או סתם כמו אנשים שמתו ממש מזמן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לרגע לא הבנתי למה יש לדרורה פיצול אישיות

תקין מאוד!!

שתיהן משמשיות סקסיות להחריד! אגב נטלי מהממת בעיניי למרות שמאז שהיא הסתפרה היא נראית כמו הילארי סוואנק בבנים אינם בוכים.

X יו יו S

New member
אז לא פלא שנתנת לה חסינות ../images/Emo152.gif

וחשבתי שזה במיוחד בשבילי
אגב אני חוזרת בי
מצאתי תמונות לא מוצלחות של ליאן
פה היא לגמרי מזכירה את טיילור את לא צריכה לדרג את שלה תדרגי את שלך זה מעניין אותי

דירגתי את שלי

את הגבת להודעה שלי שדירגתי. אני חושבת שהתכוונת שנדרגן את הנשים היפות בקאנטרי בעיננו ואנחנו פשוט דירגנו את מי שנשארה במשחק... בכל אופן, בעיניי מרטינה ליאן וג'וליאן בתחרות צמודה על המקום הראשון. (לכן כשהיה קאבר עם שלושתן עליו בביקיני זה היה ההיילייט של היום של דילן
) הצבעתי לליאן באמת בתור מחווה בשבילך. מובן שלא הייתי נותנת לה חסינות אם לא הייתי חושבת שהיא יפה אבל הייתי זורמת עם דילן על מירנדה (כי כבר יש לה הצבעה) אם לא היית כותבת את ההודעה שלך אז זה כן בשבילך
אגב לא יודעת איפה את רואה דימיון לטיילור בתמונה אבל שיהיה

X יו יו S

New member
אבל הזכרת בה רשימה של עוד בנות

פיית' היל ונטלי מיינס משמש מקנטייר וטרשת עורקים (שזה בטח נכתב בציניות) אז פשוט רציתי לדעת מה הטעם שלך אבל לא משנה גם ככה כל פעם הם נראות לי אחרת יש להן אותו חיוך מרגיז ותלתלים

X יו יו S

New member
יאו איזה הצתה מאוחרת יש לי

עכשיו שמתי לב שדילן יש 2 רשימות סורי

X יו יו S

New member
א סתם צחקתי

המשחק ימשיך כרגיל ב יש הרבה דברים שלא אכפת לי להתחנף בשבילו למצוא חן בעייני דילן טעם אישי הוא לא אחד מהם

Guncrazy

New member
../images/Emo128.gifטיילור ../images/Emo127.gifליאן

הייתי מעיפה את קימברלי לפניי טיילור אבל זרמתי אתכן. ולדיון של מי הכי יפה אני חושבת שמרטינה הכי יפה אבל התרגלתי ליופי של ליאן כבר המון המון שנים שהיא פשוט תמיד נראית לי מהממת
שאניה גם מדהימה

למעלה