עוקבת אחרייך 3< סתמ, התעוררתי
H Hinamori New member 4/2/06 #88 רגע רק עכשיו עיכלתי את זה ... מלפפוני קראה יאוי, וציחקקה אחרי זה. זה סוף העולם. כולנו הולכים למות. עעע.
רגע רק עכשיו עיכלתי את זה ... מלפפוני קראה יאוי, וציחקקה אחרי זה. זה סוף העולם. כולנו הולכים למות. עעע.
B Bakura New member 3/2/06 #20 ../images/Emo96.gif זה קורה. תלוי פשוט איזה פיק את קוראת. התגובות שלי נעות מהזלת ריר, לציחקוקים, לדפיקת הראש בקירות או בשולחנות מרוב שזה טיפשי XD קשה למצוא פיקי יאוי טובים בימינו T_T. אגב. אני רוצה פיק רנג'י סאמא. ^_^ אפשר לינק?
../images/Emo96.gif זה קורה. תלוי פשוט איזה פיק את קוראת. התגובות שלי נעות מהזלת ריר, לציחקוקים, לדפיקת הראש בקירות או בשולחנות מרוב שזה טיפשי XD קשה למצוא פיקי יאוי טובים בימינו T_T. אגב. אני רוצה פיק רנג'י סאמא. ^_^ אפשר לינק?
B Bakura New member 3/2/06 #23 ../images/Emo96.gif כן, נו, אבל אני מנסה לפתוח את עצמי לאפשרויות חדשות. חוץ מזה, רנג'י הוא כל כך הסאמא של איצ'יגו.
../images/Emo96.gif כן, נו, אבל אני מנסה לפתוח את עצמי לאפשרויות חדשות. חוץ מזה, רנג'י הוא כל כך הסאמא של איצ'יגו.
B Bakura New member 3/2/06 #25 ../images/Emo96.gif *שיעול* אני רק מציינת שאם, יום אחד, צ'אד ימות (חלילה וחס, אבל עדי ממש רוצחת אותו כל הזמן~) ואיצ'יגו יהיה זקוק לנחמה שרנג'י יספק, או אז רנג'י יהיה הסאמא.
../images/Emo96.gif *שיעול* אני רק מציינת שאם, יום אחד, צ'אד ימות (חלילה וחס, אבל עדי ממש רוצחת אותו כל הזמן~) ואיצ'יגו יהיה זקוק לנחמה שרנג'י יספק, או אז רנג'י יהיה הסאמא.
E Envious New member 3/2/06 #41 את רואה, שאלתי את חיליק|סלבה| את מי לשדך ללגולאס והוא אמר גימלי XD אז אמרתי לו שאם הוא יאמר את זה לך תאהבי אותו XD
את רואה, שאלתי את חיליק|סלבה| את מי לשדך ללגולאס והוא אמר גימלי XD אז אמרתי לו שאם הוא יאמר את זה לך תאהבי אותו XD
B Bakura New member 3/2/06 #43 ../images/Emo96.gif אומייגאד, שיגיד לי. ((ולמי שרוצה להתעדכן, סלב הוא אחד משני הבנים שאולפו בשיטת "תגיד 'יאוי זה התשובה לכל!' קבל חיבוק ^_^~!)) אם הוא יגיד את זה אני מביאה לו נשיקה D:
../images/Emo96.gif אומייגאד, שיגיד לי. ((ולמי שרוצה להתעדכן, סלב הוא אחד משני הבנים שאולפו בשיטת "תגיד 'יאוי זה התשובה לכל!' קבל חיבוק ^_^~!)) אם הוא יגיד את זה אני מביאה לו נשיקה D:
B Bakura New member 3/2/06 #48 ../images/Emo96.gif ביאקויה אולי אוקה, אבל לא _מלך_ האוקאים. הוא , לעומת זאת, באמת _מלך_ האוקאים. ^_^ ((לא מצאתי תמונה יותר טובה, עימך הסליחה :X))
../images/Emo96.gif ביאקויה אולי אוקה, אבל לא _מלך_ האוקאים. הוא , לעומת זאת, באמת _מלך_ האוקאים. ^_^ ((לא מצאתי תמונה יותר טובה, עימך הסליחה :X))
K ketty the sheep New member 3/2/06 #50 אפילו [סמי ../images/Emo58.gif? S:] הבאן-קאי שלו ורוד. יומיצ'יקה, מאחוריך! [ואפילו זה בספק. ]
S S.Riddle New member 3/2/06 #62 _כולם_ מאחוריי יומיצ'יקה. ../images/Emo8.gif טוב, נו, לפחות שוהיי~ ^^