...
K ketty the sheep New member 3/2/06 #55 כנראה שאלכוהול באמת עושה את זה להרבה אנשים שכותבים פיקים שלהם. XD
ל לבנדר א New member 3/2/06 #69 בע בע בע בע בע! תתביישי! עכשיו אין סיכוי שאני יתרגם לך ביאקורנ. היית חייבת לכתוב את זה? אותך לפוצקי! >< *נזכרת בביקי\גין\אייזן* *נחנקת* *מתה בייסורים*
בע בע בע בע בע! תתביישי! עכשיו אין סיכוי שאני יתרגם לך ביאקורנ. היית חייבת לכתוב את זה? אותך לפוצקי! >< *נזכרת בביקי\גין\אייזן* *נחנקת* *מתה בייסורים*
מ מלפפון ים New member 3/2/06 #80 חה! לך אין זכות דיבור אפילו. אותה אחת שרצתה לקרוא את הביאקויהXגיןXאייזן במלואו, היא לא אני. אז שקט שם ביציע.
חה! לך אין זכות דיבור אפילו. אותה אחת שרצתה לקרוא את הביאקויהXגיןXאייזן במלואו, היא לא אני. אז שקט שם ביציע.
S SasuNaru New member 3/2/06 #32 נצל"ש שיויו כמה זמן לא כתבתי פה ם.ם מוחעחע קבלתי תעודה ואני חיה~~~~~ מוחע ממוצע 79, מיקוטע גאון O3O ניחע D:
נצל"ש שיויו כמה זמן לא כתבתי פה ם.ם מוחעחע קבלתי תעודה ואני חיה~~~~~ מוחע ממוצע 79, מיקוטע גאון O3O ניחע D:
T The Snow fox New member 3/2/06 #38 נצל"ש.../images/Emo58.gifלפרק 34.../images/Emo63.gif לא! אייזן! למה? הוא היה הקפטן האהוב עליי! למה? ומה זה המוות המשפיל הזה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.
נצל"ש.../images/Emo58.gifלפרק 34.../images/Emo63.gif לא! אייזן! למה? הוא היה הקפטן האהוב עליי! למה? ומה זה המוות המשפיל הזה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.
B Bakura New member 3/2/06 #42 ../images/Emo96.gif הקפטן האהוב עליך? לא פגשת אף אחד עדין! :< (קאנפצ'י כל כך ;[! וגם הזה מצוות שתיימעשרה עם השיער הלבן. ו. ו. אני בפרק 42! ^_^ צ'אדואיצ'י~!)
../images/Emo96.gif הקפטן האהוב עליך? לא פגשת אף אחד עדין! :< (קאנפצ'י כל כך ;[! וגם הזה מצוות שתיימעשרה עם השיער הלבן. ו. ו. אני בפרק 42! ^_^ צ'אדואיצ'י~!)
H Hinamori New member 3/2/06 #58 עם השיער הלבן ? םם כאילו היטסוגאיה ? הוא מ10 י.י או שהתכוונת למאיורי ? אין לו שיער, כלומר יש לו, אבל לא רואים את זה בפרקים שאת נמצאת בהם ס.ס;;;;
עם השיער הלבן ? םם כאילו היטסוגאיה ? הוא מ10 י.י או שהתכוונת למאיורי ? אין לו שיער, כלומר יש לו, אבל לא רואים את זה בפרקים שאת נמצאת בהם ס.ס;;;;
C cRitiCaL KitTy New member 3/2/06 #60 אוקיטאקה!>.<../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif as in...
H Hinamori New member 4/2/06 #90 לא ! זה היטסוגאיה ! כולם אוהבים את היטסוגאיה ! גם אם היא התכוונה לאוקיטאקה, היא עדיין אוהבת את היטסו !!11 כולם !!11 כולם אוהבים את היטסו !!!!1111111 -בוכה בפינה-
לא ! זה היטסוגאיה ! כולם אוהבים את היטסוגאיה ! גם אם היא התכוונה לאוקיטאקה, היא עדיין אוהבת את היטסו !!11 כולם !!11 כולם אוהבים את היטסו !!!!1111111 -בוכה בפינה-
C cRitiCaL KitTy New member 4/2/06 #93 אחמ../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif זאת לא סיבה לחשוב על מאיורי(Oם) לפני שאת חושבת על אוקיטאקה בהקשר של שיער לבן! מיאו...
אחמ../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif זאת לא סיבה לחשוב על מאיורי(Oם) לפני שאת חושבת על אוקיטאקה בהקשר של שיער לבן! מיאו...