היום ב-
אנשים

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif מישהו מוכן להסביר לי

מאיפה לעזאזל לקחתם איקאקוXקירה?! הם נפגשו פעם!?!?11 >________<

S.Riddle

New member
קודמכל אמהר להדגיש

שאני חובבת גדולה של זוגות קראק, אז אולי בזה תמצאי הסבר כלשהו. D: אם כי, בעצם, איקאקו וקירה הפסיקו להיות זוג קראק בשבילי מאז שהכל הפך הגיוני משהו, כי ברגע שאני קוראת יותר מדי קראק שומדבר כבר לא נראה לי מוזר. למה איקאקוXקירה? ארק נהדרת של פאנפיקשן שנכתב ע"י כותבת שלדעתי היא הכותבת הכי טובה בפאנדום, שמבוססת על האירועים של פוסט soul society, גרמה לי לחשוב שיש המון פוטנציאל לשניים האלה. בנוסף, אני חושבת שהרעיונות שהיא הביאה שם הם בעלי פוטנציאל גדול למימוש בסדרה עצמה (או אולי כך אני מקווה, ובכל זאת), ואהבתי מאוד את הנימוקים שהיא הביאה לשניהם, אזז.... זאת הסיבה, בעצם. ^_^;; (ואני גם זונת זוגות-קראק, אין מה להכחיש. ;;) רק ארצה לציין שאני בכלל מעריצת גיןXקירה מושבעת, איקאקוXקירה זאת סטייה (נפלאה~) מהצד. ^^

Hinamori

New member
איקאקירה זה סתם קקי של כלבים.

זה כמו נווילפרסי. כאילו, WTF. למה אנשים טוענים שזה חמוד ! >:

S.Riddle

New member
איקאקירה זה אהבה. ^_^

הם מגיעים לרמות חדשות בסולם ה-cuddliness שלהם. 3:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אז זה אומר שאני יכולה

לשכנע אותך לאהוב מאיוראהארה? XD

S.Riddle

New member
...את בהחלט יכולה לנסות? D:

אם על זה עוד לא חשבתי בעצמי, מה טוב. XD

Envious

New member
טוב נכון T_T

אבלאבל אני לא יכולה לדמיין את רנג'י סאמא מצטערת..

S.Riddle

New member
איזה במסווה? o_O;;;

אם הכוונה ב'במסווה' היא לכך שכל פעם שהוא נכנס לחדר קירה נראה פתאום כמו הסמא הכי גדול בסייריטיי, או שאפילו להיטסוגיה יש רגשי נחיתותכל פעם שמישהו אומר "ביאקויה"- אם זה נחשב 'במסווה'- אפשר באותה מידה לדפוק לו על המצח שלט ורוד וגדול של "אני אוקה", התוצאה תהיה בדיוק אותו הדבר. >_>;

לא חשבתי שיגיע היום הזה

אבל אני מזדהה איתך כל כך. XDDDDג ושובלא!!1 אני לא מעזה לשים כאן קישור לזה. איזה דברים מלוכלכים שמלפפוני קוראת, הדרדרתי.>: אני אשלח לך במסר. אבל זה דווקא פאנפיק ממש טוב. נחמד היה להתמסטל איתו ב2 בלילה, בכל מקרה. חוץ מהרנג'י הרגשני במקצת, ושכרגיל... התעלמו מהתשוקה הגדולה ביותר שלו כלפי ביאקויה - לנצח אותו. ולא ממש נראה לי שהוא חושב דווקא על מיטה בהקשר הזה. טוב, לכי תדעי. חוץ מזה שאלכוהול זה פתרון קל ולעוס מדיי לשיפופ של כל מיני דמויות ראנדומליות. רנג'י, שתוי והפכפך ככל שיהיה, אני לא חושבת שיקבל תחושות כאלה כלפי ביאקויה ובטח לא יממש אותן. לפחות, לא בקלות כל כך. זה תמיד מזכיר לי את המשפט של ביאקויה בפרק 52-53 - "מרשים. הצלחת לגעת בי." הוא משעשע כשחושבים עליו בהקשר כזה. [הפעם אלו שעות השינה החסרות! XD]

למעלה