What a lovely McWeekend

rox love BSM

New member
../images/Emo26.gifAnd we feel so alive../images/Emo23.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: שמעתי 4 שעות בטיסה את כלהשירים שלהם
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע ומהרכבת ללונדון עד לסקוטלנד שמעתי בויס לייק גירלס
ואבריל
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי בויס לייק גירלס
אלבום שחרשתן עליו: כל האלבומים של מקפליי ובויס לייק גירלס
קליפ שעשה לכן את זה: אלו ששמתי יום ראשון
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ראיתי רק בוראט אתמול
|
משהו ששימח:סקוטלנד |
ציטוטיה:
James shrugged. “Girls are evil. Speaking of that, once you’re done with your homework, could you come over to my house? I wanna try a few things!” “Uh...” Going over to James’s house to “help him try something” was usually not a good idea at all, at least not if you didn’t have Dougie to sacrifice. “I don’t know how long this will take.” “Noo, it was something with A...” Danny’s face suddenly went through some major changes. His forehead wrinkled, tongue sticking out of his mouth and he was tilting his head slightly. We all knew what that meant. “Look at him, he’s thinking!” James squealed. “We did it! We made him think!” “No, he probably just has something in his eye,” Matt answered. “Hrrngst!!” Dougie answered, causing me to take my eyes off Harry and focus them on my friend. “What!?” “I think it means ‘I want James’ potatoes’,” Danny said. “Or ‘I want James’ mom,” Matt added. “Lay off my mom!”
מתנגן בראש / בפלייליסט: חשופים
המלצת השבוע: צ'יז טוויסט זה הדבר הכי טעים בעולם!
התמונה הכי חמה:

N e r d y

New member
סתם שאלה

כמה זמן זה ברכבת מלונדון לסקוטלנד? ואיפה היית בסקוטלנד?

rox love BSM

New member
בערך 6 שעות 6 וצי משהו כזה

הייתי באדינברו ליום וחצי בערך ואז בסיינט אנדרוז

N e r d y

New member
רק 6 וחצי?? ../images/Emo12.gif

הייתי בטוחה הרבה יותר XD חח ויש לך מושג במקרה אם המקומות שהיית בהם יותר קרובים ללונדון מגלזגו? יאו חחח הסתכלתי באטלס לפני כמה ימים והמרחק מלונדון למנצ'סטר נראה לי נסיעה של 6 שעות ברכבת אז לסקוטלנד חשבתי הרבה הרבה יותר

rox love BSM

New member
זו הייתה נסיעת עסקים

אז יש מצב שהיא הייתה מהירה יותר כי רגילה נראה לי עוצרת בדרך. לניו קסטל שזה כמעט ממש בצפון אנגליה זה ארבע שעות ברכבת אז זה בערך עוד שעתיים וחצי עד סקוטלנד לסיינט אנדרוז לקחו אותנו ברכב אז אין לי מושג וגלזגו קצת יותר קרובה ללונדון מאידנבורו

Charley XD

New member
חחחחחח

מאיפה הציטוט הזה ? וסקוטלנד
אוו ומה עם ה - 28 ? תראי נחכות טיפה ..

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif אנייייייייי ^^

מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR
Friday night
The ballad of Paul K
Falling in love
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Friday Hill - Baby goodbye
Avril Lavigne - I can do better
Avril Lavigne - My happy ending
Chris Brown - Forever
Chris Brown & Jordin Sparks - No air
Enrique Iglesias - Can you hear me
Enrique Iglesias - Do you know
Blink 182 - All the small things
Busted - What i go to school for
Busted - 3AM
Busted - Who's David
Busted - Year 3000
Linkin Park & Busta Rhymes - We made it
Linkin Park - Leave out all the rest
Sum 41 - In too deep
Simple Plan - Your love is a lie
Simple Plan - Take my hand
Simple Plan - Generation
Oasis - Stop crying your heart out
Boys like girls - Hero-Heroine
Boys like girls - The great escape
Boys like girls - Five minutes to midnight
Boys like girl - On top of the world
Boys like girls - Thunder
הלהקה המגניבה של השבוע:
בלינק33>,באסטד,בויז לייק גירלז,סאם^^
אלבום שחרשתן עליו:
SIMPLE PLAN - SIMPLE PLAN BOYS LIKE GIRLS - BOYS LIKE GIRLS XD
קליפ שעשה לכן את זה:
סאמוש פורטי וואנוש - אין טו דיפ ^^
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אפקט הפרפר
שחק אותה סמארט
החיים היפים של זאק וקודי
החיים הפשוטים של פאריס הילטון
האנה מונטנה^^
חשופים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
X
משהו ששימח:
אמא קנתה לי טבעת^^
משהו שהעציב:
X
ציטוטיה:
אמא שלי דיי אוהבת את דאגי כזהXD וכל פעם שאני שואלת אותה או אומרת לה משהו על מישהו מפורסם אז היא חושבת שאני מדברת עליו. סיפרתי לה על המופע של אבריל,ואז אמרתי לה 'ואת יודעת מי עלה לבמה!?!?' [התשובה היא דריק,מסאם41^^] 'דאגי?
' השמעתי לה שיר של אנריקו,אמרתי לה את יודעת מי שר?!11 'דאגי?
' XDDDDDDD היא הצחיקה אותי.
[עיווני- חברה שלי,אני^___^- אניXD] עיוווווווני אומר/ת: צ'יבית יאללה לכי לכי תאכלי במבה ותעזבי אותי כבר אני ^____^ אומר/ת: לא רעבההההההההההה אני ^____^ אומר/ת: לכי תטחני M&M!!! אני ^____^ אומר/ת: שמנה!! עיוווווווני אומר/ת: אאאאאאאאאאאא עיוווווווני אומר/ת: שברת אותי!!!!!!!!!! עיוווווווני אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח XD אני ^____^ אומר/ת: את המנמ? עיוווווווני אומר/ת: חחחחחחחחח לרגע קראתי לא נכון חשבתי כתבת: את ה-מנמנמ אני ^____^ אומר/ת: נמנמנמXD אני ^____^ אומר/ת: כןןןןןןן חחחחחחחחחח בהתחלה הסתבכתי עם המ' והנ' XDD עיוווווווני אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עיוווווווני אומר/ת: נמנמנמ עיוווווווני אומר/ת: איזו שיחחחחה מרגשת!!!!!!!!!!!!! XDDDD אני ^____^ אומר/ת: נמנמנמXDDDDDD אני ^____^ אומר/ת: כןן!!XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Ashlee Simpson - Shadow
המלצת השבוע:
לראות דחוף את הסרט 'אפקט הפרפר'!!!!!!!!11@%@#
התמונה הכי חמה:
אשונייייייייייייייייייייייי המושלמושששש333>

just orr

New member
Why Do I Keep Counting?

מצעד הלהיטים של מקפליי: לא היה משו מסויים חח
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כנ"ל ^ + Will I Am- Heartbraker
הלהקה המגניבה של השבוע: כנ"ל D:
אלבום שחרשתן עליו: ---
קליפ שעשה לכן את זה: הארטברייקר, כי חפרו עליו XDDDDDDD
סופרמודל (בן ורוני
), הישרדות איי קוק, פרוייקט מסלול, מגרש ביתי עונה 2.
"שחק אותה סמארט", GH של מקפליי.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: העבודה המעצבנת במתמטיקה >< שג'ורג'יה לא יורד נורמלי! שנשרפתי וזה ><
משהו ששימח: שהייתי באילת עם המשפחה ותותיק והיה כיףףףף DDDD: הלכתי אתמול ליס פלאנט והיה מגניב
הצלחתי את ההתחלה של פייב קולורז!!!!!!!!!!1 החופש להלהלה
משהו שהעציב: הרבה דגים שלנו מתו ): לכלבה שלי יש פצע. (והיא גם עם קולר אליזבת חחחחחחחחחחחחחחח)
ציטוטיה: ~על וידאו שמישו צילם בפלאפון (איכות גרועה) והראו בחדשות~ אני: "הוא בטח קיבל הרבה סכף על זה" אבא: "כן, שיקנה פלאפון חדש" אמא: "רואה את נערת הפלסטיק?" (אל תשאלו XD) אבא: "כן [...בלהבלהבלה...] יש לה פרצוף של 9 באב." אמא: "היום 9 באב." מיה: "בלהבלהבלה... משו לא ברור... finish" אני: "Almost finished" מיה: "I'm not talking to you! I'm talking to HASHEM!!!" just... orr says: אולי בגלל זה זה לא מתחבר >< just... orr says: אומייגאש זה התחבר O: [זה היה מצחיק באותו הרגע נו ><]
מתנגן בראש / בפלייליסט: Simple Plan- Welcome To My Life
המלצת השבוע: על הסרט "שחק אותה סמארט" D: ועל הספר "הסיפור שלא נגמר"
התמונה הכי חמה: מה שרואים מהחדר שלנו באילת ב-7 בבוקר D: סופשבוע נעים :)

Yu vi

New member
אעא הצלחת את ההתחלה של פייבקולורס?!../images/Emo85.gif

אאאאאאאא בזכותיייייייייD: *מה היית עושה בלי התווים שלי?! הא?!* עכשיו את בדרך הנכונה להיות גאון.

just orr

New member
אעאע לגמרי בזכותך!!! ../images/Emo47.gif

תודההההה DDDDDDDDD: [כנראה ששכחתי לציין את זה במקוויקנד XDDDD] אולי יום יבוא ואני אהיה גאון כמוך
333>

N e r d y

New member
סימפל../images/Emo23.gif

חחחח לפחות את רואה מגרש ביתי, שיר עוד לא התחילה את העונה הראשונה מפסחXD עכשיו אני יודעת שיש לזה שימוש :) בן ורוני 3> איי מיס יו ):

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

ראיתי בינתיים 3 דיסקים XDDD טללללל לא דיברנו שנים ))): אני אפעם לא תופסת אותך ><

McGirl For Life

New member
להלהלה נחשו מי הלכה להופעה של רן דנקר../images/Emo3.gif

אני!!!! אתמול..... וואי היה מטורף
והוא כזה חתיך
ונראה לי שיש לו קטע עם הנערת רקע שלו שמנגנת על הגיטרה האקוסטית ושרה איתו שיר אחד.... כי הם היו ממש צמודים והוא הביא לה נשיקה בלחי באמצע השיר......
בכל מקרה...
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל מיני
אין לי כח
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
כל השירים של האחים ג'ונאס כל השירים של NLT כל השירים של ג'סי מקרטני כל השירים של בויז לייק גירלז thats what you get - paramore disturbia - rihanna you said no - busted
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי,האחים,NLT,בויז לייק גירלז
אלבום שחרשתן עליו:
--
קליפ שעשה לכן את זה:
--
סופר מודל איי לאב ניו יורק2 אהבה זה אמורה גיבורים וואי הפיטר הזה..... פשוט לעשות אותו
אלמה פיראטה האוסי 4.... אבל הוא ממש גרוע החיים היפים של זאק וקודי שודדי הקאריבים2 אני עכשיו רואה חהחה המומיה3 יש לה ביצים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שלי כמו תמיד האיש הגבוע נדב שכל הזמן מטייל ברחובות נהריה במפחידות רבה החליט לבוא להופעה של רן דנקר בטיילת ולעמוד ליידינו ולמחוץ אותנו...
משהו ששימח:
שהייתי בהופעה של רן דנקר שמצאתי בקניון את הדוכן של העגילים היפים שאני נוסעת לכוכב נולד מחרתיים
משהו שהעציב:
שגיליתי שהולי תנצח בסופרמודל... שמי שהיה אמור להביא לי את הדיסק רדיואקטיב מאנגליה בא לארץ להתחתן ושכח את הדיסק שם והוא יביא לי אותו רק בעוד חודש.... שהתיק החמוד שרציתי כבר לא בחנות =\ אני נוסעת לכוכב נולד ביום ראשון בלי מצלמה כי אי אפשר לתקן אותה...
ציטוטידה:
ייבש כי אנלא זוכרת כמעט כלום... החמצן לא זורם למוח.. עזבו.. אני רואה תסרט יש לה ביצים ואבא שלי יושב ומשחק בפאלאפון... ויש ברקע את השיר dirthy little sicret (ככה כותבים?) ואני מתחילה לשיר עם הטלויזיה ואבא שלי כולו כזה: מאיפה את מכירה את השיר הזה? אני: מכירה..... אבא שלי: מה זה של המשוגעים האלה שלך? (יעני מקפליי...) אני: לא........ הוא: אז מאיפה את מכירה? אני: המצאתי אותו!!! נו באמת מה חוץ ממקפלי אסור לי לשמוע שירים יותר!? אבא שלי: -חושב- ......לא
זה לא ציטוט אבל זה מצחיק.... היינו בטיילת בהופעה של רן עם ויאולטה....והיה איזה הומלס שישן על ספסל... בקיצור אנשים לא קלטו שהוא ישן, הם חשבו שזה מישהו מת!! אז הם קראו למשטרה והיה בלאגנים וזה. ובסוף הוא התעורר וזה היה מה זה פאדיחה...XDDDDD וגם מההופעה.. יש לנו בנהריה איש אחד ממש ממש ממש גבוהה (2 מטר לפחות..) סוג של הומלס כזה (או לפחות ככה הוא נראה..) שאף אחד לא מכיר, והוא כל הזמן מתהלך ברחובות נהריה, אוסף בקבוקים, מסתכל על ילדים קטנים ומחייך...קוראים לו נדב (מתברר
) בקיצור הוא בא להופעה של רן ועמד 3 שורות לייד הבמה (ליידינו) אז כולם התחילו לשאול אותו כזה: אתה אוהב את רן דנקר? אני:-בשקט לויאולטה- מאיפה הוא מכיר את רן דנקר אם הוא הומלס ובכלל אין לו טלויזיה?! אוף הילדים של ימינו טיפשים................><" משודדי הקאריבים.. ג'ק מראה לויל את הציור של המפתח.. ויל: זה יציל את אליזבת?! ג'ק: כמה אתה יודע על דיוי ג'ונס..? ויל: -חושב- לא הרבה.... ג'ק: אז כן!! זה בהחלט יציל את אליזבת XDDDDDDDDDD עלוב
מתנגן בראש / בפלייליסט:
leavin-jesse mccartney
המלצת השבוע:
לכו תראו את המומיה 3
מאכל השבוע:
גבינה
התמונה הכי חמה:
מההופעה

למעלה