What a lovely McWeekend

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifתמונה שלישית../images/Emo27.gif

סאם צריכה לקבל ח"ח.. סופסוף היא הצליחה לצלם אותי בתמונה נורמלית! אני גאה בך ^^

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifתמונה רביעית../images/Emo27.gif

כתבתי את כל המילים של POV לבלוג שלי
אגב, יש מישהי חמודה שרוצה לעצב לי את התמונה הזאת לבלוג?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDD הציטוטים ../images/Emo6.gif

אני מודה, החדש של ג'ונאס נחמד אבל האימיול מסרב לשתף פעולה
את יכולה להעלות לי בבקשה את: Jonas Brothers - video girl Jonas Brothers - lovebug Jonas Brothers - pushin me away Jonas Brothers - tonight ואם יש לך אז גם את Sorry One Man Show בבקשההה חחחח יצאתי נצלנית^^"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הכל בסוף ירד../images/Emo3.gif

חוץ מ-Sorry.. ^^

../images/Emo95.gifמקוויקנד :]

הרבה זמן לא עשיתי...
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל רדיו אקטיב+אייל בי אוקי
כל שיר אחר שעשה לכן את השבוע:
ליבי+כרמל- נולדתי לשלום ליבי-טוליק ליבי- תמיד אהבה
ליבי+עדי- לא אומרת כלום ליבי-סיון [הגירסה שהוא שר בתוכנית ולא באודישנים] ליבי- אהבה יומיומית ישראל בראון- בדיוק כמו פעם !Jason Mraz - I'm Yours ויש עוד באנגלית שאין לי כוח לרשום
הלהקה המגניבה של השבוע:
פול אאוט בוי, שייגעצ, פאראמור ומקפליי
סרט השבוע:
עד שהמשפחה תפריד בנינו היץ' קונג פו פנדה. סרט ממש חמוד
עובדות על כולם
תוכנית השבוע:
סופרמודל לאהוב את אנה צצחוק מעבודה D: הלוחשת לרוחות
משהו שהכעיס:
חברה
משהו ששימח:
הכנתי סיכות של מקפליי :] קניתי תיק חדש! משהו שידיד אמר לי
משהו שהעציב:
שלא קרה כלום =\
מתנגן בראש/בפלייליסט:
סמייל של מקפליי, השיר הזה תמיד גורם לי לשמוח
המלצת השבוע:
אל תצפו למשהו יותר מידי, חבל שתתאכזבו
התמונה הכי חמה:
איזה חמוד הוא!
שבת שלום (= ~מתחיל עכשיו ביס השטן לובשת פראדה ביס 1
~

YuvalJones

New member
חייבת ממכן עזרה!

כי לירון לא טורחת אהמאהמ! זכיתי במבצע הזה של ראש1 לזכות לפגוש את הפיינליסטים של כוכבנולד6 ולראיין אותם והכל ואני אהיה בחדשות כוכב נולד הזה שבאתר.. בקיצור, אני צריכה לכתוב שאלות. ואין לי ממש רעיונות, המוח שלי נסתם. אז אני מכינה חמש שאלות רגילות[לכולם] ועוד שתיים אישיות לכל אחד למרות שבטח לא יהיה צריך אבל אני לא לוקחת סיכונים. צריך להיות מוכנה עד הסוף. אין לי הרבה זמן, מחר אני צריכה להתקשר למפיקה אומשהו וביום שני אני צריכה להיות שם.. אתן חייבות לעזור לי לכתוב שאלות כי בנתיים יש לי רק אחת! XD אני מתהמתהמתהמתה אני הולכת לפגוש את ליבבבייייייייייייייי וישראאאאאאלללללללללללללללללל עאעארעכעכערכעכהעאעי די. -.- אני נשמעת כמו מפגרת אבל בכל זאת!!!!!!!!!!!#Y&)*&)*&)*&(*^$%#@#!@^%&)*) אמאלה. מצעד הלהיטים של מקפליי: LIES ,CORRUPTED כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע שכחתי. הלהקה המגניבה של השבוע: - אלבום שחרשתן עליו: לא היה קליפ שעשה לכן את זה: SAVIN' ME - NICKELBACK תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: למי היה זמן בדיוק?! משהו שהכעיס אתכם השבוע: אילן נשך אותי וזה כואף!!!!!! XD אבל זה לא מכעיס. קפרא. משהו ששימח: היום המסיבהבהבהבהבהבהבה, זכיתי במבצע של כוכבנולד6!!!! משהו שהעציב: חם לי. ציטוטיה: אין! מתנגן בראש / בפלייליסט: LIES המלצת השבוע: אין התמונה הכי חמה: -

McGirl For Life

New member
קודם כל היית צריכה לנצלש בשביל זה כי ככה

הרבה יותר בנות היו רואות את ההודעה שלך ועוזרות לך...
שבר שני- איזה כיף לך שזכית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שלישי- את יכולה לשאול אותם: 1. מי הזמר/זמרת/להקה שהם הכי אוהבים מחול? 2. האם הם חושבים שצריך לאפשר בכוכב נולד לשיר גם שירים באנגלית כחלק מהתחרות? 3.האם הם מכירים את מקפליי? XXDDDDDDDDDDDD 4.אם הייתה להם אפשרות לטוס ל3 מקומות בעולם לאן הם היו בוחרים לטוס? 5.האם הם חושבים שיש מישהו שהודח מהתחרות מקודם מדי והיה צריך להישאר שם יותר? אם כן אז מי? 6. את מי מכל כוכבי כוכב נולד של כל העונות (לא רק האלה שהיו בגמרים) הם הכי אוהבים ועם מי הם הכי מזדהים? מקווה שעזרתי.... חח תאמת זה מה שאני הייתי שואלת אותם... הייתי גם שואלת את ליבי וישראל אם הם היום עושים לי ילד אבל לא נראה לי שהיו משדרים את זה.....

YuvalJones

New member
XDDDD

כן תכננתי גם לנצלש אתזה. וכן אני גם הייתי שמחה לילד מישראל וליבי XDD אחח טוב תודה תודה תודה לך :) קיבלתי ממך רעיונות. בנות אתן יכולות להוסיף.. את מלכה 1

Shir Jones

New member
אני שוונננאאאאתתת אותך!!!

למה את פוגשת אותם?!?! :( אמממ את יכולה לשאול אותם איך הם הגיעו לתוכנית.. האם הם חשבו שהם יגיעו עד השלב הזה? איך הם מרגישים לפני כל תוכנית מה הם עושים כדי להתכונן. אממממ מה התגובות שהם מקבלים. איך משפיע עליהם מה שכותבים עליהם בעיתונות.. אם הם קוראים את מה שכותבים עליהם בעיתונות [XD] אמממ האם הם חשבו שהבאזז סביבם [ישראל וליבי אבקורס!!] יהיה כ"כ גדול. מי לפי דעתם ינצח מה היה השיר האהוב שלהם בתוכנית. איזה ספישל הם הכי אהבו אמממ לאיזה מתמודד שעף הם הכי מתגעגעים [אם הם יסכימו לענות] איזה מתמודד עף ואתה שמח מזה [כאילו תסגנני את זה] מקווה שעזרתי
עדיין שונאת אותך שאת נפגשת עם ישראל וליבי השקסייםםם

YuvalJones

New member
אבל אני אוהבתותךD:

כי עזרת לי המוננייייייםםםםם תודה רבהרבהרבה לשתיכן!

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifליבי../images/Emo99.gifאולי תקחי אותי?../images/Emo11.gif

XDDDDD סתם . תהנייייי עאאעאע תצלמייייייייייייי

McGirl For Life

New member
אגב.. אני נוסעת מחר לכוכב נולד... את נוסעת מח

ר או מחרתיים לראיין אותם?

למעלה