../images/Emo83.gif../images/Emo27.gifמקוויקנד חזרה לעבר../images/Emo37.gif
גאד, איזה שבוע מוטרף זה היה. אמא מחורפנת, דיסק חדש שג'ונאס הוציאו [עוד דיסק לחרישה] ויום חמישי שהיה פשוט מושלםםםםם!@#$%^&*) כל השבוע חרשתי על שירים בערבית, כמה זמן שלא חרשתי שירים עברית.. שנים! וגם חברות שלי חזרו מספרד, והן אמרו לי שהיה את 5CIHH באחת הפרסומות בספרד
מצעד הלהיטים של מקפליי:
FIL POV IBOK FCIHH
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
תומר יוסף - עברתי רק כדי לראות עידו מוסרי - הודעות עדי כהן - לא נרדמת תל אביב הדג נחש - לא פראיירים הדג נחש - לזוז ישראל בר און ומעיין ח'גבי - מיליונים משינה - זה כתוב בספרים משינה - הכוכבים דולקים על אש קטנה מעיין חג'בי - שיר אהבה בדואי יונתן רוזן - אוטומוביל יוני בלוך - הפיג'מות The Script - The Man Who Can't Be Moved Noah and the Whale - 5 Years Time Katy Perry - I Kissed a Girl Jonas Brothers - video girl Jonas Brothers - burnin up Jonas Brothers - lovebug Jonas Brothers - pushin me away Jonas Brothers - tonight Jonas Brothers - shelf
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי והאחים ג'ונאס
אלבום שחרשתן עליו:
A Little Bit Longer - החדש של האחים ג'ונאס
קליפ שעשה לכן את זה:
Jonas Brothers - burnin up ג'ו מצחיק אותי כל פעם מחדש
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
בטי מה שקורה בווגאס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
פיצולי האישיות של אמא שלי ><"
משהו ששימח:
הדיסק החדש של האחים ג'ונאס
חברות שלי חזרו מספרד יום חמישי המצחיק בטירוףף!@#$% שכלל את בואה של נועם ~סאם~ [
] ומקס ברנר עם חברים[
]
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
~שיחה שלי עם ידיד שלי~ ?????Omer????? אומר/ת: בא לי סקיניייייייייייייייי RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: עוד לא הומצא לסקיני שגם ישב עלייך כמו סקיני ?????Omer????? אומר/ת: בטח שכן RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: תשכח מזה ?????Omer????? אומר/ת: ראית את האנורקסיות בשכבה שלנו RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: חחח באמת? RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: כן, אבל זה לבנות ?????Omer????? אומר/ת: פרט שולי XD
~שיחה עם מייקי~ RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: ג'ו הוא אידיוט אחד גדול RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: אבל בדורגי RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: כולם טיפשים RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: ג'ו פשוט יותר מהם Mikey אומר/ת: XDD כן אבל ג'ו זה שיאאא Mikey אומר/ת: כאילו שה' חילק את הטיפשות ג'ו גנב את כל הטיפשות מכולםםם RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: שה' חילק את החוכמה ג'ו היה בשירותים עם עצירות
~מהיציאות של סאם ביום חמישי~ נועם: זה כזה אייי! ~ נועם: רק אני יוצאת מטומטמת? אני: את נולדת לזה ~ פוד פוד פודניג מי אווי [מושפעות מהשיר pushin me away]
~מהיציאות במקס ברנר~ הוא א': רצינו לקנות לך סכין, נפצים ובמבה. אבל לא מצאנו במבה ~ הוא ב': הילדים של ימינו כלכך משוכללים שעושים להם עם האוכל 'הינה באה הרכבת' הם שואלים איפה הGPS?
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Jonas Brothers - burnin up בפרימיירה בהיטס עכשיו !@#$%^&*
המלצת השבוע:
מסתבר שכן יש דבר כזה יותר מידי שוקולד
התמונה הכי חמה:
במקס ברנר.. איזה יפה זה!