What a lovely McWeekend

McGirl For Life

New member
תמונה|||../images/Emo26.gif

בן
אגב בא לי להרוס לכל אלה שרואה סופרמודל... הולי תנצח
אני שונאת אותה..... + שחכתי לרשום את כל השירים מכוכב נולד של ליבי וישראל מתחילת העונה... וכל השירים של ליבי באגלית פשוט מהממים
+ אני שוב מזכירה לכן לקנא בי כי אני נוסעת מחרתיים לכוכב נולד ננה בננה

Yu vi

New member
../images/Emo58.gifספוילר מעליי לתוכנית סופרמודל. ../images/Emo85.gif

אני חייבת פשוט להעיר לך. את לא יכולה לפרסם ספוילר בהודעה שלך בלי להזהיר על זה! זה לא עובד ככה שאת כותבת "בא לי להרוס לכל אלה שרואות" יש בנות שלא רוצות לדעת מי ינצח בסדרה ובגלל זה את חייבת לשים את הסימן '
' בתחילת ההודעה אם אני לא טועה, זה גם חלק מהחוקים של תפוז. ולמרות שאני לא רואה את התוכנית הזאת, זה ממש הפריע לי לראות את הספוילר שלך כי יש לי חברות שרואות את הסדרה ואני בטוחה שעוד הרבה בנות בפורום רואות אותה וזה בטוח הרס להן! אז להבא, כשאת רוצה "להרוס לכל אלה שרואות" תשמעי לכללים ותשימי סימן של '
' כדי שמי שרוצה לדעת ספוילר מסוים תוכל לעשות זאת מבחירה שלה, בלי שזה יבוא על חשבון בנות אחרות שרוצות להמשיך לראות את הסדרה בלי שייהרס להן.

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif זה לא פעם ראשונה שאני רואה שזה קורה פה,

וזה פשוט ממשממשממש לא בסדר!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כן גם על הישרדות 16 זה היה..בערך...

למרות שראיתי את העונה לפני שהיא הייתה ביס היו כמה בנות שאמרו "____ מודח היום!" (בזמן השידורים של יס...)

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאוי,הוא חתיך אבל אני מעדיפה את זה עם.

...ההוא עם הרבה שיער..שתמיד מנפנף אותו...הוא ממש חתתייך>><...ברח לי השם אבלל... ומי זאת הולי?עם השפתיים><?

McGirl For Life

New member
ההוא אם השיער זה פרנקי החמוד או קייסי המכוער?

הולי זאת זאת עם השיער הקצר

rachel malasa

New member
קייסי לא מכוער..!!!!!!!

קייס חתיך
וגם בן חתיך
, הוא תמיד מזכיר לי את וונטרות' מילר.. XD

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifאהבה זה אמורה התחיל כבר?!../images/Emo12.gif

זה עם האיטלקי הזה משוט של אהבה לא? מתי זה התחיל?!?! באיזה ערוץ!?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo27.gifמקוויקנד חזרה לעבר../images/Emo37.gif

גאד, איזה שבוע מוטרף זה היה. אמא מחורפנת, דיסק חדש שג'ונאס הוציאו [עוד דיסק לחרישה] ויום חמישי שהיה פשוט מושלםםםםם!@#$%^&*) כל השבוע חרשתי על שירים בערבית, כמה זמן שלא חרשתי שירים עברית.. שנים! וגם חברות שלי חזרו מספרד, והן אמרו לי שהיה את 5CIHH באחת הפרסומות בספרד
מצעד הלהיטים של מקפליי:
FIL POV IBOK FCIHH
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
תומר יוסף - עברתי רק כדי לראות עידו מוסרי - הודעות עדי כהן - לא נרדמת תל אביב הדג נחש - לא פראיירים הדג נחש - לזוז ישראל בר און ומעיין ח'גבי - מיליונים משינה - זה כתוב בספרים משינה - הכוכבים דולקים על אש קטנה מעיין חג'בי - שיר אהבה בדואי יונתן רוזן - אוטומוביל יוני בלוך - הפיג'מות The Script - The Man Who Can't Be Moved Noah and the Whale - 5 Years Time Katy Perry - I Kissed a Girl Jonas Brothers - video girl Jonas Brothers - burnin up Jonas Brothers - lovebug Jonas Brothers - pushin me away Jonas Brothers - tonight Jonas Brothers - shelf
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי והאחים ג'ונאס
אלבום שחרשתן עליו:
A Little Bit Longer - החדש של האחים ג'ונאס
קליפ שעשה לכן את זה:
Jonas Brothers - burnin up ג'ו מצחיק אותי כל פעם מחדש
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
בטי מה שקורה בווגאס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
פיצולי האישיות של אמא שלי ><"
משהו ששימח:
הדיסק החדש של האחים ג'ונאס
חברות שלי חזרו מספרד יום חמישי המצחיק בטירוףף!@#$% שכלל את בואה של נועם ~סאם~ [
] ומקס ברנר עם חברים[
]
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
~שיחה שלי עם ידיד שלי~ ?????Omer????? אומר/ת: בא לי סקיניייייייייייייייי RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: עוד לא הומצא לסקיני שגם ישב עלייך כמו סקיני ?????Omer????? אומר/ת: בטח שכן RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: תשכח מזה ?????Omer????? אומר/ת: ראית את האנורקסיות בשכבה שלנו RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: חחח באמת? RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: כן, אבל זה לבנות ?????Omer????? אומר/ת: פרט שולי XD ~שיחה עם מייקי~ RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: ג'ו הוא אידיוט אחד גדול RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: אבל בדורגי RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: כולם טיפשים RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: ג'ו פשוט יותר מהם Mikey אומר/ת: XDD כן אבל ג'ו זה שיאאא Mikey אומר/ת: כאילו שה' חילק את הטיפשות ג'ו גנב את כל הטיפשות מכולםםם RAVEN . Wishing I could be with you to share the view אומר/ת: שה' חילק את החוכמה ג'ו היה בשירותים עם עצירות ~מהיציאות של סאם ביום חמישי~ נועם: זה כזה אייי! ~ נועם: רק אני יוצאת מטומטמת? אני: את נולדת לזה ~ פוד פוד פודניג מי אווי [מושפעות מהשיר pushin me away] ~מהיציאות במקס ברנר~ הוא א': רצינו לקנות לך סכין, נפצים ובמבה. אבל לא מצאנו במבה ~ הוא ב': הילדים של ימינו כלכך משוכללים שעושים להם עם האוכל 'הינה באה הרכבת' הם שואלים איפה הGPS?
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Jonas Brothers - burnin up בפרימיירה בהיטס עכשיו !@#$%^&*
המלצת השבוע:
מסתבר שכן יש דבר כזה יותר מידי שוקולד
התמונה הכי חמה:
במקס ברנר.. איזה יפה זה!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifתמונה שנייה../images/Emo27.gif

סאם, אני והדובי שלי.. דאגי
~אהעאהעאהעאהעא!@#$%^ היה מושלם עכשיו, גרררררר ג'ונאס האלה|ריר|~

למעלה