סיכום שבועי

lotem levi

New member
את מנהריה?

מגניב, גמאני, את מחטיבה ב'? וגם..בתערוכה בבצפר אז מישהי ציירה את ביל, זאת הייתה את? או שזה סתם צירוף מקרים?

lotem levi

New member
את מוכשרת ברמות!!

הציור היה ממש יפה! אני רק עולה לט'..אז אני יעשה ת'תרגיל הזה רק שנה הבאה.

lotem levi

New member
אז זאת לא את..

את לא זאת שציירה את ביל עם השיטה של הקוביות והציגו ת'ציור בתערוכה? חשבתי שכן כי אמרת יאפ... לא משנה חחח

dorkiflitz

New member
זאת לא היא ציירה.. זאת אולגה

ובתכלס הציור היה קצת-הרבה- מעוות. והיא אפילו אמרה..

lotem levi

New member
המממ

הפרצוץ באמת היה קצת מחוץ, אבל עדיין יפה.. כשאני מציירת יש לי בעיה עם פיות של אנשים...הפה תמיד הורס ת'ציור....אני פשוט גרועה בפיות... אבל אם היא חושבת שהוא יצא מעוות למה היא שמה אותו בתערוכה?

../images/Emo191.gif קניתי את שראיי!!! 33>

איך עבר השבוע? בסדר... המון מצבי רוח... אבל גיליתי למה! משהו טוב שקרה השבוע: קניתי את שראיי!! משהו רע שקרה השבוע: מצבי רוח שיר השבוע של טוקיו הוטל: Ich bin nich' ich המדהים שיר השבוע בכללי: Father and son- cat stevens משהו מצחיק שקרה השבוע: אין בילוי השבוע: נסעתי לדודה שלי :) ציטוט השבוע: כולנו מדברים על מישהו ואומרים שגם אם יקרה ___ לא נקח ממנו כסף, ואבא שלי אומר: "גם אם אצטרך להכין פיתה מקמח-" ואני קוטעת אותו: "כן אבא, פיתות מכינים מקמח אידיוט" XDD תמונת השבוע: --> התחדשות השבוע: שראיי! ועיפרון שחור חדש ^^ ו- תוכניות לשבוע הבא : מפפפפפגגגגגגששששש

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאעאע תתחדשי! 3>

איפה קנית? O: בכל מקום יש רק את סקרים!

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאומג O:

פעם שעברה שהייתי[וזה לא היה מזמן] אמרו לי שאין ): רק את סקרים.

roni kaulitz

New member
עונהעונהעונה

כבר עניתי על אחד כזה..בקומונה [נראה לי..] אבל בא לי עוד'פם XDD איך עבר השבוע? בעע..לא משו [חולה] משהו טוב שקרה השבוע: אנערף..חח הייתי בהופעה של עידן רייכל \: משהו רע שקרה השבוע: חולה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Frei Im Freien Fall [אין לי שמץ למה..] שיר השבוע בכללי: לילות לבנים \ אביב גפן. משהו מצחיק שקרה השבוע: אני וחברים השתגענו עם עגלת קניות
בילוי השבוע: הופעה של עידן רייכל..נממ..יצאתי עם חברים.. סתם, הרגיל.. ציטוט השבוע: "החיים אינם נמדדים לפי כמות הנשימות שנשמת, אלא לפי כמות הרגעים בהם עצרת את נשימתך" תמונת השבוע: קצת יותר מהבטן של בילי.. ============================> התחדשות השבוע:
ו- תוכניות לשבוע הבא : ללכת למפגש..[אמן..אמן..]

למעלה