סיכום שבועי

LiHiLuSh

New member
התמונה לא אמיתי יעני עברו לה כמה שינויים

רואים את זה כי יש לי איפשהו תמונה מהופעה וזה מש שונה מהתמונה הזאותי יעני הוא לא עד כדי כך רזה שרואים ככה

LiHiLuSh

New member
חח רק השני קווים לא אמיתי

יעני הם לא כאלה עבים ושרואים אותם ממש חזקק יעני רואים אותם כמו שצריך ויפה בטירוף XDDDDDDDD

Rukia nik

New member
יא, סיכום שבועי~../images/Emo83.gif

איך עבר השבוע? בסדר גמור משהו טוב שקרה השבוע: מממ..דיברתי עם חברה שעות בטלפון והיה מצחיק!
משהו רע שקרה השבוע: לא היה!
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Rette mich (לא גירסת הוידיאו) שיר השבוע בכללי: Linkin Park - Shadow Of The Day משהו מצחיק שקרה השבוע: השיחה עם החברה~
בילוי השבוע: צומת בילו
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: ---> התחדשות השבוע:
ו- תוכניות לשבוע הבא : וואיי שבוע עמוס יש לי שבוע הבא :
יום ראשון: חברה באה אליי יום שני: למזלי יום לנוח יום שלישי: טעימות לבת מצווה של אחותי יום רביעי: מפגש!!
יום חמישי: יש לי גם משהו ואני לא זוכרת מה \= וזהו אני חושבת
סוף שבוע נעים לכולם!

florgirl20

New member
הסיכום! ../images/Emo104.gif../images/Emo124.gif

איך עבר השבוע? אחלה שבוע
משהו טוב שקרה השבוע: -המשך הראיון בראש 1
-2 סרטים
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: reden
שיר השבוע בכללי: Hilary Duff -Stranger משהו מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת
. אבל בטוח היה. בילוי השבוע: סרט
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:
ו- תוכניות לשבוע הבא : אולי מפגש
ותל אביב

YuviR

New member
סוף סוף סופשבוע

איך עבר השבוע? משעמם כמו תחת משהו טוב שקרה השבוע: הממ. היומולדת של חברה שלי משהו רע שקרה השבוע: ששיעמם לי כמו לאיודעת מה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: אעע. in die nacht שיר השבוע בכללי: לא יודעת.. משהו מצחיק שקרה השבוע: הממ. הסרט שהכנו לחברה שלי ליומולדת. זה היה ממש מצחיק
בילוי השבוע: היומולדת של חברה שלי P:! ציטוט השבוע: אעע. תמונת השבוע: ---> התחדשות השבוע: גרביים מגניבות
ו- תוכניות לשבוע הבא : אנגליה!!!!!

עונההה

איך עבר השבוע? אחלה.... משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לטיול בצפון עם המשפחהה משהו רע שקרה השבוע:אמ..... גיליתי שעוד 3 שבועות חוזרות ללימודים שיר השבוע של טוקיו הוטל:ready set go אני לא יכולה להפסיק לשמוע שיר השבוע בכללי: כנ"ל משהו מצחיק שקרה השבוע: אממממממממ המשפט שיהיה ציטוט השבועעע בילוי השבוע:אממ לא היה משו מיוחדדדד ציטוט השבוע:"קרוב אל העין רחוק מהלב אהה זו טעות קרוב ללב רחוק מהעין" חח החברה החכמה שלייי תמונת השבוע: אמ.. אין לי כוח לשיםם(של טומיי) התחדשות השבוע:אמממ כלוםם ו- תוכניות לשבוע הבא :לעשות קניותת ולראות את אמא שליי שחוזרצ אחרי חודש וחצי מחו"ל!

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאה-הא!../images/Emo98.gif

איך עבר השבוע? אחלה
משהו טוב שקרה השבוע: עבדתי קצת *מאני מאני*, הייתה פעולה מאגניבה, בר מצווה[הוא בן 14 זה נדחה בשנה] של ידיד שלי והיה רק צחוקים! אה והמדהימים שלנו בעוד כתבה! D: משהו רע שקרה השבוע: ממ שלא קמתי היום לעבודה ): שיר השבוע של טוקיו הוטל: ספרינג ניצ'ט שיר השבוע בכללי: זינגל פינאל XD שיר קורע. משהו מצחיק שקרה השבוע: נפילה קורעת של מישהו ברחוב
בילוי השבוע: הבר מצווה של ידיד שלי ציטוט השבוע: "תצלמי לי אותו! בקשה!!" "לא! הוא יראה.." "לא אותו XD את התחת שלו
" תמונת השבוע: אני אוסיף שאני אהיה בבית P: התחדשות השבוע: כלום
ו- תוכניות לשבוע הבא : כל השבוע קייצת! ואני אצטרך להפסיד יום אחד כדי לבוא למפגש כמובן!

n o m u s h

New member
אני D:

איך עבר השבוע? נחמד נחמד.
משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לסרט משפחת סימפסוןD: ולבריכהD: ולקניוןD: משהו רע שקרה השבוע: הקורס מדריכים הסתיים
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Wir schliessen uns ein משו כזה
שיר חמודד! שיר השבוע בכללי: linkin park-in the end חרוש -__-" בילוי השבוע: כל מה שרשמתי ב'משהו טוב שקרה השבוע'
ציטוט השבוע: מממ
תמונת השבוע: אממ..אין לי חח התחדשות השבוע: משו לעכבר במחשב של ניקי וצמידXD תוכניות לשבוע הבא: ללכת לבריכה שוב,לסיים שיעורים -.-" תודה רבה!

lid15

New member
תורי P:

איך עבר השבוע? כייף! משהו טוב שקרה השבוע: אממ.. אכלתי ארטיק בובספוג חח משהו רע שקרה השבוע: קפץ עליי ג'וק מהחלון אתמול! חוצפן! שיר השבוע של טוקיו הוטל: Hilf Mir Fliegen שיר השבוע בכללי: (Silverstein - My Heroine (Acoustic משהו מצחיק שקרה השבוע: אני וחברות שלי הלכנו לים, ואני ועוד אחת יושבותכזה במים חח ואז בא גל ענק וגרם ליל עשות גילגול מגוחך במים חח כן זה היה משעשע חח בילוי השבוע: ים! P: ציטוט השבוע: כך נגדיר ראפר: חם לי, אני במועדון, יש לי כסף, ויש לי אוטו. תמונת השבוע: כי היא תלוייה לי בגאווה בחדר בפוטר ענק! התחדשות השבוע: ארטיק בובספוג? XD ו- תוכניות לשבוע הבא : מפגש! P:

למעלה