סיכום שבועי

Leb Die Sekunde

New member
סיכומיישן שלי פעם שלישית היום ומחר שוב בפורום

אחר... אין לי כח להכנס לקומונה אז מחדש איך עבר השבוע?נחמד.. יכול היה להיות יותר טוב משהו טוב שקרה השבוע: שחכתי מה רשמתי אבל נזכרתי שאילפתי את הסוסה שלע לרכיבה איזה מותק היא יווו פרנסיס חמודה שלע ושמעתי היום עם המשפחה את הדיסק באוטו בדרך חזרה מסבתא איזה מגניב לכולם כאב הראש ורק אני עם צוואר תפוס ומחזיקה את הראש כי אני מפחדת שהוא יפול נהנת לי מאוברס עד סטיש' אינצ גולווק חח השעות השעות..XDXD משהו רע שקרה השבוע: היום בבוקר נתפס לי הצוואר רצח אני מפחדת ללכת לישון :-O מה עושים.?? שיר השבוע של טוקיו הוטל: אוברס שיר השבוע בכללי: FLW מי כמיקל רומנס למרות שיש לי חרדות ופחדים מהקליפ!! משהו מצחיק שקרה השבוע: כלום :[חבלל בילוי השבוע:לא זכור לי.. הטיול שהיה לי? ציטוט השבוע: נזכרתי בו היום באחת הפעולות בצופים המדריכה שלי אמרה לנו לעשות מעגל ולא לכולם היה מקום אז מישי אמרה אין לי כח לקום! אז פלג[המדריכה] אמרה תפתחי בישיבה זה בסדר אני על סמים! XDXD תמונת השבוע:>>> פרארד התחדשות השבוע: נדהה אין לי זמן? שרוך מהביסלי דקק יאפייי ו- תוכניות לשבוע הבא המפגש ימסיבונת יומולדת ב16 אממ סופרלנד בע"ה עם אישתי מתישהו לא חייב שבוע הבא חחח מי שרוצה את תמונת השבועע של ביל זה בקומונה אני הולכת לישון =] בפחד נוראי אבל עם אני יתעורר אני יכתוב לכם הצילו מתתי!

../images/Emo220.gifכריש קטן דיגידיגידיגי=]

איך עבר השבוע?עבר מעולה משהו טוב שקרה השבוע:הטיול מים וכפר המוזיקה משהו רע שקרה השבוע:כלום..אולי שהטיול נגמר.. שיר השבוע של טוקיו הוטל:רדי סט גו שיר השבוע בכללי:מיס יו בלינק טיים אוף יור לייף גרין דיי וזיבן זיבן/דאנסן של אוקריינה ההוא מהאירוויזיון משהו מצחיק שקרה השבוע:זיבן זיבן! בילוי השבוע:הטיולים=] ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע: יש מלא..שם---www.noal.co.il תכנסו ושם למשדרים מהשטח ואז לטיול ח' מים.או מחנה ח' מים.. התחדשות השבוע:יש כמה אבל בקטנות ו- תוכניות לשבוע הבא : כפר המוזיקה=]

סנפ XD

New member
אני .. ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

איך עבר השבוע? אחלה :] משהו טוב שקרה השבוע: נמ.. שראי ! [ קניתי . ] משהו רע שקרה השבוע: שומדבר :] שיר השבוע של טוקיו הוטל: היללייג שיר השבוע בכללי: חושך - סינרגיה משהו מצחיק שקרה השבוע: כשישנתי אצלה חברה שלי היה מצחיקD: בילוי השבוע: לא יצאתי בכלל :( ציטוט השבוע: לא עולה לי עכשיו X: תמונת השבוע: .. התחדשות השבוע: שראי
ו- תוכניות לשבוע הבא : מפגש,קורס קיץ בחשבון...

lotem levi

New member
סופשבוע נעים :)

איך עבר השבוע? סבבה משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי לקמפוס, והיה כיף, ו...קניתי צמידים מגניבים..ו..זהו (?) משהו רע שקרה השבוע: הפאקצות הדביליות שהשתלטו לנו על החדר! שיר השבוע של טוקיו הוטל: forgotten children שיר השבוע בכללי: כל האלבום האחרון של the used משהו מצחיק שקרה השבוע: עשינו לחברה ווג'י בלילה..חחח בילוי השבוע: - ציטוט השבוע:- תמונת השבוע: התחדשות השבוע: צמידים חדשים ו- תוכניות לשבוע הבא : אין משהו מיוחד..

lovebill

New member
סיכום

סיכום שבועי ו 3has3 [מצורף קובץ jpg] ו 15:34 | 10/08/07 איך עבר השבוע?מעייף! מאוד מעייף..במיוחד יש לי טראומה בלייתקע בכל מיני מקומוות ספיר >< משהו טוב שקרה השבוע:אממ...יכול הליות שאני בא למיפגש.. משהו רע שקרה השבוע:אמ...יכול להיות שאני לא באה למיפגש... שיר השבוע של טוקיו הוטל:רדי סט גו שיר השבוע בכללי:אמ..זאתי עם הלימומים והמיפתה הבריטי שלה.. משהו מצחיק שקרה השבוע:ניתקעתי על הגג שך רחובות בילוי השבוע:קניון ציטוט השבוע:עם תקבלי את החיים חרא הם יהיו לך חרא " תמונת השבוע: ==> התחדשות השבוע:אממץץגרביים פסים.. ו- תוכניות לשבוע הבא :לא יודעתת..ניראה מה יקרה אולי אני ימות עד אז ><^^

Just Daniel

New member
תווווווורי =))

איך עבר השבוע? מדהיםםם משהו טוב שקרה השבוע: היה לי יום הולדת P::: משהו רע שקרה השבוע: נהיה לי פצע מרושע פשוט בקרסול שיר השבוע של טוקיו הוטל: כל שיר שלהם הוא מדהיםם פשוט, אבל השבוע שמעתי הכי הרבה את Reden ו-Spring Nicht שיר השבוע בכללי: החדש של אנריקו איגלסייס משהו מצחיק שקרה השבוע: טעות בזיהוי ממש לא נעיה בחוף המרינה =/ בילוי השבוע: חווף המרינה ציטוט השבוע: "מה יש בו מה יש בו??" XDD תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: 3 טייצים,4 חולצות, 6 גופיות טוניקה, 2 טוניקות, 2 זוגות סניקרס ועוד דברים שלא מתחשק לי לספור XD ו- תוכניות לשבוע הבא : להנות הכי שאפשר =)

SpongBobit

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?נחמד
משהו טוב שקרה השבוע:נתניה,ביביסטר
משהו רע שקרה השבוע:ציון חרא של מבחן חשוב חשוב.
|שיר השבוע של טוקיו הוטל:Beichte,שרי,רטה מיצ'.
שיר השבוע בכללי:כנ"ל
משהו מצחיק שקרה השבוע:לא זוכרת.
בילוי השבוע:נתניה
ציטוט השבוע:יאיר(אחשלי הקטן,שמטורף גם על טוקיו הוטל,6)-"יואו איך אני שונא את גרטהאוד"
אותיך זה הצחיק><
תמונת השבוע:
.
התחדשות השבוע:יומן(עם תמונה של ביל עליו שהדבקתי),תיקיה שתמונה של ביל תודבק עליה,בקבוק נסטי>< ו- תוכניות לשבוע הבא
:יומולדת לאבא,הופעה של הזולה של אחותיXD,המצעד של גלגלצ:],ואולי להפגש עם חברות(/:די זבל) קראתם?

SpongBobit

New member
ועוד יציאה של אחייXD

"אני הכי אוהב את זה שמנגן על הדרבוקות"....

McLeaFLY

New member
עונה באיחור../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?אחלה משהו טוב שקרה השבוע:אבא שלי אמר לי שנוסעים לאילת בספטמבר =]] [אני מפסידה בצפר!!!] משהו רע שקרה השבוע:לק השחור החדש שלי נשבר לי כשניסיתי לפתוח אותו :/ שיר השבוע של טוקיו הוטל:היילינג שיר השבוע בכללי:החדש של דה יוזד משהו מצחיק שקרה השבוע:לא זכור לי
בילוי השבוע:תל אביב!! ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע: ==>ג'רארד!!
התחדשות השבוע:לק שחור ז"ל,חגורת ניטים,חולצה של רולינג סטונס,מנגב זיעה מוואנס וכובע כמו של טום :p [בערך] ו- תוכניות לשבוע הבא :מפגש ט"ה ואולי סופרלנד עם אישתי :p

למעלה