שרשור התמרמרות של אנשים אחרים

rocket

New member
למה אתם קוראים אסון ?

יצאתם מעט מהפרופורציות. נכון שדחפו, נכון שהיהבלגן, נכון שבנות התעלפו, נכון שהדלת התנפצה אבל - אני לא רואה את ה"אסון". דחיפות וצפיפות בקופות ולייד השערים יש בכל הופעת רוק, בכל הופעת רוק יש חברה שתעלפים ומרגישים רע אה ו גם בלגן יש בכל הופעת רוק ... עובדה שהייתה להקה שהפסיקה הופעה באמצע בגלל התנהגות בהמתית של הקהל! אומנם העניין עם דלת הזכוכית היה רע, אבל אפשר לשים פה אצבע מאשימה כלפי המארגנים שלא דאגו לאבטחה מספיק טובה של המקום ולמספיק כוח אדם כדי למנוע את הדהירה של הבנות פנימה. ולא, אני לא מצדיקה את האנשים . אני חושבת שהיו בהופעה הרבה חברה שההתנהגות שלהם הייתה חסרת פרפורציות לחלוטין אבל שוב, זה לא קשור ללהקה . הייתי בהופעה של סקורפיונס לפני שנתיים וקצת, היו עשרת אלפים איש והייתי שורה ראשונה ואתם לא מתארים לעצמם איזה בלגן, איזו דחיסה וכמה דחיפות היו שם. תארו להם אצטדיון שלם דוחף אותכם .... לעומת זה, מה שהיה אתמול היה ממש כלום. אז למה אין תלונות על הסקורפיונס? מישהו יודע כמה אנשים נפגעו שם? אני אישית ראיתי לפחות 10 חברה שהתעלפו ולפחות 3 מקרים של מכות בקהל. אז מי אשם הפעם? לסיכום, מה שקרה אתמול לא קשור לעובדה שזאת הייתה הופעה של טוקיו הוטל. זה קשור יותר לאופי של האנשים. דחיפות, דוחק ובלגן יש בכל הופעה, דיי להוציא את טוקיו הוטל אשמים בכל הצרות. עדיף להתמקד בהסברה לבני נוער ובשיפור של התשתיות בהן מתקיימות ההופעות ובאימון של צוות מקצועי שערוך לטפל בכל תסריט אפשרי שיכול לקרות במופע דומה.

The Blackening

New member
אין לי תלונות ללהקה

לא זכור לי שאמרתי דבר מה רע עליהם, ואני גם לא יכול כי אני לא מכיר אותם ולא שומע את המוזיקה שלהם. מה שניסיתי להגיד זה בדיוק מה שאת אמרת, זה האופי של האנשים שהיווה בעיה במקרה הזה.

rocket

New member
האמת שהגבתי יותר באופן כללי לכמה מהאנשים

שכאן בשרשור, פשוט שרשרתי לכאן כי "נתפסתי" על המילה "אסון"

sapsapsa

New member
אווו את כ"כ צודקת!!! פאקצות שפתאום נהפכות

להיות פריקיות זה הכי מגעיל!!! פחההה ודוגרי אימו זה לא רוק!! והקטע שמה? אנשים אפילו לא יודעים מה זה אימו! במגזין GO שמו תמונה של מישי עם פוני כזה כמו של נינט?? כאילו קצת יותר ארוך שמכסה את כל המצח וישר כזה וכתבו שהיא אימו!!!!!!!!!!

../images/Emo220.gifכל כך מסכימה..

אני ראיתי איך על זה קרה.. וראיתי אנשים לידי שוברים עצמות ראיתי אנשים בוכים אנשים בלי נעליים אנשים נחנקים עוד שניה למוות.. תכלס? אם כל הפוזאיסטים לא היו. אולי היו הרבה פחות ואני בספק אם זה היה מגיעה ל1000 אנשים.. אבל היה הרבה יותר טוב.. ואם הם היו מגבירים את ההבטחה ואת העזרה ראשונה אז בכלל..

Shira Esther

New member
היה צפוי שזה יקרה

בהופעה של זמר מפורסם כלשהו. זה קרה עם טוקיו הוטל, ובגלל החרישה של גלגל"צ התנקזו לשם כל הפקאצות. אם אבריל היתה מופיעה, או כל אמן פופולרי אחר, זה לא היה שונה.

Eurogirl

New member
מה שאת כותבת מאוד מכוער

(אני בכלל לא מעריצה אלא סתם מבקרת פה) את שוכחת שהערצה היא תופעה טבעית בגיל העשרה, וכל אחד לוקח את זה לכיוון פחות או יותר קיצוני בהתאם לאופי שלו. ההיסטריה והצרחות והאובססיה והרצון להיות זה ש"פירסם אותם" וכל הדברים האלו שנראים מוגזמים למסתכל מבחוץ, הם בעצם דרכים בהם בני נוער מביעים אהבה, מרגישים שייכות, מרגישים שהם מעניקים לאחרים...ואלו דברים מאוד חיוביים. מרגיז אותי שאנשים שלא כל כך זקוקים להערצה, באים ויורדים על אלו שכן, בלי להבין שזה דבר טבעי שגם בונה את האישיות בהמשך החיים! אז נכון, קרו דברים מצערים כתוצאה מההיסטריה הזו, וצריך תמיד לדעת איפה לשים את הגבול. אבל לבוא וככה ולהתנשא ועוד להגיד ש"זה מגיע למעריצים" שסה"כ הלכו עם האהבה והאופי שלהם עד הסוף...מאוד מכוער וחסר טעם לדעתי.

rocket

New member
אולי זה כתוב מכוער, אבל -

תצאו שניה מהקטע של לבקר את הדרך בה זה נכתב ותנסו לראות מה עומד מאחורי זה. תחשבו שככה, ואף יותר גרוע אנחנו, תושבי ישראל שאוהבים את להקת טוקיו הוטל נראים מהצד. זה לא קצת עצוב? למה לא לנסות לשנות את זה במקום לריב?

LiHiLuSh

New member
לא מרתצצי שמה שיש בכותרת יעני הכול שם לא

נכון יש שם דברים נכונים ממש סבעלתי מכול הדחיפות של כולם ואני ממש לא דחפתי אף אחד ומי שהיה מסביב כן ואני יחזור על זה גם ההורים דחפו והילדים הקטנים דחפו וזה לא נחמד ואומרים להם גי ואני לא ממש יצעק הלהם ויאיים שיפסיקו כי הלו אני גדולה מהם פי 5 בערך הם צריכים להקשיב נקוה שלפעם הבאה הם יבינו שלידחוף זה לא עוזר ורק מציק לכולם וזה חרא

rocket

New member
אף אחד לא האשים *אותך* אבל אלה שכן עשו את

הבלגן יוצרים את הסטיגמה על כל קהילת המעריצים. אז דיי לקחת ללב ועדיף להשקיע בהסברה וב"חינוך" כדי שזה לא יקרה עוד פעם

Eurogirl

New member
אבל זה לא מעריצים ישראל

זה דבר שקורה כדרך קבע בכל מיני הופעות בעולם. אף אחד לא יסתכל על זה כעל תופעה ישראלית, אפשר להרגע. אם צריך לטפל בתופעה, אז זה לא בגלל "איך המעריצים הישראלים יראו" אלא אך ורק בגלל ההשלכות של הפגיעה הפיזית והפציעות המיותרות של אנשים שלא עשו שום דבר רע מלבד ללכת להופעה של להקה שהם אוהבים...

rocket

New member
כרגע הדיון הוא ספציפית על ישראל,

ברור שגם בעולם זה בערך ככה אבל - נגיד בצרפת, יש מאה אלף איש בהופעה!!! שזה פי כמה וכמה ממה שהיה בהופעה פה ויהיה בכל הופעה עתידית ועדיין לפי מה שאני יודעת אחוז הפציעות והפגיעות יחסית לכמות הקהל הוא דיי קטן וזה כי הצוות שם מיומן ויודע לשמור על כל כמות האנשים העצומה הזאת ולדאוג להם. בישראל, לא הצליחו להשתלט כמו שצריך על כמה אלפי בני נוער. ופה מתחילה הבעיה.

לא מכיר אותך אבל

זו התגובה הכי טובה, אמיתית וחסרת צביעות שקראתי מעודי!!! המשיכי כך... כן ירבו!!!

KiShKooSh

New member
אימו טרנד- עוד בחילה לאוסף../images/Emo5.gif

לא יצא לי לשמוע את טוקיו הוטל, דווקא בעיקרון סיפרו לי שזו להקה טובה, הסגנון שלהם אהוב עלי מאוד, ובכללי זה נשמע אחלה דבר. אבל אני באמת לא מסוגלת אפילו לחשוב על הלהקה רק כדי להיות יותר קרוב מ 10 מטר מכל הפאקצות שלהם כן פאקצות- ביטוי ישראלי שפירושו הבסיסי הוא פרחה קטנה וצעקנית ושימושו בעיקר על בות שיטחיות אשר דברים זוטרים מעסיקים אותה בגלל שכולם ככה, כולם מתעסקים בזה וכו' אתן לא אימו ולא מתקרבות להיות, אפילו שמשום מה עכשיו אימו זה מגניב(באמת תחזרו לורוד זה פאטתי) וכל ערס/ פרחה/ פאקצה הופכות לאימואים ומצעריצות את טוקיו הוטל בצורה פאנטית-פאטתית ועלובה, שלא מתאימה לאימואים דרך אגב
, מעריצות אותה בכזו עליבות. מסכנה הלהקה, שמעריצות שפעם היו פאנטיות של המורדים פאנטיות שלהם, למה? כי כולם ככה (אין הודעה זאת מתייחסת לכל המעריצים של טוקיו הוטל, או מכלילה את המעריצים ככל, אבל כולכם יכולים להצביע על מי אני מדברת)

rocket

New member
ובכל זאת,

אני ממליצה לך לתת ללהקה צ'אנס ולהקשיב למוזיקה שלהם. זה ממש לא יחייב אותך להיות ברדיוס של עשר או אפילו מאה מטר מאף מעריצה אחרת שלהם, ולכן אני לא רואה סיבה למה את לא יכולה פשוט להקשיב לדיסקים שלהם בחדר או ב MP3 ופשוט להנות מהמוזיקה

למעלה