שרשור התמרמרות של אנשים אחרים

0oSharoNo0

New member
בואנה איזה דפוק זה...

זה ממש בזבוז לדעתי שמי שלא כלכך אוהב אותם היה בהופעה... זה מתסכל פשוט לשמוע את זה.. שאנשים שהיו שם "לא התלהבו" כי הם לא באמת מעריצים אותם.. שיביאו לי ת'כרטיס!! גם ילדה אחת בשכבה שלי הייתה בהופעה שהיא בכלל לא מעריצה אותם אבל היא הלכה כי אמא שלה קנתה לה כרטיס (למה?!).. שהייתה מביאה לי..!!!

lidya150

New member
ת יודעת מה יותר מצחיק?

שחברה שלי (שאני לא יודעת עם היא אורהבת אותם) אמרה שבהופעה היו כמה אנשים שכנו כרטיס רק כדי לקרוא להם כול ההופעה "נאצים"

0oSharoNo0

New member
איזה אנשים מגעילים (ומפגרים)...

כאילו מה עושים רק בגלל השעמום שלהם בחיים.. ממש מסכנים!

LiHiLuSh

New member
אני כן מחשיבה אותם כלהקה ועוד אחת ממש טובה

ויא אני מעריצה אותם 3 שנים עכשיו מתחילה את ה 4 שלי XD

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifטוב בלה בלה בלה

מהה זאת ההופעהה!! מה חשבת שיבואו להופעה ויתחליו לשתות תה ולקוד קידות? זאת ה-ו-פ-ע-ה. זה מתבקש לצרוח ולדחוףזה רק אומר שזאת הייתה הופעה מוצלחת...! לא קראתי חלק ממה שכתבת אין לי כוח לקרוא תחפירת מרמור שלך. לא היית בהופעה הפסד שלך זה לא מקנה לך תזכות לבוא ולהטיף לנו ובטח בטח[!!] שלא "בגלל זאת מעריצה אותם שנתיים"...זה לא הכמות זאת האיכות!! היו שם מלאאא ילדים ולכולםם יצא לדחוף...בקטנה...יצאנו מזה. היה ככ מדהים בהופעהההה!!! אני אכתוב יותר מפורט כשאני אחזור מהבצפר;;]]
לכ מי שקרא;]

rocket

New member
היי , תשמעי -

הייתי יכולה להסכים איתך אילו היית מתנסחת בצורה קצת אחרת. קודם כל, למה לאחל רע לאנשים? למה לומר מילים כמו "מגיע לכם"? מזל ששום דבר רציני לא קרה ושאף אחד לא באמת נפצע קשה. דבר שני, למה להכליל? אני לחלוטין איתך בדעה שהמסחור שהולך עכשיו - מוגזם ויוצא מכל החורים והפרופורציות. אני לחלוטין איתך בדעה שהיסטריה, מכל סוג שהיא מסביב לכל סוג של אומן היא מיותרת, אני לחלוטין מסכימה שחבל, חבל מאוד שההיסטריה מבוססת פחות על המוזיקה אלה על כל מה שמסביב ... אבל היי - יש מספיק אנשים שאוהבים אותם ומקשיבים להם בגלל המוזיקה. פגשתי מספיק כאלה אתמול בהופעה, הם פשוט "שקטים" יותר. לא בולטים. אבל הם קיימים, ועוד איך קיימים. נעים להכיר, אני אחת מהם. אכן, ההתנהגות לפני תחילת המופע הייתה דיי ברברית, כשהשערים נפתחו היה כמעט בלתי אפשרי להישאר על הרגליים. אבל נראה לך שרק בטוקיו הוטל זה ככה? בכל הופעת רוק זה בדיוק ככה. כאן זה לא הקהל של טוקיו הוטל אשם אלה כל תרבות המוזיקה וההופעות. זה פשוט ככה, ולצערי ככה זה ישאר. אלה לא "אנחנו" שמיסחרנו את הלהקה. אלה כל אותם אנשי התקשורת ואנשי העסקים שקלטו משהו חדש ועלו על גל מצליח. זה נכון שיש קונים אבל עם שיטת שיווק נכונה אפשר גם למכור שלג לאסקימואים. לסיכום, אל תכלילי. זה מה שהכי צרם לי בהודעה שלך.

KillerPilze

New member
ניסיתי לחיות בלי הכללות

וזה לא ממש הצליח. הנקודה היא שהכללות הן נחוצות, והחוכמה היא לדעת מתי הן נוגעות אליך ומתי לא. כי לכתוב בהסתיגויות בלתי נגמרות זה חסר תועלת. בקשר למה שכתבת על המסחור, דברים כאלה נבונים לא שמעתי כבר הרבה זמן - אני מעריכה אותך מאוד על המסקנות האלה. בקשר למה שאמרת על תרבות הופעות הרוק, אני מודעת לזה לחלוטין וחויתי את זה כמה פעמים בעבר. אבל הקטע המטורף הזה, שאנשים יוצאים מדעתם ברמות כאלה - זה פשוט יגמר רע בסוף. ובמידה מסוימת זה אחריות של כל אחד על עצמו.

rocket

New member
קשה שלא להסכים איתך.

אבל הכללות מביאות לפעמים ליצירת סטיגמה או דעה קדומה וזה משהו שמאוד קשה לשנות אחר כך. ולכן אני משתדלת לפחות להעיר כאשר אני רואה הכללה לא בהכרח מוצדקת. ומן הסתם שלכתוב בהסתיגויות לא יבהיר שום נקודה. אכן אנשים שיוצאים מדעתם = מתכון לצרות, בכל תחום בחיים. בחיי שאין משהו ששווה להיפצע או למות למענו, בעיקר לא להקה. ותודה על המחמאה. כנראה שלימודי שיווק לא עברו לחינם

SpongBobit

New member
תאמיני להם,שההופעות באירופה

לא יותר טובות ממה שהיה פה, תפסיקי להתנפח...... וואו!את מעריצה משנת 2005!אז ?! וזה היה ברור שבהופעה יהיה ככה, אפחד לא חשב אחרת..

KillerPilze

New member
זה די משעשע

את חוזרת למה שאמרתי ומחזקת את הכותרת שנתתי להודעה הראשונה. כדאי שאני אציין שמה שגרר לפתיחת הנושא הזה הוא הצורך שהרגשתי, לבוא ולהגיד שהכתובת היתה על הקיר. אני מבינה שזה גם דעתך, אז מה הבעיה?

Y o h a v

New member
אני מסכים עם כל מילה

הגעתי לפה דרך דף ראשי של תפוז. אני מסכים בהחלט ועושה לי טוב לראות שיש עוד אנשים שפויים כמוך. אשמח אפילו לדבר איתך במסנג'ר באופן אישי. על כל פנים, במידה וההודעה שלך תימחק, עשיתי צילום מסך ואני הולך לשלוח את זה להרבה מאוד אנשים. לא נותר לי אלא לומר תודה

NFN123

New member
מה נסגר איתכם? עלק הכללות...

נו, מה רציתם, שהיא תסייג כל משפט שני שלה? הרי זה ברור, לכל מי שרוצה להבין, שהיא לא התכוונה לכולם אלא לאנשים ספציפים במיוחד.היא כתבה פוסט אחד, זורם. הוא לא כוללני. הוא פשוט פונה לקהל ספציפי במיוחד, זה הכל. אז במקום להקשיב לבן אדם עם שכל בקודקוד (והלוואי שלהרבה בני נוער היה שכל כמו שלה יש), ולהסיק מסקנות לפעמים הבאות כדי שבאמת הלהקה שאתם אוהבים תבוא שוב ותוכלו ללכת להופעות שלה, אתם מחליטים להגיד שהיא מגזימה ותוקפנית ולא יודעת מה. ממש בוגר מצידכם... כי איכשהו נראה לי שמי שהגיב לה בצורה מגעילה הוא בעצמו חלק מהמופרעים... *מברכת על זה שאני כבר ממש לא נכללת בהגדרה של נוער*

rocket

New member
האמת, שהקשבנו.

ואם לא שמת לב, הייתה דיי הסכמה בקשר לתוכן של ההודעה הראשית.

O0NoNi0O

New member
סליחה? למה את חושבת שמגיע לנו לקבל

מכות ולהפצע? זה ממש מגעיל מצידך לא משנה עד כמה טוקיו הוטל סבלו או עד כמה חרא התנהגנו זה ממש מגעיל מצידך להגיד שמגיע לנו שתהרס לנו ההופעה אבל זה עוד מילא, את חושבת שמגיע לנו שתתנפץ עלינו זכוכית? את לא מבינה את ההשפעות של זה בכלל עם זה היה נכנס למישי לעין? או לפה? או לאלוהים יודע מה. את הכי זוועתית כאן שאת אומרת שמגיע לנו. וזהו אני לא אתייחס לשאר כי את מגעילה אותי.

MetalSinagouge

New member
נכנסתי מהשער ורק רציתי לומר ש...

כל מה שקראתי היה "נה נה נה אני יותר מקורית מכולכם כי אני מכירה אותם שנתיים". את רק מתעצבנת שלא הלכת להופעה או שהתופעה שהגדירה אותך כאינדיבידואל כבר הפכה לנחלת הכלל, אז את "התבגרת" ובאת להראות לכל האינפנטילים החשוכים פה מהי "הערכה" אמיתית ללהקה. זה מצחיק שהאנשים שהכי לא אוהבים הגדרות הם בד"כ האנשים שהכי קל להגדיר במילה אחת.

הכי צודקת בעולם!!!נשבר מהפוזות וההתלבות שלכם

בגללכם אנשים היו יכולים לההרג!ולא אל תגיבו אני במילא לא אכנס לפה יותר..!

ElinorLahav

New member
תסתתתתתתתתתתתתמו כבר !

חבורת חאארות שבאים להרוס לכולם !!! די כבר קלטנו שחלק פה עשו טעויות אין מה לעשות זה הופעה וככה זה היה ואי אפשר לשנות את זה עכשיו ! תפסיקו כל דקה לשרשר עוד הודעה על שאנחנו חארות ואינפנטילים , אם אתם באים לפה כדי להגיד כאלה דברים אז פשוט אתם חרות ואינפנטילים ואני מדברת בתר אחת שגם נפגע בהופעה היתעלפתי אבל זה קורה לחלק גדול בהופעו אין מה לעשות זה חלק מההופעה ! פשוטט אל תגיבו פה יותר שמרו תהודעות שלכן לעצמכן\ם בבבבבבבבבבבבבבבבבי

rocket

New member
../images/Emo18.gif מספיק לצעוק על אנשים ../images/Emo70.gif

זה פורום ובפורום מביעים דעות. את לא יכולה להשתיק מישהו רק כי הדעה שלו לא נראית לך..

למעלה