שרשור התמרמרות של אנשים אחרים

Daria Strummer

New member
צודקת לגמרי.

אני לא מעריצה של הלהקה או משהו, אבל התופעה בהחלט מדאיגה. האנשים שהיו בהופעה וגרמו למהומות לא רק פצעו את עצמם ואחרים, אלא גם הציגו באור שלילי את כלל בני הנוער בישראל, והם עושים זאת באופן מתמשך. קודם הבלאגנים במפגשי ישראבלוג, ועכשיו זה. כל הכבוד ממש, ממש הרמתם את הרמה של האימו וה"פריקים", אה? סתם חבורת פוזאיסטים רדודים, רק שבמקרה ה"חבורה" כבר די גדולה. תכלס בעיה שלהם שהם נפצעו. מעניין אם הלהקה תרצה להופיע בישראל שוב אחרי מה שקרה [ספוילר - לא.].

KillerPilze

New member
זה לאו דווקא אומר

שהם לא יבואו להופיע פה זה אומר שבגלל כל מה שהולך (לא בארץ דווקא) יהיה להם תסביכים קשים ביותר בעוד כמה שנים XD אבל זה כבר משהו אחר לגמרי..

hallcat10

New member
תקשיבי...דעה!!

חבל שלא באת..כי כן היה את כל הדברים הקשים...אבל זה היה שווה את זה.. תאמת אולי מצפים פה שאנ ייכתוב משהו אחר..אבל אני מסכימה איתך!! למה הזכוכית נשברה?בגלל פאקצות מסריחות שחושבות שלהן מגיע להיכנס ראשונות....והם מחצו ילדות צרחו מכל דבר,ושברו את הזכוכית..!!! ועוד אחרי זה רשמו שהם התכזבו...כל ההופעה כמעט היו פאקצות ומעריצות מונסון..=[[[ זה מה שהיה מאכזב...זה שהם באו..וכל הדברים הרעים שהיו שם...הייתי שם..וקצת רחוק ממני הייתה ילדה ששתה וקה בגיל 14..והחברות שלה גם שתו אז הם מרוב מסטוליו לא עזרו לה...והיא כל שניה מקיא והיו צריכים לקחת אותה באמבולנס..וזה טימטום..היא הפסידה את ההופעה..ביזבזה את הכסף על הוקדה והיא תצטרך לשלם על הטיפול.. בקיצור אני איתך.. חבל שלא באת...=[[

tony16 yy y

New member
צודקת בהחלט

התחלתי לאהוב את טוקיו הוטל גם בערך לפני שנתיים , כשאף אחד לא יידע שהם בכלל קיימים. קניתי במקרה את הדיסק שלהם כשהיתיי בח"ל וממש אהבתי . התפללתי שהם לא יוציאו סינגלים באנגלית כי אהבתי את העובדה שרק מעטים מכירים אותם כאן בישראל וזה לא יהפוך לשואו של פרחות .

rocket

New member
הא ! יופי של הגדרה.

זה תכלס מה שהכי מציק לי בכל הסיפור. הלהקה היא להקה עם מוזיקה איכותית ויש טעם לנסות לפחות להקשיב להם, ומצד שני יש את כל הבאז שיוצרים סביבם שמסית את תשומת הלב מהמוזיקה וממקדם את תשומת הלב במה שלא צריך ואז מוצאים מקרים עצובים של אנשים שקוראים לעצמם מעריצים שרופים כאשר הם ראו קליפ אחד אבל קנו המון מוצרים והורידו 10000 תמונות של הלהקה. מה שצריך לעודד זה את המוזיקה ואת היצירה ולא פוסטרים\סיכות\תיקים וחולצות.

זונע

New member
פעם ראשונה ואחרונה שאני אגיב

טוקיו הוטל זו להקה שמיועדת לבנות 12 ולא יותר מזה. אז זה די מפגר להגיד שהמוזיקה שלהם איכותית כי היא פשוט לא. ובמקום לתת לזה יד ולהעריץ את החבורת אהבלים האלה רק כי יש להם פוני מגניב בשיער...תשמעו מוזיקה נורמלית.

rocket

New member
רואים שלא קראת את ההודעה שלי

מה זה "מוזיקה שמיועדת לבנות 12"? זה לא שירי דפנה ודודידו ששם בהחלט אפשר להגיד שיש גילאים מסויימים שהמוזיקה הזאת מתאימה להם. הקשבת להם? כלומר, ברצינות הקשבת להם? משום מה אני בטוחה שלא. בטח ראית את כל הרעש מסביב והחלטת שזה חרא של להקה. והציטוט שלך "ובמקום לתת לזה יד ולהעריץ את החבורת אהבלים האלה רק כי יש להם פוני מגניב בשיער" , אומר שוב שלא קראת כלל את ההודעה שלי או שלא הבנת אותה או שבחרת להתעלם ממנה - בדיוק נגד *זה* אני יוצאת. אני *נגד* זה שיעריצו אותם בגלל הפוני\המראה\ווטאבר, אבל אני בעד המוזיקה שלהם ויודעת מה, את גיל 12 שלי כבר עברתי, וככה גם רוב האנשים שאני מכירה שהקשיבו ללהקה וידעו להעריך את הביצועים אפילו בלי לראות אותם. תודה ולהתראות.

זונע

New member
סמכי עלי

שאני לא שופט להקה לפני ששמעתי אותם. אז כן, שמעתי, סתמי לחלוטין. שום דבר מיוחד. אם לא הפוזה הזאת ואיך שהם נראים(והסולן הקוקסינל להחריד) אני בטוח שאף אחד לא היה זורק עליהם זין בכלל. ובהנחה שאת לפחות בת 16-17, זה באמת עצוב/מוזר או כל מילה אחרת שתבחרי.

rocket

New member
../images/Emo140.gif

שיהיה לך הכייף עם הדעה שלך. אני אשאר עם שלי. ויש עוד מספיק אנשים כמוני, ששמעו אותם הרבה לפני שראו אותם , ולא מצאו את המוזיקה שלהם סתמית אלה דווקא מאוד מעניינת. שמע, אני מכבדת את דעתך (למרות שלא מסכימה עם צורת הביטוי שלך) אז תכבד גם את הדעות שלנו ואם אתה כל כך אנטי טוקיו הוטל, אתה בהחלט מוזמן שלא לכתוב כאן כי ספק אם תשכנע מישהו מהפורום להפסיק להקשיב ללהקה. אה ו, גם את גיל 16 עברתי דיי מזמן

זונע

New member
לא מנסה לשכנע אף אחד

סתם מאוכזב מזה שכל כך הרבה הערצה ופנאטיות מופנית לאלה שלא מגיע להם לקבל אותה. ועצם העובדה שהדלת שם נשברה רק מוכיחה כמה המצב עגום. שוב, זוהי דעתי ואם את משום מה נהנית לשמוע טוקיו הוטל אז שיהיה לך יותר מבכיף, לפחות את לא אחת מאותן פנאטיות של הלהקה.

rocket

New member
סוג ההערצה הוא זה ששגוי,

אם כבר אוהבים משהו בלהקה, אז מבחינתי לאהוב את המוזיקה, את מה שהם יוצרים ומנגנים ואת ההופעות שהם נותנים. זה מה שאני אישית מוצאת בהם - מוזיקה טובה שפשוט עושה לי טוב על הלב ואני נהנית ממנה. אז למה לא?
לילה טוב לך.

LiHiLuSh

New member
כול אחד והדעה שלו

אהי בץת 17 והשירים האלה ניכנסים לי ללב

playtrip

New member
סחתיין על התגובה הכנה! ^_^,

את נשמעת הרבה יותר בעניין מאותו קהל... איך לומר, את זה בצורה פיוטית ודי משונה, את למעשה "גויה טמאה בארץ של שדים מושחתים"... תמשיכי להשאר מלוכלכת אבל לא מלוכלכת כמוהם...! סחתיין על ההבדלות! עוד משהו? זה מאד מזכיר לי את הקטע עם הגרמלינים... יש לך את המקור, שצריך כל הזמן להזהר מהווצרות של חיקויים מרושעים שלו... מזכיר מאד את סצינת האמו של היום ביחס לסצינת אמו קור המקורית דאז, שנות ה80, שכוונתם הייתה כנה ומחאתית בהרבה מעושי הפוזות של היום, וכללה בין השאר התנגדות מוחלטת למסחור מזוייף! אפרופו פוזות, לפעמים לעשות פוזות בכוונה זו דרך מצויינת להכניס לכל המפגרים למינהם... פרסום גרילה זה "ה-ד-ב-ר!", חפשי את האיש השחור והמרושע בדרך שלך כשאת נוהגת...

JustAnotherStar

New member
יואו כמה שטויות..

שונאת את האלה שחושבים שאם הם מכירים משהו לפני שכולם הכירו אז יש להם בעלות עליהם.. מה הקשר? תפסיקי לדחוף את זה שהכרת אותם לפני שנתיים וחודשיים (הדיוק) בכל חור כי זה לא באמת משנה פה לאף אחד הקרדיט הזה שאת דורשת כל הזמן ואף אחד פה לא אמור לנחם אותך שבו הו לא היית בהופעה בגלל שהישראלים מתנהגים כמו בהמות כי ככה זו כל הופעה בארץ הזאת במיוחד של אמנים שבאים מחו"ל זה חדש לך? יש התלהבות יש אנדרנלין אלו התוצאות וגם להגיד לאנשים ששילמו הרבה כסף על כרטיס והמסכנים נפצעו בהופעה שמגיע להם, זה כבר לא בוגר. יכול מאוד להיות שהם היו תמימים לגמרי וסתם מעכו אותם

ElinorLahav

New member
ממממסכימה איתך !

עצה שלי שחף פשוט תמחק תשירשור הזה !!! הוא לא מווועיל לכלום הוא סתם מעצבן !!!!

The Blackening

New member
זה היה צפוי

אני זוכר שלפני חודש וחצי בערך קראתי איזה פוסט באחד הבלוגים פה שבו כותבת הבלוג ביקרה את ההתנהגות של המעריצות בארץ. אם לשפוט לפי התגובות הססגוניות שהיו שם, ידעתי שהולך להיות אסון ביום שהם יגיעו לארץ ואכן היה.

למעלה