שרשור התמרמרות של אנשים אחרים

Y u k k i

New member
היי אנחנו היינו עם שחף ועמדנו ליד זוג תאומות!

כמה תאומות היו בהופעה הזאת..? 0_0

TaaaaaaaaaaL

New member
תקשיבי וכנסי!

אין לי כח עכשיו להתחיל לחפור לך על כמה שאת טועה.. ומי שפוזאיסטית בינינו זאת את ! "אני מעריצה אותם כבר מאוגוסט 2005" מעניין לי.. ממש לא מעניין אותי מה את אומרת בהודעה ההיא ... היייה ללליי הכיי כיייייייייייייייף בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הייתי שורה שניה כמעט כל ההופעההההה וראיתי את כווווווווווולם פשוט ט=ו=ב !

יש דברים נכונים ויש דברים שלא ......

דבר ראון כשהגענו לדלת הדלת הייתה רופפת ככה שגם אם היו מזיזים אצבע היא הייתה נשברת ככה שאני לא חושבת שיש מישהו להאשים פה. לגבי ההתנהגות היו אנשים שפשוט התנהגו בצורה מחרידה והיו כאלה לא יפה להגיד כמוני אבל חברים שלי התנהגו כמו בני אדם. ככה שזה לא יפה לעשות הכללות ובקטע של כל הצרחות ברור שיהיו צרחות מה זה הופעה ואני חושבת שטוקיו הוטל גם נהנו כמונו כי אם לא הם לא היו עושים את כל הדברים שעשו כמו להשפריץ מים לזרוק מגבות מפרטים הם פשוט יכלו ללכת משם ואני חושבת לפני הבעתו של ביל כשהוא עלה באה וראה כלכ כך הרבה אנשים אני חושבת שזה עשה לו משהו .... סורי על החפירה פשוט לא יכולתי לשבת בשקט

ElinorLahav

New member
פייחסה !

זה כ"כ לא נכון !!! היה הככככי כיף בעוווווווווולם ! ולא היה מגעיל ... אני נפלתי והכניסו אותי מאחורה אז הרווחתי טיפה :) ביי ביי

Rose131

New member
אהא! ידעתי שראיתי אותך. ראיתי אותך?XD

כזה ביילו לפני ההופעה

LiHiLuSh

New member
דבר ראשון

מה את חשה שנתיים אואו אז אני 3 שנים ואני הייתי בהופעה והיה הכי כיף שיש בעולם נ.ב לא קשור כן היה כמה ילדים שניחנקו ביגלל שהיה מפוצץ אבל היה טוב והיה ממש כיף ועוד משהו היה שם מלאה הורים משום מה חח הם צעקו וקפצו ואני כזה עם ניקי שרות את כול השירים שלה םוחצי מה האנשים שם בכלל לא ידעו כלום הם הסתקלו אלינו כאילה מה אתם מכירים את השירים האלה חח אני והיא שרנו את כול השירים!! ומלאה לא ידעו אותם בכלל אז למה הם בכלל באו בבישבי לשיר אחד יעני מה?!? אבל הם עדיםן קפצו והיה הכי כיף בעולם וביל שר כולכך יפהה שאין פשוט והוא כול הזמן חיך ליוכיפ ואהאהאהא היה הכי כיף ובסוף הם השפיריצו אלינו מים XD

LiHiLuSh

New member
ובאמת נכון היו שם מלאה אנשים שדחפו

אותנו כול שנייה וצעקנו הלהם די תהיה תרבותיים ואילו ההורים דחפו שם כמו משוגעים ואנחנו צעקנו על כולם די לדחוף ותעמדו נורמלי כולם יכנסו בסוף!! לא הקשיבו והמשיכו זה לא היה הכי נחמד ממש נימחצנו שם! ועוד ביקשנו ליפני ההופעה לא לידחוף!!

McLeaFLY

New member
../images/Emo45.gif

זה היה המינוס הענק בהופעה.ממש התאכזתביי מהתנהגות המעריצות בארץ..לא יכלתייי להנות שנייה מההופעה!!כל שנייה מישהיי דחפה או קפצה והסתירה לי הכל!!!והצרחות שלא נדבר ^^ בקושי שמעתיי את ביל שר^^אין לי כוח לחפור עכשיו אבל אני התאכזתי ..אני מעדיפה פעם הבאה להישאר בבית מאשר לסכן את הבריאות שלי..ולא ניראלי שהם בכלל התרשמו ממה שעשינו =0 אם הם יחזרו לפה עוד כמה שנים זה יהיה באמת נס כי לא ממש ניראלי שזה יקרה..בכל מיקרה זה רק דעתי ^^ לילה טוב

crazysapir

New member
תגובה שלי לעניין../images/Emo26.gif:)

אני אומנם לא מעריצה של ט"ה לפני שנתים אבל כן לפני שהם הוציאו את צימר 483. שזה די מכובד:) על כל מקרה אני יגיד לך משו כן הייתי בהופעה.. ונהנתי בהופעה והיה ממש כיף השירים והכל! כן..ז"א היה צפיפיות ודחפים וזה היה דיי צפוי שזה יהיה אחרי הכל... האמתי ובאמת באמת פאקצות בקושי היה ה..הייתי יכולה לספור אותם.. כן היה בלאגן וכאלה אבל אתה לא יכול לצפות למשהו אחר במיווד בהופעה כזאת? לא נפצעתי אומנם. והייתי קרובה חבמה יחסית! היה לחץ בקושי יכולתי לנשום אבל חלמתי על ההופעה הזאת המון זמן[ופחות ממך..אני ממש מתפלאת שלא באת..לפחות היית מאחורה איפה שהלחץ לא היה] אני חושבת שההופעה הייתה ממש מעולה למרות כל הבלאגן לא הייתי מוכנה לפספס אותה.. ובטח שטוקיו הוטל הם לא להקת אימו
או אימו רוק או כל בולשיט כזה! טוקיו הוטל הם מן להקת פופ-רוק שכרגע נוטה יותר לכיווון הרוק לפי דעתי..איך את מגדירה אותם?

sha na na revol

New member
מה פאקינג קשור../images/Emo35.gif

את מעריצה טובה, קבלי ביסקוויט. עכשיו, מגיע לאנשים להיפצע

McLeaFLY

New member
חח לא ניראלי שהם יבואו XDD

אחרי ההופעה הגרועה שהייתה הם בטח ביטלו את הרעיון הזה^^מי יודע ^^ אני מקווה שאם הם יבואו שובפעם ב2009 הקהל יתבגר קצת ויקלוט שהם בסך הכל אנשים!!פאקינג אנשים!!!

למעלה