מה חנונים רואים???

advasoly

New member
../images/Emo70.gifמה חנונים רואים???../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה סרטים הכי אהובים על חנונים???? איזה סרט הכי אהוב עלייך? ואני מדברת חוץ ממלחמת הכוכבים! חחחחח שרשרו לפה סרטים וסדרות.

הסרט הזה היה לי נורא כבד

הרגשתי בצורה מסוימת שהוא מדבר עליי לא בגלל שאני גאון או משהו ולא בגלל שאני מדמיין אנשים (לפחות אני מקווה שלא), אבל באופן שבו הוא תיאר את חייו של חנון במידה מסוימת ואת ההתפתחות שלו

noosh

New member
"כמעט מפורסמים"

אחד הסרטים שאני הכי אוהבת. הוא פשוט עשוי בצורה יפהפיה, יש לו פסקול נהדר, הוא סוחף ומעניין ומצחיק וכיפי. חוצמזה - דוגוויל, התפוז המכני, שמש נצחית, קלוזר... בעקרון יש מלא, כי אני ממש אוהבת קולנוע.

סטאר וורס זה חרא ../images/Emo3.gif ../images/Emo113.gif

*נסקלת*. סתם, דווקא סרט חביב, אם מתעלמים מהראשון P: [תהרגו אותי, זה פשוט משעמם].

Greebo

New member
צריכים להתעלם מכל הטרילוגיה החדשה

>> רשע טהור! פשוט... טהור.

החדשה? ../images/Emo113.gif

אני דווקא דיברתי על הסרט הראשון בטרילוגייה הראשונה, הוא נורא משעמם X:

אמ..

הסרטים האהובים עלי-קלרה הקדושה, להרוג את ביל, שוקולד, שרק וסטאר וורס. לא בהכרח לפי הסדר הזה.

או הו, הרשימה ארוכה.

פייט קלאב מטריקס(הראשון בלבד) ממנטו קיי פאקס הסיוט שלנפי חג המולד מכסחי השדים מלך האריות אלאדין בת הים הקטנה שרק ושרק 2 צעצוע של סיפור 1 ו2 מוצאים את נימו מוכרים בלבד עכברי קניון לדרוף את איימי דוגמה ג'יי ובוב השקט מכים שנית זה מה שאני זוכר בנתיים. סדרות: באפי קוטלת הערפדים! אנג'ל!*סגידה* אבודים סימפסונס פיוצ'רמה סאות פארק איש משפחה invader ZIM! הרקולס זינה ספיידרמן אקס-מן החתולים הסמוראים צבי הנינג'ה זהו בנתיים..אם אני אחשוב על עוד אז אגיד.

למעלה