מה חנונים רואים???

Nimst

New member
אי אפשר לטעון שהנסיכה הקסומה זה לא

קיטש. זה פשוט לא עובד. (בהצלחה עם מקש הרווח)

Nimst

New member
זה לא סותר בכלל ../images/Emo3.gif

כבר שלושה אנשים שטוענים שהנסיכה הקסומה זה לא קיטש, אני מופתעת. אבל לא השתכנעתי:)

avinoam edry

New member
תקראי את הספר שעל פי זה הסרט מבוסס

הוא נכתב ע"י ס מורגשון וקוצר ע"י ויאלים גולדמן שכתב את הטסריט לסרט כמו כן שם את בבירור תוכלי לראות כיזהו סיפור סטירה על אהבת אמת

thorondor

New member
לא, הוא לא.

אתה באמת חושב שהגרסא המקורית נכתבה על ידי מורגנשטרן בפלורינית? או שיש 200 עמודים של תיאורי כובעים? גולדינג כתב את הסיפור.

Nimst

New member
חינכתי אותך היטב

רק חבל שהחומה didn't stick. אגב, הופתעתי שאמרת למישהו כאן שאני כמו אחותך הקטנה. אני אחותך הגדולה, הלו

Nimst

New member
אני לא קטנה

ואתה כבר לא פונה אליי עם הבעיות שלך, אני מרגישה שלקחו ממני את זכויותיי כאחות גדולה.

Greebo

New member
asssssss youuuuuu wiiiiiiishhhhh

XD גאד יש לי חשק לראות עכשיו את הסרט בדיוידי.. *הולך להתעלס עם עותק "הנסיכה הקסומה שלו* אגב.. זה רע ששנים חשבתי שהשחקן הספרדי ההוא זה אנטוניו בנדרס? אכן...מאוד עצוב P:

EdisonGirl

New member
מועדון הגולגלות ../images/Emo99.gif

סופרמן קונטקט מלך האריות נפלאות התבונה, כמובן קוד מסוכן זהות כפולה (וסרט ההמשך) הסמוראי האחרון לא חסר..

Tiki Torch

New member
college girls go wild

ועכשיו ברצינות... אממ שרה"ט,אקס מן,סרטי קומדיה טובים

miao

הסרט הכי אהוב: ספייס בולז (אני מסוגל לדקלם את הסרט מהסוף להתחלה, אני עדיין עובד לדקלם אותו בצורה נורמלית) Vampire hunter d bloodlust מטריקס. שליחות קטלנית 2. סין סיטי (הרטיגן אהובי... ובקי...) גלקסי קווסט (never giveup never surrunder) מה קרה בגטקה (בעיקר כי אני מזדהה עם הגיבור של הסרט בגלל שלל סיבות) כן אני יודע אני לא מחבב סרטים איכותיים ממש סדרות: הראשונה היא הסדרה היחידה בה יהודיה ממוצא רוסי הגיעה לדרגת אלוהות- בבילון 5. הסדרה השניה היא הסדרה היחידה שלימדה אותי שדברים מלאים ברחמים שוקלים הרבה- טריגן הסדרה השלישית היא סדרה שגרמה לי להבין שאיןדבר טוב מברד באמצע יום חם. Megs XLR סדרה שגרמה לי להבין שהנטאי זה לא מה שמוכיח שליפאנים יש ראש מעוות אבנגליון סדרה שגרמה לי לאחרונה לנסות להצמיד את הידיים לשלל שרטוטים על דפים וחול ולקוות לאפקטים מגניבים Full Metal Alchemist ואחרונה אבל חביבה הסדרת קומדיה היחידה עלי האדמות שלא היה איכפת לה מפרות קדושות לא ניסתה למצוא חן בעיני אנשים. ידועה בין השאר בשמות: משחיתת ערכי משפחה, ההפך ממשפחת בריידי. משפחת באנדי. נשואים פלוס

הוממ..../images/Emo60.gif

פורסט גאמפ, דבר אליה, סיפורי דגים, מועדון קרב, חומות של תקווה, אמלי, הדיקטטור הגדול, זמנים מודרנים, קן הקוקיה. יש עוד, אבל אני לא יכולה לנקוב בשמות כשאני צריכה להיזכר, בלעאט!

למעלה