מה חנונים רואים???

the last anigma

New member
נכנסתי... שייטתי קצת....

פורום חביב יש לכם... אבל אני כותבת כבר בכמה ואין לי זמן עבור עוד אחד...

Greebo

New member
הו עיזבי..

אני מסוג האנשים שמטריקס כל כך עלה להם על העצבים שאם אי פעם אני אפגוש את האחים וושאווסקי אני אמלוק להם את האשכים כדי שחס וחלילה הם לא ישריצו צאצאים.. :\ הייתי נכנס לדיון "למה המטריקס שווה לצואה של בבונים" אבל אני חולה ואין לי כוח P:

Quack Quack

New member
אבלאבלאבל, הוא לא ]:

נו, טוב. על טעם ועל ריח אין להתווכח. אני יכולה לאהוב, ואתה לשנוא. P:

juggernaut

New member
אהה שתוק!

מאטריקס(הראשון לפחות) גאוני בהמון מובנים. עכשיו הוא נראה פחות כי חרשו כבר על הרעיון..אבל הוא גאוני בטירוף. וחוצמזה על טעם ועל ריח.

Greebo

New member
really? התרשה לי לנפץ פנטזיה?

כל דבר שנאמר במטריקס, אבל כל דבר שהו, נכתב כבר ונאמר ונעשה במקומות אחרים.. עיין ערך : "עיר אפלה", "הקומה ה-13", "הרוח במעטפת". בולט טיים? הצחקת לי את הפופיק.. שוב עיין ערך "הנוסע השמיני : התחייה" ו-"אבודים בחלל"... הדבר היחיד שהוסיפו במטריקס היה התזוזה...זה לא היה המצאה מחודשת וממש לא היה רעיון מקורי של אותם האחים וושווסקי..אלא צעד נוסף באבולוצית האפקטים בהוליווד...זה שזה קרה בסרט המטומטם הזה ניקרה "צרוף מיקרים מצער".. בנוסף לאלפי טעויות בימוי וגנבות של שוטים מסרטים מקוריים הרבה יותר.. זה סרט של גימיק.. אני כבר רואה את השיחה שהתחילה את הכל : "היי, בואו נדחוף טונה של משפטים פילוסופים לא קשורים לתוך עלילה לעוסה פחד על ה'אחד' שיכול להציל את העולם". "וואוו! וכל הגיקים בעולם יחשבו שזה מאגניב כי...כזה...הגיבורים יהיו האקרים! גיקים שמצילים את העולם!" "אבל גיקים זה עם מכוער :'(" "לאלאלאלאלא אנחנו נביא שחקנים יפים!" "את מי?" "קינו ריבס!" "אבל יש לו יכולת משחק של דלעת והוא שיחק בעיקר ביץ' בוייס ואנשים לא גיקים בעליל במהלך הקרירה שלו Oם" "מי ישים זין אם ניתן לו 1337 האקינג וקונג פו סקילז? בנוסף לטונה משפטי פילוסופיה לא קשורים" "אבל גיקים הם לא קהל גדול במיוחד :|" "בגלל זה יהיו פיצוצים! וקרבות! ודם! ואפקטים ופיצוצים!" "וואלה אתה גאון, ככה אולי באמת אנשים לא ישמו לב לחוסר יכול המוחלט שלנו בלחבר בין שני שוטים ולביים שחקנים". הו. כן.. סרט המאה >.>

the last anigma

New member
לשאוף, לנשוף, לשאוף, לנשוף.....

כל מה שאמרת עכשיו... היה הרבה אוויר מבוזבז - אוקיי, אז אתה לא אוהב את הסרט ואולי אפילו מתעב אותו.. מכל הסיבות שהזכרת ועוד.. so?!?!?! זה לא משנה את העובדה שמיליוני אנשים אהבו אותו ובהם חלק מחברי הפורום ואני ביניהם. לדעתי לא היה עוד סרט שגרם לכל כך הרבה אנשים לפקפק בקיומם וכל מה שהם אי פעם האמינו בו.. זה מייצג את הגאוניות שלו עבורי. לסיכום, איש באמונתו יחיה - אין צורך להתעצבן.

לא שנאתי את ה2 האחרים

למעשה, הם טובים כסרטים בפני עצמם..אבל לא כהמשך לסרט הפולחן הזה.

adonshokoo

New member
הסרט השלישי

הוא פשוט דבר מזוויע יש קרב של שעה, מלא במשפטים קיצ'ים משומשים עד אין סוף, וזה לא רק שהסוף צפוי מראש, כל הפאקינג סרט הזה ברור לגמרי, כל צעד וצעד אפשר לחזות מראש, זה פשוט עושה את זה גרוע. הסרט השלישי היה גרוע יותר מה2 שקדמו לפניו. אגב תום, הסרט הראשון לפחות מהנה, לא טוב, אבל מהנה. השניים שבאו אחריו אפילו לא מספקים את זה.

Nimst

New member
מממ

כלבי אשמורת, שבעה חטאים, מועדון קרב, קונטרול, ללכת שבי אחריו, הנסיכה הקסומה (ולא אכפת לי שזה קיטש, זו קלאסיקה). יש עוד הרבה, אבל לא עולים לי כרגע.

Nimst

New member
יש נסיכה

ונער כפר. והם מתאהבים. והוא מציל אותה. ידידי, זה קיטש. אבל איזה קיטש

juggernaut

New member
כל כך לא קיטש.

זה אחד הסרטים. ( סעמק משו נדפק עם מקש הרווח שלי.)

למעלה