לא הבנתי מה בדיוק רצית שנראה שם?
מה בדיוק היה כל כך חשוב או כל כך מהותי בדו"ח הזה? זו שיפרה! והאמת שאני אוהבת אותה, נכון יש לה לפעמים יציאות לא במקום אבל יש מישהו בבית הזה או יש מישהו שאתה מכיר בעולם הזה שאין לו יציאות לא במקום??? אני אוהבת את שפרה כי היא אינטלגנטית , כי היא רגישה, כי היא אישה חזקה שעברה הרבה דברים בחיים שלה, לא מתביישת בבחירות שלה ובעבר שלה וכל הכבוד לה על כך

היא בחורה אנושית למרות מה שלפעמים נראה בתוכניות אבל אל תשכחו שכל פעם שמישהו היה חולה בבית או לא הרגיש טוב היא תמיד באה ועזרה ותמכה גם אם זו היתה עינב שהיא ביקשה עבורה להזמין רופא שיניים.... אז חלק יגידו שזה מתוך צביעות, אולי כן.... אני חושבת שזו אנושיות, היא בן אדם שגם אם לא טוב לה להיות בחברת מישהו אחר כפי שהיא אמרה על יוסי או עינב, אבל אם הוא יחוש ברע ויצטרך את עזרתה היא תחוש לעזרתו... אז היא לא רוצה להנעים את זמנו של יוסי? so what??? זה הופך אותה לאישה "דוחה ומגעילה"???? והלו אנשים לא לשכוח שזהו המשחק, צריך גם לפעמים להיות צבועים עם אנשים כדי שלא יעמידו אותך להדחה וצריך גם לחיות עם האנשים באותו בית 24 שעות כך שלא ממש רוצים להיות שנואים ע"י כולם כפי שקרה לנעמה ובגלל זה היא לא שרדה... אז כנסו לפרופורציות, אתם לא ממש מכירים את האנשים האלה ואיך הם מתנהגים בחוץ בעולמם האמיתי (אלא רק מתוך הסיפורים שלהם שמתוכם ניתן לומר שרק שיפרה היא באמת בוגרת ואחת שעברה בחיים למעט דברים... מבין הבחורות) זו תוכנית ריאליטי שלא מדמה בכלל מציאות אלא מדמה סיר לחץ של אנשים בתוך מקום שנראה לכם כגן עדן עלי אדמות אבל הוא ממש לא כי זה נראה לי ממש גיהנום לחיות בתנאים כאלה! וכן, אני לא מתביישת לומר שאני אוהבת את שפרה ומקווה שהיא או צבר או ונסה או איתי יקחו את המיליון!!!! כי אלו אנשים שבאמת מגיע להם

ואולי גם קצת ללאון.... אבל הוא יוכל לעשות את הכסף בשואו ביזנס שייכנס אליהם אחרי התוכנית...