רשימת המודחים היום תשמח 99% מהפורום

tamr

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo64.gif ונסה עשתה טעות גורלית ולכן תעוף ביום ג'

הטעות שלה זה לצאת נגד הותיקים וללקק לחדשים.. מי ששם לב היא היחלידה שהתחבבה לכל החדשים. וכמובן טעות יותר גדולה זה לנטוש את איתי לטובת יוני יומיים(!) בלבד אחרי שהגיע לוילה! היא לא חייבת לאיתי כלום אבל זה לא נראה טוב - לא לדיירים בוילה שבחרו בה ולא לצופים בחוץ שלא יסמסו לה.. ונסה בסכנה הכי גדולה לעוף, אחריה צבר ושפרה אחרונה..

קמבילי

New member
../images/Emo2.gif את רומזת שהשממית השקרנית עולה להדחה?

יש! גדול! במאה אחוז שהקהל מעיף אותה. רנין הביתה! צבר הצנון עם הצחוק הצייצני במילא יעוף צ'יק צ'ק אחריה, ולשפרה אנחנו בכל זאת שומרים כמה נקודות זכות.

קמבילי

New member
../images/Emo70.gifמי שיצביע לוונסה וצבר כאילו לא עשה כלום../images/Emo70.gif

כל זה בהנחה שהמידע של רונית נכון. ונסה וצבר קרובים במספר ההצבעות ושפרה גבוה מעליהם. לא נצליח להעביר את שניהם מעבר לשפרה, ולכן צריך להסתפק השבוע בהדחת צבר. גם זו מהלומה נאה לשרצים, מהלומה נוספת מיד אחרי הדחת שי. הקרב הוא בין ונסה וצבר ולכן צריך לסמס לוונסה בלבד.

קמבילי

New member
לא ולא, אל תבלבל את כוכב נולד עם האח הגדול

בנות 12 עד 15 מסמסות לצרצרים בני 18 בכוכב נולד. מה להן ולזקן עם התחלת קרחת? ובכלל כבר סיפרתי שהתוכנית אינה בשיח בחצר בית הספר, זה לא הישדרות ולא כוכב נולד, תוכנית על יחסי אנוש בכלל לא מעניינת את הילדים.

פפפרח

New member
להשאיר את צבר

זה שהוא מתחבר לשפרה זה אולי כי רק איתה יש לו שיחה, זה לא אומר שהוא חושב כמוה הוא רוצה להתנהג דומה לה. פשוט היא הברירת מחדל היחידה שם שמתאימה לו. הוא לו עושה רע לאף אחד והוא צריך להשאר שם(בלי קשר ליופי שלו). אגב, זה רק אני חושבת שאינה פוסטמה? לעזאזל הצחוק והדיבור שלה גורמים לי לרצות להפליק לה וואחד כאפה לבפנים. היא מרגיזה. ע-ל-ק יפה. פחחחחחחח.

droriko

New member
אני פשוט שונא אנשים כמוך

את לא מבינה ששיפרה מעלה את עצמה להדחה כדי לבדוק את הפופולאריות שלה? איזה מסר היא תקבל אם נשאיר אותה? את מה שהיא רוצה בדיוק! אז את רוצה לתרום עוד יותר לזחיחות שלה? כל הקטע של ההצבעות בבית(מיותר מלכתחילה אבל שיהיה) זה להראות מה הקהל חושב עלי המועמדים , וזה נראה לי אבסורד ששיפרה פעמיים ברצף תעלה רק כי דאגו להעיף מישהו אחר ולא כי היא באמת ראוייה לזה(ומילא שי , אבל את צבר אתם לא שונאים יותר ממנה, הפעם אתם פשוט מנסים לנהל שיקולים אסטרטגים בתוך המשחק עצמו, כאילו אתם חלק ממנו , זה פשוט פתטי)

droriko

New member
"אם נדיח את צבר אז המחנה שלהם יתפורר"

היא אשכרה מרגישה חלק מהמשחק

יNOT

New member
../images/Emo8.gif וזו המטרה

להזכירך קמבילי ספציפית בחרה לנהל דיון ארוך ומייגע על זה שכן אפשר להדיח דייר מהווילה
(כמובן....זה הסתיים בזה שהיא התפדחה
) בנוסף קמבילי עוד מהיום הראשון טענה שהיא שולחת 20 SMSים לדיירי הווילה. (התברר שזה תחביב
) וכן , כל הרעיון של SMSים הוא כדי ליצור תחושה שהצופה לוקח חלק פעיל במשחק. (לא משנה אם אומרים את ספירות הSMSים או לא, זה הפסיכולוגיה )

קמבילי

New member
לא ריאלי לנסות להדיח את שפרה

כי תצטרך לשלוח אלפי אסמסים לצבר ולוונסה, ועדיין לא בטוח שזה יעבוד. אסטרטגיה נבונה יותר היא להדיח רק את צבר, גם זו מהלומה נאה שניה ברציפות לשרצים. לצורך זה לא דרושים אלפי אסמסים כי הן צבר והן ונסה יקבלו רק מעט הצבעות, ועלינו לסמס רק לוונסה. אני מתעלמת מזה שאמרת לי שאתה שונא אותי למרות שאני יודעת שזו אמת.

droriko

New member
פעם שניה (ואחרונה!!)

את מצביעה או למי שאת אוהבת או לבן אדם היחידי שאת יכולה לסבול מתוך הרשימה . להתחיל להצביע לבין אדם כי לכאורה (לכאורה כן?) זה יפגע במחנה מסויים או ישפיע על המשך בדרך כזו או אחרת זה לחיות באשליה שאת חלק מהמשחק, כאילו את הדיירת ה-13.

קמבילי

New member
האיגיון שלך כבר מעייף, אני חוזרת להתעלם ממך

מה שוודאי לא יפריע לך לאור שנאתך אלי. תמשיך להתכתב עם עצמך.

Lomsahne

New member
למה את כל כך בטוחה...

שצבר כל כך חלש באסמסים ? צבר מעורר הרבה פחות שנאה אם בכלל משפרה ואני בטוח שהרבה קולות מהמצביעים של לאון ילכו אליו {הקהילה של ההומוים} ואני חושב שאם צבר הוא זה שילך זאת תהיה מכה אנושה לבית. לא רואה אפחד שהוא מנהיג חוץ ממנו והאמת המנהיגות שלו זאת לא המנהיגות של שי,הוא לוקח את הצד הטוב של זה.לא רואה אפחד מהבנים שנשארו עושים את התפקיד הזה בשלב זה.{כי בשלבים של ה6-5 אחרונים אין כבר תפקיד למנהיג או לא אבל בשלב הזה שהקבוצה גדולה בהחלט זה משחק תפקיד. אני חושב שצבר היחיד שנשאר נאמן לעצמו וסתם הדביקו לו תוויות בגלל שהתחבר לשפרה... צבר הכי לא נחש כמו שניסו להדביק לו את התוכנה הזאת ונוכחתי לדעת את זה בשבוע האחרון בהרבה מהמקרים. יש לו סיבה מאוד מאוד רצינית לקחת את המליון והעובדה שהוא לא מספר אותה למרות שאם הוא יספר אותה הוא יזכה להרבה הרבה קולות ואמפטיה מהקהל והוא בכל זאת לא עושה את זה כי הוא נשאר נאמן לעצמו ולמשפחה שלו והוא משחק את המשחק לפי העקרונות שלו.

צבר יהיה חלש ביותר בסמסים.מעין כמו איתי/שי

או ערן/ג'ני - שברגע שהם מועמדים להדחה- הם עפים. שיפרה, יוסי, עינב כבר הוכיחו את עצמם. ולכן חייבים להצביע רק לוונסיה!!

נועה21

New member
חוץ מהקטע של השנאה לקמבילי

אתה די צודק. שפרה רוצה לבדוק האם היא פופולארית או לא. אני בעד להוכיח לה שהיא לא

חייבים לסמס לוונסיה בלבד!!

ברגע ששיפרה או צבר יעופו, כל החבילת רשלצ הזאת תתפרק!!

למעלה