רשימת המודחים היום תשמח 99% מהפורום

droriko

New member
ראויי רק להזכיר

שהיא היתה מתנשאת ומגעילה עוד לפני שהתחיל הסיפור שלה עם צבר, ככה שזה לא שהוא כפה עליה להתנהג ככה .

רוניתה08

New member
בנאדם מתנשא לא הולך

ובוכה בשירותים בגלל שאנשים שעליהם הוא כביכול מנשא לא מדברים איתו. אלו היו הבובליים שעשו עליה חרם לכמה ימים והתעלמו ממנה לחלוטין. עד אז היא נסתה להתחבר אליהם ובקושי אמרה מילה רעה עליהם בזמן שהם הסיתו נגדה בלי סוף (בעיקר עינב). רק אחרי זה התחילה להחזיר. לא מאשימה אותה.

droriko

New member
אני זוכר את שיפרה בשבוע השני אומרת לנעמה

"לכי תדעי , אולי במציאות יוסי לא כזה דפוק כמו שהוא פה, לא יכול ליהות שזה אמיתי" אין יותר זילזול מזה . ומה עם הזילזול באיתי שעל כל משפט שני שלו היא זורקת הערה מעליבה? ומה עם הזילזול בליאון שהיא מתייחסת אליו כמו לכלכלב שלה?

דרוריקו, הוא באמת מתנהג כמו דביל לפעמים

עם כל העוויות שלו מול המראה. לא שונאת אותו ולא אוהדת אותו, הוא סתם מעורר צחוק או גיחוך תלוי מתי. לדעתי שיפרה יכולה להתחבר לעינב. ליוסי קצת קשה כי הוא גם מבוגר ממנה. לפחות היא לא מתיימרת לאהוב אותו או לשבת איתו כמו כל השאר שרק משחקים. היא אוהבת את לאון. אין על כך עוררין. הבעיה שלה, כשהוא מתבכיין לה, היא מנסה להסביר לו מה לעשות (כמו שצבר הסביר לה) ואת זה אני באמת לא אוהבת. היא צריכה לחזק אותו , לא לומר לו מה לעשות.... איתי... גם אני הייתי מזלזלת בו ברמה הדיבור... כמו רבים אחרים... הוא פשוט דורש את זה... לרמת הזלזול של וונסה בו...זה כבר מגעיל ברמות..

droriko

New member
מעניין מאד שרק עכשיו היא נזכרה להתחבר איתה

איפה היא היתה כל החודשיים האלה? פתאום כשאינה עושה ממנה צחוק והיא שבר כלי היא נזכרת בקיומה של עינב? אני לא קונה את זה

גם עינב נזכרה כעת

כי במלחמה כמו במלחמה. כל האמצעים כשרים. נכנסו דיירים חדשים, ועדיף הישן והמוכר מאחר החדש והלא ידוע. עד שלמדו להכיר את דיירי הבית היטב... מה גם שבינינו , וזאת נקרא לאחר סיום התכנית, עינב לא באמת שונאת את שיפרה, הן פשוט באות מעולמות שונים. עינב מגלה סימני התקרבות לשיפרה.

droriko

New member
אלה לא רק הבדלי עולמות אלא הבדלי גישות

עינב היא פשטנית מדי בשביל שיפרה בעוד ששיפרה בשביל עינב פלצפנית מדי (יכלו לראות את זה היטב בחיקוי שהיא עשתה עליה), אני לא רואה ביניהן נקודות חיבור למעט אוייב משותף . אגב בקשר לאיתי , לא מפריע לי ששיפרה חושבת שהיא יותר טובה ממנו , מפריע לי שכשאתה מחליט מרצונך לדבר עם בן אדם אתה עוד קוטל אותו כל השיחה , לא מתאים לך לדבר עם בןא דם אל תדבר איתו , אבל בשביל מה כל הזמן להעליב . היא עושה את זה עם איתי, היא עושה את זה עם שחר שהיא כל הזמן מנסה לקטול אותו (זורקת יציאות כמו"מי בכלל צופה בתחרויות? רק שרירנים").

droriko

New member
ובאשר לליאון

רואים שבישבילה שהוא סתם בובה חמודה כזו להתכרבל איתה. הוא עצמו אמר שהוא מרגיש שהיא וצבר מזלזלים בו , אז מי אני שאחלוק עליו.

יש כאן כמה ניקים של אחיות של שיפרה וחברותיהן

שמדמינות דברים ששיפרה עשתה או אמרה, וכנ"ל לגבי עינב ויוסי. אז חבל על הויכוח!!!!!!!

בוני1010

New member
הם הפסיקו לדבר איתה אחרי שאמרה לעינב

שאם יוסי לא היה אוכל עוגות היא הייתה מאמינה לו שהוא זקוק ללחם מלא. כלומר היא הפוסקת העליונה באשר למי אומר אמת ומי אומר שקר. היא לא מכירה במצבים של מישהו שאינו חולה אנוש ונמצא במאבק יומיומי בין פיתויי העולם להמלצות הרופאים. זה לא מתאים לה כרגע ולכן מדובר בשקר. דווקא חוסר היכולת שלה להבין את ההתנשאות שעוברת לא בהכרח במילים המפורשות שלה אלא במשתמע מהן ומהאינטונציה, דווקא היכולת שלה לגשת לעינב אחרי דבר כזה ולהגיד לה "אני מרגישה שאת כועסת עליי באופן אישי", מראה כמה היא מתנשאת וכמה חסרת ביקורת עצמית היא. האמת היא ששיפרה קורעת אותי לשניים. באמת. כל פעם שהיא אפילו מעט בדאון אני מתמלא ברגשות אשם ורק רוצה שמישהו ייגש אליה יחבק אותה ויעודד אותה. אבל אין פעם אחת שחוזר אליה אפילו קמצוץ של כוח, שהכוח הזה לא מופנה מיד כלפי מישהו שהיא רואה בו בצק או שלא בצדק דמות חלשה והיא מנסה לצבור כוח על חשבונו. אחד הדברים שחשבתי עליהם היום הוא התמיכה הבלתי מסוייגת שהיא מעניקה ללאון על אף השבריריות שלו, היעדר חוט השידרה, החולשה, הייתי מוסיף גם צביעות אבל כנראה שמתוך הבית קשה לקלוט את זה. הבעיה אינה בתמיכה הזו לכשעצמה. הבעיה היא שכשאיתי מפגין עשירית מהחולשה של לאון, ואצלו זה דווקא מסיבות ערכיות, ההיא מתייחסת אליו בזילזול כל כך מקומם שששש........... לא חשוב. אבל היא מתייחסת אליו כמו אל מקק שהיה ראוי לדרוך עליו. למה ? כי לאון בצד שלה. התמיכה שלו כך היא מאמינה מובטחת לה. איתי לעומת לאון לא מצדד בה, וזה למרות שהיא הבהירה לו שעל פי שם המשפחה והמנטליות הוא חייב להיות לצידה. אני כל כך רוצה לאהוב את שיפרה ובגלל זה אני כל כך מתעב אותה.

קפרי

New member
א. בעניין הלחם גם אני אם לא הייתי בקיאה וגם

אם כן, ויודעת שיש הגבלה של תקציב-רואה שהבחור המכובד יכול לאכול ולעשן, אנסה לשכנע אותו לחסוך, זה שעורר ויכוח, לגיטימי כמו כל דבר, אילו יוסי או עינב או אחרים היו אחראים על התקציב, היו מנסים לחסוך בדיוק אותו דבר ואפילו לא מוותרים על הסיגריות שלהם. מוזר מה שאתה כותב לגבי הגישה שלה לעינב, זה מראה על פתיחות או ביטחון, אדרבא, אם מפריע לי משהו, אגש ואגיד וזה עדיף, ככה אני מלמדת את הילדים שלי במקום להיות עם מרה שחורה, ללבן עניינים.איך אתה משייך את היכולת לגשת למשהו לשאול אם הוא כועס להתנשאות, זו בורות מצידך, מה היית מעדיף אם היית מרגיש שמשהו כועס עליך, לגשת לדבר איתו וסגור עניין או להשאר עם הרגשה של ריחוק או חוסר ודאות, אולי היה לה מה לאמר כדי להסביר וללבן עניינים וזו גדולתה!!! תאמין לי תשאל כל מי שיודע טיפה טיפה יחסי אנוש, תמיד אומרים, תפתח, תגיד, תסביר ולסגור עניינים במקום לשמור טינה. שיפרה בדאון כי היא מרגישה שונה, כי היא מאוהבת בצבר והוא לא ברור לה, כי היא עברה מה שעברה בחיים ומי מאיתנו לא עצוב לפעמים? לגבי לאון, מי אמר שזו צביעות? למה אתה חושב שזו צביעות? מה גם שבן 22 הוא לא מבוגר אבל גם לא צעיר מכדי להיות טיפש. הוא יודע מה טוב לו ואם טוב לו, למי איכפת? נמצאים עם מי שטוב ולא עם מי שרע. אין לי מה להגיד על איתי כי לא צפיתי ולא נתתי דעתי על כך גם בפעמים שצפיתי. כשתומכים במשהו, הופכים להיות בצד שלו, טבעי שלאון מראה לה שהוא לצידה, היא תומכת. לא חובה לאהוב את שיפרה, כמו שלא חייבים לאהוב את הבובלילים אבל לא צריך להמציא סיפורי פוגי מופרכים.

DanaBlanc

New member
כמעט כל לילה

מתיישבים לאון שפרה וצבר לשיחות ארוכות והן אינטילגנטיות מצחיקות ומעניינות אני נהנת לשמוע אותם... ואני חושבת שבתחום הזה צבר הרבה יותר מעניין אותי מונסה.. היא בהמה.

גיל124

New member
צבר? שפרה? מצחיקים? למה לקרוא בשמות?

כל כך מצחיקות, שאף פעם לא העלו אותן לשידור. כל כך מצחיקות שאף אחד לא זוכר משפט אחד מהן. כל כך אינטלגנטיות, עד שצבר אמר לשיפרה " את עסוקה כל כך באייך להתנסח, ולהשמע טוב,....ובעצם את לא אומרת לי כלום"...כל כך ארוכות....כי כל אחד חושב שעה לפני שמוציא מילה. דבר אחד יש להם בטוח...סבלנות....הלוואי עליי. אולי עוד הרבה דברים בחוץ....אבל פה? בתוכנית? מצטערת, לא סיפקו את הסחורה.

יאללה שילכו שניהם שיפרה וצבר

אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה