רשימת המודחים היום תשמח 99% מהפורום

ונסה נקראה אתמול לחדר של האח הגדול

בתואנה שהיא מדברת על דברים שקורים בחוץ והיא נתבקשה להפסיק לרכל... הכוונה הייתה לזה שדיברה על הבעיות של איתי. היא ניגשה לאינה ואמרה לה שהזהירו אותה בגלל השיחה שהייתה לה עם אינה... הבחורה הזאת לא לוקחת אחריות על מה שהיא עושה איך שהוא זה תמיד יוצא על אחרים... ביום שלישי היא חוזרת לשוקו וכל שאר החיות שלה. אולי הם יצליחו להבין את ההגיון העקום שלה. מקווה שאיתי לא נפגע ממנה יותר מידי היא לא שווה את ציפורן זרת רגלו הימנית

רותוש123

New member
ונסה חייבת לעוףףףףףף!!!!!! היא שרמוטה מכוערת

ולא תורמת בשום מצב לבית!!! פעם לא אהבתי את שפרה,, היום היא חמודה... לא בא לי שהיא תעוף..

jaycom

New member
לא נראה לי שהרשימה הזאת משמחת במיוחד

אין ספק שונסה הולכת הביתה.. הרשימה לא ממש משמחת.. הייתי מעדיף שיוסי ועינב יהיו על הגריל נגד שפרה או צבר ואז היה ברור מי עף.. אכזבה :/

cookies10

New member
אם נסמס לונסה ולצבר כמה שיותר

אז שפרה הולכת הביתה עם הסריגה שלה... ואז צבר יהיה משוחרר וגם לאון מהכבלים שלה יהיה משוחרר היא כבר פסה ולא מעניינת, משעממת.. שישאירו את ונסה אף על פי שההתנהגות שלה מגעילה אבל אם ניקח את שפרה הרעה ומניפולטיבית ונקח את ונסה אני מעדיף לראות את ונסה על המסך, יאללה שפרה הביתה... צבר ינשום לחיים, ולאון יחזור לעצמו... ויהיה יותר אקשן....

קמבילי

New member
את טועה, הקרב על הקולות הוא בין ונסה לצבר

שפרה נמצאת גבוה מעל שניהם. גם אם תסמסי לוונסה וצבר יהיה קשה להדיח את שפרה מולם, לכן יש להסתפק בהדחת צבר. את האסמסים שהתכוונת לשלוח לצבר שילחי לוונסה, כך יש יותר סיכויים שהוא יעוף.

קמבילי

New member
אז תן להם לעשות את העבודה, לא רצוי להסתמך על

זה ולכן עדיף לתת את כל הקולות שלנו רק לוונסה. אם באמת כל גוש בובליל יצביע לוונסה וצבר, הקולות שלנו לא ישנו ושפרה תודח. אם הם יסמסו רק לוונסה, קולות בעד צבר רק יפריעו להם. ואולי הם לא יסמסו בכלל כי הפייבוריט שלהם לא מועמד להדחה.

חייםק

New member
כאוהדי הבובלינים נציף סימוסים לונסה וצבר

העיקר ששיפרה תלך....

NOTי אולי תחפש מישהו שאכפת לו ממה שאתה אומר..

כי כל הפורום יודע איזה אנטי אתה ושאתה בן 12 עם מלא שגיאות כתיב.. ככה שתבין ת'רמז ותחפש פורום אחר או תעשה כינוי חדש ותשנה 360 את האופי המוזר והילדותי שלך.

יNOT

New member
אני חושב שאני מסתדר יופי

גם אם הייתי "בן 12" (שגיאות כתיב, קורה...) מעבר לזה התגובה שלי שאליה אתה בחרת להגיב הייתה מנומסת, איפה מצאת בה סיבה לבוא ולהוסיף מה"אינטילגנציה" שלך ?! (על משקל השם משתמש שלך )

ordiki

New member
בשבוע הבא

כמעט בטוח שלפחות אחד מהחדשים, אם לא כולם יועמדו להדחה. ובגלל זה הותיקים צריכים לשרוד רק את השבוע.

לונה 2

New member
אם שפרה תלך הביתה זה רק כי הפסיכולוג

של האח הגדול התפטר מתפקידו.

למעלה