רשימת המודחים היום תשמח 99% מהפורום

רונית את גדולה פשוט גדולה מהחיים!! אוהבים

אותך... מה הייתי רוצה שיקרה- ששיפרה תעוף! כי היא תישאר הרבה זמן אם לא יעיפו אותה עכשיו! ונסה טובה ואין לה כוונות רעות אבל אין לה מספיק מעריצים צבר יעוף מאוחר יותר אז לא משנה לי

לא נראה לי שצבר יהיה מועמד להדחה

שפרה כמעט בטוח, אבל לא צבר. אני מהמר על שפרה, ונסה ולאון או איתי. יש גם סיכוי טוב שיוסי, שכמעט כל שבוע על הגריל. מה שבטוח שמי שתודח השבוע, ועל זה אני חותם, תהיה ונסה. וכפי שהיא אומרת: סטו.

boska2

New member
חייבים לסמס לונסה כדי שאחד מהש"צ יעוף

ואז יהיה מעניין

לונה 2

New member
99 אחוז רוצים שוונסה צבר ושפרה ילכו?

ורק אחוז אחד רוצה שהבובלילים ילכו? בדיחה גרועה.

penina1

New member
הלוואי!! אבל מאיפה אתם יודעים???

חוץ מזה שהמצלמה התמקדה על שפרה, צבר וונסה, איך אתם יודעים שהם באמת המועמדים? או שזה סתם ניחוש? ____________________________________________ יוסי בובליל: קטעי וידיאו שלא שודרו מעולם: http://www.booblil.info/index.php/video

cookies10

New member
לצבר וונסה לצערי, אבל שפרה יאללה הביתה

ונסה הרוויחה עם שפרה הולכת... ובפעם הבאה שתלך ונסה... רק לא ההפך, נקווה תודה רונית על האינפורמציה

נועה21

New member
יש סכנה אם שפרע תישאר וזה למה:

אם היא שורדת עוד הדחה בגלל שמישהו יותר חלש יהיה מולה והא ילך אז היא ממש תיכנס לסרטים שאוהבים אותה ותמשיך להיות מרשעת שזה דבר טוב רק אם מראים את זה בערוץ 2. הבעיה שלא מראים בערוץ 2

טולי88

New member
אני ממש...אבל ממש שונאת את בובלילים

הם פראי אדם בושה לאינטלגנציה אז...על איזה אהבה אתה בדבר איכסססססססססססססססססססס

יעל176

New member
תמשיך להיות מרשעת? אולי דיי כבר עם

השינאה הזאת אליה, את/ה לא אוהב/ת אותה אחלה אבל להגיד שהיא מירשעת?? מאיפה זה בא? מכמה מילים שהיא אמרה? אתם אשכרה מנסים לחשוב שאם הייתם שם כולכם הייתם מושלמים, לכל אחד שם יש פליטת פה ומשהו שאנחנו לא נאהב אצלו, אף אחד לא מושלם, גם אתם לא הייתם מושלמים! אתם מנסים בכל מילה ומילה שיוצאת להם מהפה ישר לשפוט אותם על כלום! זה כבר התחרפנות מה שהולך שם, אז למה כל מילה ישר להאשים ולשפוט? העיקר שאתם מושלמים עם הפה שלכם!

זברה17

New member
תהיות קשות לגבי שפרה.

אם היה לכם ילד עם קשיים , שונה, שצריך להכנס לכיתה חדשה באמצע השנה מי הייתם רוצים שיקבל אותו ? שפרה , ששונאת את השונה ממנה בעלת הלב הקר והסגור או וונסה ועינב ? אם הייתם נתקעים בלי חלב , אצל איזה שכן היה לכם יותר נוח לדפוק בדלת? הייתם פונים לשפרה , המזלזלת שהיתה עונה לכם ב "כאילו " ציני ויהיר או לוונסה , יוסי ,איתי או עינב שהיו נותנים לכם, לא רק כוס חלב, אלא פרה שלמה מי יפתח לכם לרווחה את הלב ואת הדלת?

למעלה