רשימת המודחים היום תשמח 99% מהפורום

נועה21

New member
תסמוך על העורכים של התוכנית שיוציאו את ונסה

רעה מגעילה ואת ש"צ שני מלאכים. אל תשכח שלא כולם רואים ערוץ 20 אז ברור לאון ההצבעות ילכו. ההשלכות של זה יהיו קשות. שפרה וצבר יחשבו שהקהל אוהב את דרך ההתנהלות שלהם וכך גם רנין תחשוב.

קמבילי

New member
אין טעם להצביע לוונסה וצבר כי הם לא יעברו

את שפרה. הקרב הוא בין ונסה לצבר ולכן נאלץ להסתפק השבוע בהדחת צבר. יש לסמס רק לוונסה.

EMC1

New member
גם לשיפרה אין טעם לסמסס. גם אם תעבור הפעם

היא תיפול תוך חודש, אבל בטוח תיפול. אין טעם לענות אותה יותר מידי בתיבת נוח. היא הכי סובלת שם ולא יצא לה מזה כלום. גם שני האחרים יפלו באיזשהו שלב. לשלושתם אין סיכויים.

רותוש123

New member
לא להצביע לונסה!!!!!! לא מגיע לה להישאר

איכס, אתם רוצים להמשיך לראות את ההתמזמזויות שלה עם ההולנדי המכוער?????? אוקיי אני גם לא מחבבת את צבר, אני חושבת שהוא מזיין בשכל, אבל עדיף על ונסה השרמוטה.. שבוע הבא- אחד מהחדשים עף בטוח, מקווה שזה יהיה יוני

יNOT

New member
את באמת לוקחת חלק אקטיבי ../images/Emo6.gif

אחרי כל מה שהוסבר לך, את בכל זאת קוראת לאנשים לסמס לדייר מסויים , מתוך איזה היגיון מעגלי שזה יוביל להדחת המועמד שאת רוצה?

S n o o k e r

New member
מי ששם לב אתמול אחרי הבחירות של הדיירים

המצלמה התמקדה באופן בולט על ונסיה מעשנת שמסביבה יש עוד 4 אנשים, לאחר מכן עברה לשפרה שעשתה גבות לעינב, ומשום מה בחרו להראות את שפרה ולא את הגבות של עינב ולאחר מכן המצלמה עברה לצבר במטבח למרות שהיה לבדו וגם שדיירים הגיעו לשוחח איתו המצלמה לא ירדה ממנו. לכן על פי זוויות הצילום ניתן היה להבין מי על הגריל.

יאללה לסמס לוונסה כמה שיותר!!

אולי אני אסמס אפילו לצבר הכל כדי ששפרע תלך!! לא רוצה לראות אותה עוד שבוע! חלאס בגלל אני כבר לא רואה ערוץ 20! אבל הכי חשוב זה לסמס לוונסה! אותו מבצע כמו שהיה עם שי!

כרמלית10

New member
צודקת

סימסתי עשרה סימוסים לוונסה. אולי אסמס לצבר שלושה. רק ששפרע תעוף לי מהעין. היא לא באה לי טוב:)

droriko

New member
ונסה עפה? לא רע לא רע

מבחינתי חשוב שצבר ישאר וישמור על המנדראג'. ומבין ונסה ואיתי אני מעדיף שונסה תלך הביתה , אז טוב שאיתי לא על הגריל .

Queenkiller

New member
אפשר לשאול מאיפה המידע לגבי המועמדים להדחה?

את מקורבת להפקה או משהו?

צאטמן14

New member
אם זה כך באמת

נא לסמס לונסה (אותה נדיח אחרי זה) צבר או שפרה חייבים לעוף ומיד ושלא תבינו אני לא בעד וונסה בכלל

רותוש123

New member
אתם לא מבינים שלשפרה יש קהל???

חבל סתם להשקיע באסמסים על ונסה.. שונסה תעוףףףףףףףף כברררררררררר

EMC1

New member
לא בטוח שיש הרבה צופים שיסמססו לה.

זה שיש רעש בפורום לא אומר כלום לגבי סמסומים.

nochild

New member
../images/Emo215.gifתודה על המידע עשית לי את היום../images/Emo215.gif

קמבילי

New member
../images/Emo10.gif זאת רשימה גרועה! סתם שמחתי.

אני אסמס לוונסה מתוך תקווה שהיא תעבור את צבר.

למעלה