רעה מגעילה ואת ש"צ שני מלאכים. אל תשכח שלא כולם רואים ערוץ 20 אז ברור לאון ההצבעות ילכו. ההשלכות של זה יהיו קשות. שפרה וצבר יחשבו שהקהל אוהב את דרך ההתנהלות שלהם וכך גם רנין תחשוב.
היא תיפול תוך חודש, אבל בטוח תיפול. אין טעם לענות אותה יותר מידי בתיבת נוח. היא הכי סובלת שם ולא יצא לה מזה כלום. גם שני האחרים יפלו באיזשהו שלב. לשלושתם אין סיכויים.
איכס, אתם רוצים להמשיך לראות את ההתמזמזויות שלה עם ההולנדי המכוער?????? אוקיי אני גם לא מחבבת את צבר, אני חושבת שהוא מזיין בשכל, אבל עדיף על ונסה השרמוטה.. שבוע הבא- אחד מהחדשים עף בטוח, מקווה שזה יהיה יוני
המצלמה התמקדה באופן בולט על ונסיה מעשנת שמסביבה יש עוד 4 אנשים, לאחר מכן עברה לשפרה שעשתה גבות לעינב, ומשום מה בחרו להראות את שפרה ולא את הגבות של עינב ולאחר מכן המצלמה עברה לצבר במטבח למרות שהיה לבדו וגם שדיירים הגיעו לשוחח איתו המצלמה לא ירדה ממנו. לכן על פי זוויות הצילום ניתן היה להבין מי על הגריל.
אולי אני אסמס אפילו לצבר הכל כדי ששפרע תלך!! לא רוצה לראות אותה עוד שבוע! חלאס בגלל אני כבר לא רואה ערוץ 20! אבל הכי חשוב זה לסמס לוונסה! אותו מבצע כמו שהיה עם שי!