שרשור בחצות היום
21/08/11

לא הכי

New member
הצעה להפקה

להגיש לכל מודחת שי אוסף נבחר של רכילות ולכלוכים מאחורי הגב של אתי עליה

romantica

New member
תגידו ,יש מצב שכל ההוצאה של הבנים מהבית

נועדה כדי להכניס היום בנות חדשות ? ליצור דינמיקה קודם כל עם בנות לפני של החרמנים מתנפלים עליהן ?

andy181

New member
דני ואורטל התחילו לדבר..מצלמה 3.

חבל שהם לא מראים את זה.. אני אדווח על עדכון מעניין אם יהיה..

andy181

New member
עברו למצלמה 5. לא משדרים כמובן

ואין שום סאונד...הם נוראים!

meytula

New member
דניאל קוראת לאתי לשיחת פיוס עם אורטל

אין על דניאל

andy181

New member
דני ואורטל דיברו עוד לפני לבד..זה היה במצלמה

5, אבל כמובן שלא הראו.

meytula

New member
../images/Emo3.gifאיתן

ובגלל שהוא בחור אמין דניאל האמינה לו אבל בכל זאת באה לדבר עם אורטל ופייסה את אתי וארוטל

../images/Emo62.gifכניסת החדשות- מחשבה שעלתה לי

חשבתי על זה היום בבוקר כשהבנים יצאו לטיול ג'יפים שלהם ועוד דווקא ביום שידור, שאולי הם יחזרו באמצע השידור החי ויחד איתם יכנסו הבנות החדשות ! דבר שיוסיף מימד של הפתעה...ואולי לא

noaxxx

New member
אני לא מאמינה, אבל אני מסכימה עם קרן ../images/Emo2.gif

היא ניהלה עכשיו שיחה עם ליהי, על בן. אמרה לה, "..אם ראית שאת לא נמשכת אליו, למה לא חתכת את זה קודם, אני מזהה צ'יק צ'ק אם אני נמשכת למישהו או לא...." ליהי עונה ".. חשבתי שזה יבוא ממנו וגם ממש רציתי להאמין שיש משהו.. וכשגב נכנס, גיליתי שיש מישהו שאני נמשכת אליו יותר..." קרן "...למה היית צריכה לחכות שמישהו אחר יכנס, למה לא הספיק לך מה שהרגשת כלפיו... בשביל לדעת שזה לא זה" ואל תתפסו אותי על המילה, זו רוח הדברים.. וגם קרן אמרה עכשיו לדניאל, שאורטל היא לא שטן, ושבפניה (קרן), אורטל רק פירגנה לדניאל. בתשובה לדניאל, שחושבת שאורטל תקעה לה סכין בגב.

noaxxx

New member
מי זה נטפלתם? אני כותבת בשם עצמי בלבד.

והעברתי עליה ביקורת כי הגיע לה. ההתנהגות שלה היתה מתחת לכל ביקורת ואני לא משנה כ"כ מהר את דעתי על אנשים. היא הוכיחה את עצמה כ"כ הרבה כאדם שלילי, שידרשו הרבה הוכחות מצידה כדי שאני אאמין להפך. ובתכלס, אי אפשר לדעת מה היה האינטרס שלה לומר את הדברים. מה שבטוח, לפי איך שלמדתי להכיר אותה, היה אחד כזה. פשוט מה שקרן אמרה לה, אם הייתי יכולה, הייתי צועקת לליהי באוזן כבר לפני 3 שבועות. זה הכל.

ela501

New member
לא דיברתי עלייך בפרט ,היה פה עליהום כללי עליה

לפני חודש אני לא אומרת שהיא הייתה טלית שכולה תכלת אבל קרן יודעת גם להודות שהיא לא היתה בסדר ולתקן ,לדעתי בחוץ היא רק תעלה ולא נראה לי שתועמד השבוע להדחה.אל תפחדי לא אמרתי שהתחלת לאהוב אותה , סה''כ תגובתך הייתה כנה ואובייקטיבית

למעלה