היוש
S sidi2 New member 16/8/11 #137 דידוש הוא קיבל בומבה מהקלטת של דניאל..... איבד את האמון בה הבין מיהי בדיוק. שיגידו מה שרוצים פה כולם אבל הכי איכותיות הן קרן, ענת וליהי למרות שליהי קצת חסרת בטחון.
דידוש הוא קיבל בומבה מהקלטת של דניאל..... איבד את האמון בה הבין מיהי בדיוק. שיגידו מה שרוצים פה כולם אבל הכי איכותיות הן קרן, ענת וליהי למרות שליהי קצת חסרת בטחון.
W webguy New member 16/8/11 #230 טוב שמישהו מחבב את ענת מילא אלת מהן ..אבל את שלושתן ? ביום שלישי זה יהיה שתיים זה כבר יותר סביר ..
M meytula New member 16/8/11 #12 דניאל ככה קרובה לבכות איזה חמוד אורן הוא מרגיע אותה דניאל לאורן''הוא מבאס אותי''
כ כי ככה סתם New member 16/8/11 #228 הן עכשיו מדברות על זה שהוא נעלם מהרגע שהוילון נפתח וכנראה בגלל הויטיארים, שהוא התאכזב.
נ נעמה8080 New member 16/8/11 #21 רואים שההפקה בעד קרן ואני לא אתפלא אם בגלל זה הראו את התעודות זהות. את מה איתן לוקח ללב?! מי ישמע מה דניאל אמרה! זה שקרן אמרה שהיתה מלכת הכיתה והיתה מרשעת לפעמים זה הרבה יותר גרוע. לכו תדעו בזמנו לכמה ילדים היא היתה רעה וכמה סוחבים את זה עד היום.
רואים שההפקה בעד קרן ואני לא אתפלא אם בגלל זה הראו את התעודות זהות. את מה איתן לוקח ללב?! מי ישמע מה דניאל אמרה! זה שקרן אמרה שהיתה מלכת הכיתה והיתה מרשעת לפעמים זה הרבה יותר גרוע. לכו תדעו בזמנו לכמה ילדים היא היתה רעה וכמה סוחבים את זה עד היום.