שרשור עדכונים - לילה
15/08/11

נעמה8080

New member
תגידו

עצם זה שההפקה מכניסה רווק חדש לוילה זה אומר שההפקה מודה בכישלון?

יהודי31

New member
כי איתן יברח אם יביאו לו מתחרה שווה זכויות...

ובצדק... הוא יכול להפוך ללא רלוונטי אם יבוא מישהו יותר בעניינים ודומיננטי ממנו.. זה יהיה נפילה נפילה שאין סיכוי לקום ממנו..

goodpink

New member
אורטל השחקנית מתחילה להוציא את כל הגועל שיש

לה השילוב עם אתי העובדה שהיא חושבת שכל המטרות של קרן היו להרחיק את אתי ממנה חחחחחחח היא ממש חושבת שאתי איזשהו פרס חחחחחח הטיזנג והתקרבות לאורן עוד פעם אחרי שאיתן דחה אותה וניסיון להגיע לאיתן דרך דניאל ועכשיו במסיבה אחרי שראו את הפרומו שלה הרבה מסכות ירדו והיא יודעת את זה אז היא רוקדת אחרת במסיבה כבר לא הביישנית בצד במסיבה דניאל גם יש לה סיבות לדאוג...

הראלינה

New member
נראה לי הודיעו לאיתן שמחר נכנס רווק חדש.

איתן לא נמצא במסיבה ויושב מכונס ועצוב בחצר של הבנים. כנראה מבין שהוא לא הצליח להרים את התוכנית ואין ברירה אלא להביא רווק חדש

didush100

New member
תגידו יכול להיות שזאת ההזדמנות של

ההפקה לתת לגב את המיליון שפספס?

נעמה8080

New member
אבל איתן לא אמור לזכות במיליון

איזה טעות לעשות תכנית הרווק בלייב, טעות! ועוד מי הרווק, איתן?! נו, באמת! טעות! תראו איפה הוא עכשיו?! יאבשששששששששששששש

נעמה8080

New member
ומה קורה אם אחרי חודש הם נפרדים?

הם מתחלקים חצי חצי? איתן והבחורה.

meytula

New member
דניאל לא במצב טוב

היא מספרת לאורטל שנראה לה שאיתן התבאס מהחלק שאמרה שמי שהיא רוצה היא משיגה אותו אז אורטל אמרה לה'''ככה כולם אין לו בכלל מה להתבאס מזה,אני והוא יודעים שאת מאוהבת בו ,לכי אליו''

easternstar

New member
חשבתי שסיפרו לאיתן שרווק חדש מגיע

ולכן הוא מבואס. האמת: הם צריכים להכין את אורבך. זה אכזרי להפתיע אותו ואני לא מאמין שהם יהיו כ"כ חסרי התחשבות.

easternstar

New member
הוא מי שהוא עם היתרונות שלו והחסרונות שלו

הם היו צריכים לבדוק ולדעת. זו לא אשמתו שאלה התכונות שלו..

למעלה