שרשור עדכונים - לילה
15/08/11

שאפולי

New member
גמני חושבת....

עם כל הכבוד לת"ז (ויש לו מה לדאוג מהת"ז במצב כ"כ דחוס ומבולבל) בד"כ הוא מאוד רציונלי ושטוח בתגובותיו- התגובה הזאת לא נראת לי עם פרופורציה לת"ז לעומת זאת- לשמוע פתאוםם שלא בטוח שאתה תזכה בסוף (אחרי כל גישת ה:"אני מנמנם- תרוצו" שלו) זה וואחד כאפה.

הראלינה

New member
בזמן האחרון סוגרים כל רגע.

לא מבינה את הקטע שבסך הכל איתן יושב שם עם עצמו וסוגרים לנו את המצלמה. העיקר מצלמת V.I.P שכל הזמן סגורה. מעצבנים!

easternstar

New member
הם חייבים לתת לאיתן לילה לישון על הידיעה

אני לא מאמין שהם יהיו חסרי אנושיות ויפתיעו את איתן בשידור חי..זה הזמן שצריך לספר לו.. האמת: קצת עצוב לי בגללו אבל ההחלטה שלהם נכונה. גב פשטי הוא הרווק המתאים שאפשר להכניס לפני הסיום..

נעמה8080

New member
נראה לי הוא אמור לשמוח ככה הכל יירד ממנו

הוא גם ככה מהתחלה לא נראה הכי מרוצה שהוא שם

easternstar

New member
עדיין זו הודאה בכישלון. זה לא פשוט

הוא סיפר לדניאל שחלם שהוא לא יודע לשחק כדורסל והחתימו אותו על חוזה לא מתאים.

easternstar

New member
"החלום" שהוא סיפר לדניאל..זוכרת?

הוא כנראה ידע שזה יגיע בשלב זה או אחר..

noaxxx

New member
לא קשור, איתן הסתגר שם עם עצמו מבואס מקודם

החברים פה חושבים שאולי הוא קיבל את החדשות מההפקה לגבי מחר

Klayhamn

New member
לא מבין למה הוא כל כך מתבאס מזה

ממילא הוא נעול שם כבר על מישהי, ונראה שלא כל כך איכפת לו מה קורה בוילה...

noaxxx

New member
מכה לאגו, אף פעם לא נעימה ../images/Emo13.gif

או שהוא בכלל התבאס מהסרטונים, והבין שהוא בחר לפי הקנקן ולא לפי מה שיש בתוכו... מה שלא הגיוני, אבל אפשרי ובכל זאת, יותר הגיונית האופציה הראשונה, השאלה אם הוא היה מעורב בהחלטה יחד עם ההפקה והיום נודע לו מי, או שהנחיתו עליו את הידיעה באופן כללי והוא לא יודע את זהות הרווק החדש.. אין לי מושג, הכל השערות באויר, מה שבטוח, שלא יהיה הוגן להנחית עליו את זה מחר בשידור חי. *תזכור את החלום שדניאל סיפרה שהיה לו, שהוא לא מצליח להשתחרר מחוזה /התחייבות, משהו בסגנון...

Klayhamn

New member
אני לא מצליח להחליט

האם הבאסה היא בגלל דניאל או בגלל הרווק שתי האפשרויות נראות הגיוניות... ואולי זה שני הדברים גם יחד.. מקווה שנדע בקרוב

noaxxx

New member
מה שבטוח, נדע מחר..

או שנקבל איזו שיחה לילית מעניינת היום, אם הצנון יחזיק את עצמו ער, ולא יתחפר במגירה

noaxxx

New member
אגב, יותר הגיוני שהיה מתבאס מקרן ולא מדניאל

הסרטון של קרן, היה ממש רדוד והיא היתה ממש מלאה בעצמה, בתוספת זה שספרה שיש לה נטיה להיות מרשעת לפעמים. הסרטון של דניאל, לעומת זאת, לא היה כ"כ נורא, קצת מוקצן. אבל עושה רושם שהוא מעריך בחורות יוזמות ואסרטיביות.

למעלה