שרשור עדכונים - ערב
18/08/11

dindan84

New member
שימה:הבנים ישרתו את הבנות העצלניות

יבשלו, ינקו, ירחצו כלים,ואפילו סיגריה ידליקו להן אם יעמדו במשימה יזכו בטיול טרקטורונים רק לבנים באהבה ממני אליך

izmeral1

New member
תודה וגם על התיקון משימה ולא מסימה?

למה לא כותבים עם ס אז בור אני הרבה הולכת עם הקול? ולא עם הכתיבה. הכול בילבול אצלי. אז לגבי המשימה. הזוי חצי העתקה מהאח הגדול. חסר להם רק את ליהיא גרינר ואת נופר . ועציץ ופרידה הכט. וכול השאר חחחחחח . אז מי תהיה ליהיא גרניר. ומי נופר. חח אחת זו קרן. והשנייה אתי חחח. סתם בלגן ממני. לא אהבתי את סבתא ליהיא גרינר בכלל. וההפקה נתנה לה מקום מכובד. ללא כוח ההצבעה. הכול מכור. כך שהם לא יואים חרה. כי הכנסו אחת עם אלף תסבוכות פלוס . רק עשתה עליה? ועדיין הקשר שלה עם אמריקה. וכאן זלזלו בבנות ישראל..בכלל. תודה חומדה על העדכון החם
אוהבת אותך
. מקווה גם ללילה שקט .תפילה לצהל וכמובן לתושבי הדרום.

אם שידרו להם את המחאה

אני בהחלט חושבת שיש מקום ליידע אותם על הפיגועים ולשדר להם קצת חדשות.

Deacon Frost

New member
מכירים את "איפה אפי?"

אז עכשיו מוטי רייף וגיא מאירי המציאו גרסה חדשה וקראו לזה "איפה דניאל?".

goodpink

New member
לפי מה שהם אמרו לא תיהיה מועמדות להדחה ביום א

לא? מעצבן רוצה לראות את ליהי בחוץ כבר נמאס. רוצה לראות מי השתיים החביבות על הקהל מבין קרן אורטל ענבר ודניאל אם החדשות נכנסות ביום א לא תיהיה הדחה לא? אם ביום שלישי יכול שעדיין תיהיה הדחה. מקווה שיהיה הדחה לא יכולה לסבול לראות כמה מהבנות שם עדיין שהן לא צריכות להיות שם

Deacon Frost

New member
לפי דעתי לא תהיה הדחה השבוע

אביעד אמר בפירוש שהחדשות יכנסו ביום שלישי ולכן הם לא יעשו הדחה השבוע. אני מקווה שיפנקו אותנו בעוד שבועיים בהדחה כפולה וענבר וליהי יעופו.

לונדרון

New member
אנחנו ממשיכים לחפש היגיון בתוכנית

למרות שהיא ממשיכה להפתיע אותנו שוב ושוב בחוסר ההיגיון שלה

למעלה