שרשור עדכונים - ערב
18/08/11

משימה משעממת

זה בכלל לא מעניין לראות את הבנים שוטפים כלים או מכינים אוכל. גם במשימות שהם נותנים הם נכשלים. חוץ מהמשימה של הכלבים, שהיתה משימה חמודה.

easternstar

New member
אבל מה זה מעניין? כמו שלא עניין אותנו

לראות את אתי מנקה את הבית לא מעניין לראות את הבנים מנקים ומבשלים. מעניין לראות דינמיקות אמיתיות. ולמה אין הדחה?!

Lichy7

New member
הבית ריק מידי..

וכמה שהוא מתרוקן כך האינטראקציות הופכות לעוד יותר משעממות, ורמת העניין שהם מספקים הולכת יורדת. לכן ההפקה מעדיפה לא להפחית דיירת נוספת ולהמתין לבואן של החדשות. אפשר שזה יוביל להדחה כפולה שבוע הבא (תלוי כמה בנות תיכנסנה), ואם כן- ענבר וליהיא

../images/Emo249.gif

ליהי וענבר הביתה. הם אמרו מתי יכנסו החדשות? שמעתי אותם אומרים שיכנסו בנות חדשות וחשבתי שאולי הם מתכוונים ליום שלישי

easternstar

New member
נקווה שנפטר סוף סוף מענבר וליהי

זה מתחיל להיות כמו עונש לצפות בהן..

Lichy7

New member
../images/Emo2.gif למה "כמו"?

יותר עונש מזה אין
אני רק רואה אותן ומקבלת זרמים של עצבים. לא יודעת כבר מי מבין שתיהן מרגיזה אותי יותר. ועוד עכשיו אני רואה את ההצגה שליהיא עושה לבן אחרי שהבחינה שגב לא ממש בכיוון שלה, ושוב מנסה לנצל אותה בחזרה. יש שם לבחורות כאלה
מיץ, לא שמעתי מתי מכניסים את הבנות החדשות. אם אמרו את זה בשידור אז זה כנראה היה בנקודה שפיהקתי ארוכות

easternstar

New member
הבנות עושות מהלכים לכיוון גב, הן יכולות

לשנות בריתות והם עוצרים הכל! האמת שגם הפרק היה משעמם.

goodpink

New member
הפרק היה SUPER משעמם מה השטויות האלה

למי אפכת מבן לליהי הם לא קולטים עדין שאם כל הזמן מסך שהיא קיבלה והם קיבלו היא עדין מועמדות מה קשה להבין?למה ממשיכים עם זה. דווקא לראות את הספיד דייטים היה יותר טוב....לראות את ענבר ואיך היא מתנהגת שיראו יותר טוב איך היא היתה במפגש....

easternstar

New member
פרק שלם על בן וליהי. עם פרסומות באמצע

איך אפשר להדיח אותה כבר? איך??

izmeral1

New member
בבקשה רק לדעת קצת על המסימה. אפילו שני משפטים

לא ראיתי הכול. בגלל המאסטר שף. אוהבת את התוכנית. וקשה להקליט שני ערוצים ולצות גם וגם. מה פיספתי. על מה המסימה. אם אפשר להסביר לי מספיק בשני מילים. ואולי שורה חחח תודב שלי כאן באהבה. ערב טוב לךESSTERNSYAR

למעלה