שרשור עדכונים - ערב
18/08/11

easternstar

New member
הם מטומטמים. הם הורסים את הטוויסט של גב

צריך לדעת גם מתי להעתיק מהאח הגדול. לא מעתיקים והורסים את כל הדינמיקות שהתחילו בבית. אתם תצפו? אני מרגיש כמו בעונש לצפות בשטויות שלהם.

Klayhamn

New member
קח בחשבון ש...

הם כנראה מאוד חוששים שיהיה משעמם ואז לא יהיה להם מה לשדר... הם מוכרחים ליצור לעצמם כנראה "רשת בטחון" של תוכן משעשע שיהיה אפשר לשים בשידור למקרה שלא יתרחשו אירועים מספיק מעניינים שיוכלו למלא פרק שלם...

easternstar

New member
תאמין לי שאפילו אני הייתי יכול לערוך פרק

יותר מעניין אפילו אם הייתי משאיר חומר. ברור שלא יהיה להם חומר! הם הורסים את הדינמיקה החברתית החדשה.

Dmorrigan

New member
לדעתי ארבעת האפסים היו צריכים להיות משרתים

של כולם, הבנות + גב גב לא אשם ששאר הגברים שם מתנהגים כמו שייחים מאז שנכנסו.

easternstar

New member
מה הקטע? הם מרחיקים את הבנות מגב.

קרן נכנסה בבוקר לגב בעצמה, אורטל יזמה עם אורן, גב התחיל לדבר על אסטרטגיות. אנחנו בסדרת חינוך לגברים בשטיפת כלים ורצפות? ההפקה לקחה את התפקיד של אתי?

billc

New member
כל הכבוד לאורטל, היא אש אש אש

איך גרמה לאורן לגמגם
אם אני אורן, אני הולך על זה, גם אם זה רק לחודש וחצי, עדיין אפשר לתרום את הגוף למדע

billc

New member
אם הקטע עם אורן יעבוד, יש לי הרגשה

שאיתן הולך לקנא

שאפולי

New member
בדיוק מה שעבר לי בראש

בכל פעם שאורן מזכיר את אורטל הוא מחליף צבעים ונראה מודאג וביחס לזה שבד"כ הוא לא שופט ולא מביע דעה (אפילו במקרה של ליהי!) פה הוא ממש מסכסך! לדעתי לאיתן יש משיכה לא פתורה לאורטל והוא קצת התבעס שהיא לא ישבה לבכות עליו

שאפולי

New member
הבעה שהוא מסכסך.

הוא מכניס לאורן שטויות לראש לפני כמה דקות הוא אומר לו: "אתה סומך על אורטל? נניח תהיו יחד היא תצא עם חברות........ חברים..........." (כאילו היא זונה אם כבר ההפך היא חתכה אותו כי הוא זונה והיה עם 3 בנות!) ואז הוא עוד אומר לו: על קרן אפשר לסמוך! כאילו כמה מעאפנים אתם?

קשקשה9

New member
את חושבת שאורן מושפע מאיתן?

אני גם לא בטוחה שאורטל רוצה את אורן ממקום נקי הבעיה היא שקשה לקרוא אותה גם בבית וגם לנו כצופים מה שוודאי פה זה שעל קרן אפשר לסמוך

goodpink

New member
שילך על זה צריך לסבול....על זה שהצביע ענת

והיה פחדן ולא הצביע לאתי. תלך על זה אורן תלך חחחחחחח. הבעיה אורטל שאמרה שהוא ישעמם אותה והיא צריכה מישהו סופנטני אתי אמרה לה ניסתה לשכנע אותה שהוא זורם...ואז אמרה שיש לה בעיה שהוא החבר הטוב של איתן אבל לפי התוכנית היו כנראה שזה נובע יותר ממה שהוא אמר והיא רק משחק טיזינג אש קטנה רשת בטחון במשחק

easternstar

New member
מה הרעיון לקלקל דינמיקה חברתית חדשה ע"י משימה

דפוקה? מה הרעיון להשאיר חלק גדול ממה שהיה לפעם הבאה ולהרוס את הטוויסט שהם בעצמם הכניסו ע"י גב. האמת שבכלל לא בא לי לראות את המשחק הדבילי הזה של הבנות "מסנג'רות" את הבנים. הפקה חובבנית!

easternstar

New member
ברור! המשימה עכשיו תקלקל כל התקרבות לגב

שהתחילה בווילה ותהרוס להם את התוכנית. איך מצאו אוסף כזה של חובבנים כמו ההפקה הזאת?

אני אומרת לך זה היה פותח את כל הקלפים

אם לאנשים שם היו ביצים לשאול את כל השאלות באופן אנונימי....

easternstar

New member
../images/Emo45.gif במקום זה החובבנים יתנו לגב להצית סיגריה

לליהי או לענבר. או שהמתח יהיה אם איתן ישטוף את הרצפות.. אני לא בטוח שאני רואה את הבזיון המשעמם הזה.

למעלה