שרשור ציפורי לילה
21/08/11

בוףברכה

New member
עלמה..ולמה הצינZור..בחצר??..גב ענבר??

משאירים את זה למישדר...כדי לפתח...זוגיות מותוכננת???.

בוףברכה

New member
דקה..לפני שרשמתי ת'הודעה על הצינזור..

ראיתי את עינבר וגב..בשיחה עירנית...(...הווליום הונמך.... ..עכשיו שמו....מסך 24.....(
בחצר של הבנות....VIPיכס....

Lichy7

New member
חשבתי שהם כבר מזמן נרדמו..

שוב מתכונת הצנזורים המשעממת הזו. זו ההפקה הכי מרדימה אי פעם... עד שאני באה מלאת אנרגיות ונטולת שינה, אני מקבלת על המסך את אורן ישן עם כיסוי עיניים ומדבר לעצמו מתוך שינה
התייאשתי כבר
גם לא ברור מה יש להסתיר, גב וענבר? הרי שום דבר טוב לא יכול לצאת מהזיווג התמוה הזה. נראה לי שאפילו עבור מיליון גב לא ירצה לנסות משהו בכיוון שלה

didush100

New member
אפשר לחשוב מה כבר נפסיד?

עוד כמה הערות ציניות של גב וסיפורי גמילה ומשפטים לא קשורים של ענבר

בוףברכה

New member
אני ינסה..ב../images/Emo248.gifשל במטבח..,אולי ענבר הלכה

לנשנש..משוקטן..
| |
שוקו|
שוקו|

Lichy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי וואי איזו הודעה- עכשיו בכלל התעוררתי
אני רואה בטלוויזיה לכן אין לי דרך לעקוב אחר מצלמות שונות. זו גם הסיבה שחשבתי שכולם כבר ישנים, כבר שעה מראים אותם מעוכים במיטות
תבדוק עם ענבר לא נפלה שוב על איזה המבורגר. אם היא לא במיטה, בד"כ רוב הסיכויים שהיא מנשנשת מקרר

Lichy7

New member
* אם. גם אני. לגמרי ../images/Emo7.gif

חייבים לעבור לפורום שיקום הדור הבא

didush100

New member
היוש../images/Emo13.gifגם אני פה

ואני מזה עירנית מה נסגר איתם? כולם כבר ישנים?

Lichy7

New member
היי ../images/Emo24.gif

הם ישנים כבר שעתיים.. הרדימו אותי לגמרי. תלינו תקוות רבות מידי בגב. נראה שעם הכניסה לבית גם הוא נדבק ברוח הכבדות שתפסה את כולם שם עכשיו מחכים לחדשות. ואם שוב יהיה ליהוק גרוע, אז גם מהן לא תגיע הישועה ואז גם אם תעצרו אותי בכוח זה לא יעזור לכם, כי אני אברח

didush100

New member
ליצ'י../images/Emo24.gif

מסכימה איתך לגמרי לא ברור בכלל למה שוב פעם נתקענו עם גב ומי הלך לישון ראשון? איתן הרווק פחחחחחחחחחחח

Lichy7

New member
כן..

זה ממש קטע עם איתן בחור בן 34 עם אורח חיים של אדם בן 80.. מתקשה להיות בחברת אנשים יותר מידי זמן הולך לישון ב 10 מפהק לכל אורך היום משתעמם אפילו מעצמו כבר הסכמנו שזה אחד מליהוקי הנפל שהיו עד כה. ואז הגיע גב, כולנו שמחנו, הפורום פה רעש וגעש
... ושוב אנחנו

didush100

New member
גב הזה גם כן

לא אהבתי אותו בהישרדות ולא מתלהבת ממנו עכשיו מה נסגר עם ההפקה הזאת שמתעקשת למחזר לנו את "כוכביה"? די פאתט לא?

בוףברכה

New member
במקרר...היא ..מפחדת לגעת...

אתי..היום...הבריקה..ת'ידיות... ,..היא ת'בקש...מפנקס גב..שיכין לה. משו קל..
... (שקית של קורנפלקס...על.....ליטר..חלב..

בוףברכה

New member
../images/Emo98.gifהיא נולדה...כבר..מנוסה...

בבטן....היא...עשתה.....דפנות....חצוצרות.... חבל הטבור....הבריקה..ת'שליה.. ...והכל...עם... מיי שפיר....

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבופי אתה גדול

אני על הריצפה חחחחח מזל שאתי ניקתה כאן

למעלה