שרשור ציפורי לילה
21/08/11

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכפרה עליה היא רעבה

או שלא חחחחחח אני צופה ירידה ברמת הנשנוש לאור כניסתו של גב מעניין שהיום היא כבר טבלה בבריכה

didush100

New member
מסכנה ליהיא ימיה בבית ספורים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

Lichy7

New member
אבל דידוש, הפרצופים שלך לא מתאימים להודעה ../images/Emo10.gif

כך זה צריך להיות

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא יפה

אני רוצה שהיא תישאר

didush100

New member
האמת? כבר התרגלתי לברבורים של בן על ליהיא

ולמוזרות שלה. מעניין אותי לראות איך יתפתח כל המשולש ההזוי הזה ומי יודע אולי אפילו נופתע לטובה בדרך

Lichy7

New member
אני ../images/Emo189.gif

קבלי
פיוס
קיבלת? סלחת? אם כן אני רגועה, ואז אוכל לומר... שאני מקווה שהיא תודח כבר
אבל כדי שלא תתרגזי.. אין לי בעיה שענבר תודח קודם. או איתן

didush100

New member
חחחחחח להדיח את איתן זה רעיון מעולה!!!

אפשר את יוני קודם? או אולי יצ'פרו אותנו ויבצעו ההדחה הכפולה שלהם. אך חלומות חלומות

Lichy7

New member
עקרונית..

ועם כמה שזה נשמע תמוה, הייתי רוצה שידיחו את כל הבית
אולי למעט אורן כזה דבר טרם זכור לי בריאליטי (כולל אם עושים השוואה לאח הגדול 3 שגם זו עונת נפל מבחינת ליהוק ובכלל)

didush100

New member
אוי ואבוי אל תזכירי לי את האח -3

בעיניי הליהוק של הבנות היה מעולה לעומת הבנים שזה פשוט נפילה. בן סבבה אבל כל השאר צריכים לעוף בטיסה הביתה. חבורה של משעממים יבשים חפרנים שאין דברים כאלה האינטראקציה שלהם עם הבנות מזכירה לי את גן חובה. הבנות שם אוכלות אותם בלי מלח וזה שיש להם את כל הכח בידיים מזעזע בעיניי ותורם לשוביניזם של התכנית הזאת שגורם לי להתבייש שאני בכלל רואה את זה!!!

אפילו ידיעות אחרונות אומרת שהתוכנית כושלת

בראיון עם נירו לוי ב"7 לילות" הוא נשאל "איך הסכמת להשתתף בתוכנית כושלת כמו 24/7?"

הביא תשובה מתחמקת

אמר שהוא דווקא אהב את החוויה עם המצלמות ושזה נתן לו רוח חדש בעקבות הגירושין שעבר לא מזמן, והוסיף לומר שהוא רצה לפרגן לערוץ 10(מקודם בריאיון הוא הביע את אכזבתו מהתלוש שכר הנמוך שהוא מקבל מ"רמזור" למרות הצלחתה הגדולה) ושהוא ראה שהכניסה שלו העירה את הרייטינג של התוכנית.

Lichy7

New member
לגבי גב אני לא מאשימה את ההפקה

כשהוא נכנס לבית בפעם הקודמת הוא העלה פלאים את רמת העניין, ולכן היה מאוד הגיוני מצידם (כמעט מתבקש אפילו) להכניס אותו. מה קרה לו הפעם שהוא נראה יבשושי פתאום כמו היתר, אין לי מושג משהו באווירה של בני הבית שם ממש נראה מדבק

noaxxx

New member
זה בדיוק מה שגב אמר להם היום, שאין אש

שהם מיובשים.. כמובן שזה לא היה במילים האלו

למעלה