הוא היה קצת יותר קיצוני ואמר שאין דם שחסר לו דם איזה הזוי הוא לא? אמאלה אפילו קצת מפחיד
D didush100 New member 21/8/11 #152 הוא היה קצת יותר קיצוני ואמר שאין דם שחסר לו דם איזה הזוי הוא לא? אמאלה אפילו קצת מפחיד
N noaxxx New member 21/8/11 #154 אהה, דם, נכון.. למה מפחיד, הוא צודק. ואז הם התחילו לספר לו איזה ריבים היו והוא בכלל לא התכוון לזה, אלא שהאנשים משעממים ורדומים.
אהה, דם, נכון.. למה מפחיד, הוא צודק. ואז הם התחילו לספר לו איזה ריבים היו והוא בכלל לא התכוון לזה, אלא שהאנשים משעממים ורדומים.
L Lichy7 New member 21/8/11 #158 אם כך, כנראה שזה אכן מדבק אפילו את גב הפעלתן הם הצליחו להתיש בדיוק כמו שעשו לנו כפי שאמרתי, אין מנוס מלתלות את כל התקוות בחדשות
אם כך, כנראה שזה אכן מדבק אפילו את גב הפעלתן הם הצליחו להתיש בדיוק כמו שעשו לנו כפי שאמרתי, אין מנוס מלתלות את כל התקוות בחדשות
D didush100 New member 21/8/11 #161 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהקטע הוא ש גב הותש אחרי יומיים ולהם זה לקח קצת יותר זמן מעניין מה יקרה עוד שבוע אני מפחדת אפילו לחשוב בכיוון
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהקטע הוא ש גב הותש אחרי יומיים ולהם זה לקח קצת יותר זמן מעניין מה יקרה עוד שבוע אני מפחדת אפילו לחשוב בכיוון
ב בוףברכה New member 21/8/11 #167 ה גם...תורו של גב.להיתעלף.??.רק.. אני...מקווה..שאלונקה..בהישגיד.....
ב בוףברכה New member 21/8/11 #170 ../images/Emo101.gif.....................יש עוד..פציינט "... יש עוד..X.. ,פנו לי פח... :: ............. ,,,,
../images/Emo101.gif.....................יש עוד..פציינט "... יש עוד..X.. ,פנו לי פח... :: ............. ,,,,
D didush100 New member 21/8/11 #172 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא לדאוג מחר מגיעות עוד-4
D didush100 New member 21/8/11 #159 על מה הוא דיבר? איזה דם בראש שלו מה כבר יכול לקרות שם? נראה לי שעדי תחזור לשם אולח הוא התכוון למכות? חחחחח אחרת אין לי מושג
על מה הוא דיבר? איזה דם בראש שלו מה כבר יכול לקרות שם? נראה לי שעדי תחזור לשם אולח הוא התכוון למכות? חחחחח אחרת אין לי מושג
N noaxxx New member 21/8/11 #163 אין דם=אין אנרגיה=משעמם וכתבתי קודם, בהודעה שהגבת לה, למה הוא התכוון
D didush100 New member 21/8/11 #165 הוא כרגע נראה לי הכי רדום שם מצחיק שהוא רק נכנס ו90% מהזמן משחק סנוקר. הוא לא מנסה אפילו להתעניין בבנות מפתח איתן שיחות קיטבג ולא ממש נראה בעניין. יש לו משהו מתנשא ושחצני כזה שממש לא מושך בעיניי.
הוא כרגע נראה לי הכי רדום שם מצחיק שהוא רק נכנס ו90% מהזמן משחק סנוקר. הוא לא מנסה אפילו להתעניין בבנות מפתח איתן שיחות קיטבג ולא ממש נראה בעניין. יש לו משהו מתנשא ושחצני כזה שממש לא מושך בעיניי.
ב בוףברכה New member 21/8/11 #168 אני רואה..שמשהי עושה ../images/Emo263.gif קרן במיטבח....,לילה פעיל??.
D didush100 New member 21/8/11 #173 כן ראיתי שהם פתחו את המצלמה מעניין למה הסודיות הרי האחרונה שיקרה לו איתה משהו היא ענבר
ב בוףברכה New member 21/8/11 #174 ...חחחחחח....ה../images/Emo69.gif../images/Emo45.gif../images/Emo248.gifהצלם..עירני.., עושה...ZOOMIN.....עלה.. .אקונומיקה+הכלור...חחחחחח...ו...(ועל קרן...מאחורה..
...חחחחחח....ה../images/Emo69.gif../images/Emo45.gif../images/Emo248.gifהצלם..עירני.., עושה...ZOOMIN.....עלה.. .אקונומיקה+הכלור...חחחחחח...ו...(ועל קרן...מאחורה..
D didush100 New member 21/8/11 #175 לאחר שעתיים מעיקות בהן איתן נצפה ישן בתנוחת עובר עברנו לחדר הבנות ואני צופים במיטות איזו תכנית מעניינת
לאחר שעתיים מעיקות בהן איתן נצפה ישן בתנוחת עובר עברנו לחדר הבנות ואני צופים במיטות איזו תכנית מעניינת
ב בוףברכה New member 21/8/11 #176 לפחות שישדרו..ת'דיירות החדשות..,שנעשה הכרויות ..(..גם ת'ריב...של..לירוןVS..אתי.."..יא זבל" { ..זה עדיף..
לפחות שישדרו..ת'דיירות החדשות..,שנעשה הכרויות ..(..גם ת'ריב...של..לירוןVS..אתי.."..יא זבל" { ..זה עדיף..
N noaxxx New member 21/8/11 #177 ואת עוד אומרת שמשעמם, הם שינו תנוחה... אח"כ אנחנו מתלוננים שלא מראים לנו הכל
ב בוףברכה New member 21/8/11 #178 זה..היה..אורן שעשה ...כפיות...עם.. ה..פוך.... בטנגה...(הכיסוי עיניים...הפלילאותו..
N noaxxx New member 21/8/11 #180 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אלוף אתה.. אני לא רואה, מנסה לעבוד קצת.. החבאתי את החלון של הוילה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אלוף אתה.. אני לא רואה, מנסה לעבוד קצת.. החבאתי את החלון של הוילה