Good Morning

shanyz

New member
ירדני..:( מצטערת שלא יכולתי לעזור..

וברודי, חבל שלא יצא:( אבל חפיף...לא סוף העולם:) אגב, תגידו, מה קורה בסוף עם הסרט שרוצים לעשות? יש סרט? אין סרט? עם לוסי? רנה? מה קורה.?

gabrielle

New member
אין לי שמץ../images/Emo122.gif

אוקי יש לי בעיה... מחר יש דרבי ... ( אני בטוחה שכולכן שמעתן עליו כי כל החיים מדברים עליו בחדשות ) - ויהיו 40 אלץ צופים (
) מתוכם 10 אלץ אדומים ו- 30 אלף *הובים. בכל מיקרה, אני בלחץ, אני לא יכולה לישון ולאכול ואם אנחנו מפסידים בדרבי- אני מתאבדת ( טוב, אני אחכה אחרי הכנס בלונדון )... השדים האדומים- בבקשה תנצחו
* שימו לב לתמונה המצורפת
*

ענבר1

New member
תראי אם תתאבדי אין לי בעיה להחליף

אותך בכנס ולקחת את הכרטיס שלך...לראות את רנה וכולם זה יהיה לי קשה אבל מה לא עושים בשביל זינאים.... סתם בצחוק תגידו לי מה יהיה בכנס מי יבוא ומי בטוח מהפורום נוסע? אם לא הייתי בצבאאא הייתי נוסעת

shanyz

New member
חחה:) אממ אתם מוכנים להסביר לי את

העניין עם הפודל? וגם, לפני כמה זמן מיכל שאלה פה למה אנשים מתחפשים והתחילה את השרשור של תחפושות בזינה.. ו.. למה אתם באמת מתחפשים השנה!?

gabrielle

New member
כמו שאמרתי, אני לא אהיה פה

בפורים... ( כן, אני אפסיד את אנדריאן
)- אני בפולין, אז אני לא מתחפשת השנה... פחות כאב ראש, אם תשאלו אותי.

ברודי

New member
סיפור ארווווך

בשיא הקצרה- היה מפגש פורום אה...אחר. בעזריאלי. והלכתי להיפגש עם..חברה.. (משותפת?) שלי ושל ענבר. והיו שמה הרבה בנות עם מצלמות דיגי וכונפה אחת צילמה אותי ואממ.. היה רוח!! ואני לא ידעתי שהיא מצלמת.. והיה דיי משעשע... ואחורי זה הם העלו תמונות מהמפגש לנט ו.. אמממ... אותה חברה.. שלחה לענבר את התמונה... וענבר טענה שאני נראית שמה כמו פודל!!! ומאז ענבר לומדת מקרוב לא לצחוק עלי!! אגב אני השנה רציתי להתחפש לצב נינג'ה נחשו איזה?! (אומר ולא אוסיף) כאילו זה היה בקטע של הדאחקות לא משהוא רציני ואז החלטנו אני וחברות שלי שמתחפשים לפאואר פאף גירלז הצמידו לי אוטומטי את הכחולה הבלונדינית ההיא (מעניין למה) והודעתי להם שאני מסתפרת וצובעת לשחור שככה... שלא יעשו תוכניות.

ענבר1

New member
חחחחחחח די בולי את לא פודל

עכשיו שולם? אני ו2 חברות מתחפשות למלאכיות של צארלי

ברודי

New member
עלית עלי...

רפאל שולטטטט... אגב שמת לב שחוץ מה.. דבר ההוא... גבריאל קיבלה את כל סוגי הנשק של צבי הנינג'ה! בכל אופן סביר להניח שאני אוותר. חברה שלי מתחפשת לחדר אטום! אני שונאת ת'תחפושות המתחכמות האלה אבל זה ממש משעשע... אני אתחפש לעצמי. אם אני אצליח להשיג את כל מה שצריך עד פורים

shanyz

New member
דווקא אני אוהבת ץחפושות מתוחכמות:)

איך מתחפשים לחדר אטום!? חחה:) ולמה לגבי היה את כל כלי הנשק של צבי הנינגה? רק מלק וסייס...! נכון!? חחהמה זה רפאל1?!?

ברודי

New member
עוטפים ת'צמך בסלוטיפ ונילונים

משעשע לחלוטין. ואממ אמרתי שהיה לה הכול חוץ מה... נשק ההוא לא יודעת איך קוראים לו, ואל תשכחי חרב. אומנם לא ה-י-ה לה אבל בFIN לדוגמא היא מתחילה עם זה! אם היה ממשיך זינה אולי היא הייתה עם חרב...

gabrielle

New member
קוראים לזה נונצ'אקו...

וזה מה שיש למיכאלנג'לו ( הכתום ). ללאונרדו ( הכחול ) יש חרב - וגבי השתמשה בהמון פעמים בחרב. ולדונטלו ( הסגול ) יש מקל- כפי שאתם יודעים, גם לגבי היה.. וכמובן- רפאל ( האדום ) שהוא הכי חמוד, כי הסרט שלו אדום, ובעיקר הוא משתמש בסייס!

ברודי

New member
קבלי אותה

שו נונצ'אקו?! נו אם ירדן אומרת... מיכאלנג'לו רפאל
דונטלו (שלו ממש יאפה) ואמממ... לאונרדו בקישור בסוף ההודעה כי יש מקום רק ל-3 קישורים בתוך ההודעה. אהה ואגב זה לא צבי הנינג'ה האמיתיים.. זה מין סידרה אחרת, בטח סידרת המשך או משהוא...

למעלה