Good Morning

ברודי

New member
נחשוב על זה...

פחחח אעלק. רק את.. מלאכית..! התבלבלו קצת חברות שלך לא?

ענבר1

New member
אני ממש לא מלאך! מלאך יש רק 1 בעולם

פשוט אנחנו 3 חברות אז חיפשנו תחפושת משותפת... אז זה או המלאכיות של צארלי או טלטאביז

ברודי

New member
חחח טלטאביז.

תתחפשי לטלטאבי ההומו ההוא... חחחחח עם התיק האדום!!! (עדיין עם הליאת הזאתי? צאי ממנה)

ענבר1

New member
האמת...שהכי טוב היה להיתחפש ל

רואה ואינו נראה ואז כשישאלו אותי איפה הייתי אני אגיד לא ראית אותי? התחפשתי לבלתי נראת נו ראית התחפושת הצליחה סתם נו יש עוד זמן

ברודי

New member
נו מה אני יודעת איך קראו לה...

אחי הגדול אמר לי שיתאים לי להיות העצבנית ההיא הירוקה... החליט שאני עצבנית... מעניין למה אני נהיית עצבנית כשיושבים עלי חצי שעה *בזמן זינה* ולוחצים לי על האף ועושים קולות של מכונית...

shanyz

New member
פחחחח

כמה דברים.. בן כמה אח שלך? דבר שני, למה ראית זינה במקום שאח שלך יכול להפריע!?:) פח.. כשאני רואה זינה, הדלת סגורה, הכל חושך אצלי בחדר, אני לא מרימה טלפונים, כל הבית צריך להיות בשקט:) חחה..

ברודי

New member
חחח זה דיי משעשע...

אחי בן 25 משהוא כזה.. הוא החליט להעביר אותי סידרת חינוך... ואממ... יש לנו ממיר *דיגיטלי* רק בסלון... בשאר הטלויזיות יש כבלים רגילים ואין ביפ שככה אינלי בררה... אבל אני סוגרת חלון תמיד כי האור משתקף בטלויזיה וזה מפריע.. זה נחשב? (*ואמא צועקת עלי כי- "העציץ צריך אור" ואני כל יום בצהרים כשיש שמש סוגרת ת'חלון*) סיפור חיי...

shanyz

New member
חחה..:) כל האמהות אותו הדבר

אני אומנם לא רואה בסלון ולא סוגרת את התריס בסלון, אבל אמא שלי גם עם העציצים שלה=) חחה.. אממ הוא בן 25? חחה אז למה הוא יושב עלייך וצועק!? פחח....

ברודי

New member
אני גם הפלתי לה עציץ היום...

הוא נמצא פה לידי ונתקע לי ברגל... וכולם צועקים עלי.. וזה-אפילו-לא-עציץ!! זה פאקינג קופסא עם חוווול... וואטאוור... התרגלתי. אהה ו..אחי, יש לו שיגעון גדלות לחנך את כולנו. הוא לא התיישב עלי וצעק, הוא התיישב עלי לחץ לי על האף ועשה- ביפ ביפ חצי שעה (וזה על השעון חצי שעה כי הסתכלתי לראות כמה זינה אני מפסידה) אמר לי שאני אגיד ב... ב... (בבקשה) ואני- ב... אמא שלך תקווווום...

שלום לכולן!../images/Emo9.gif

חזרתי מהחרמון...מהשלג...היה פשוט אדיר!
זאת הייתה הפתעה ליומולדת שלי
זה בעצם בשבוע הבא, אבל החליטו לקחת אותי לפני. פעם ראשונה שאני רואה שלג, ונוגעת בשלג, והיה ממש כיף
התנהגתי ממש כמו ילדה קטנה בגן שעשועים
נסעתי עם אמא שלי, אחותי, בעלה ושלושת הילדים שלהם. הנסיעה עצמה הייתה סיוטית...אתם יודעים מה זה לנסוע חמש-שש שעות <היו הרבה פקקים> במכונית אחת, כשאני יושבת באמצע בין ילד בן 12 שכל הזמן ממקטר לבין ילדה בת 5 שמשחקת בברבי שלה וכל הזמן רוצה שאני אהיה האמא והיא תהיה הילדה, ולפנים יושבים עוד ילד בן 12 שלא מפסיק לדבר ויש לו דעה על כל דבר והוא גם יצעק אם הוא לא בטוח ששמעו אותו ולידו יושבת אמא שלי שכל הזמן מזמרת, ועוד יותר לפנים ישבו אחותי ובעלה <הנהג> כולם צורחים אחד על השני, אני היחידה ששקטה וסובלת בשקט מכאבי ראש, ובחוץ יורד מבול! אבל היה כיף בשלג
היינו בכפר נופש שממש קרוב לחרמון, והרגשתי שאני בשבדיה...כי הבקתות היו בקתות עץ שבדיות, הכל מכוסה בשלג, כל מה שהיה חסר זה אנשים בלונדינים!
לאתר החרמון עצמו רצינו ללכת היום בבוקר, אבל כשראינו את הפקק שיש בדרך לשם <כי חצי מעם ישראל היה שם> אז עשינו אחורה פנה, נסענו לכפר דרוזי נחמד, ושם מצאנו לנו מדרון שלג והחלקנו שם בעזרת מזחלות מאולתרות <קרטונים ושקיות> וצילמו אותי בוידאו נופלת על הפרצוף
היה שם <בכפר נופש> גם מועדון בריאות עם חדר כושר, ג'קוזי וסאונה <שלדעתי זאת המצאה גאונית> ובערב היה דיסקו לילדים...מאוד משעשע <ונורא> לראות איזה 20 ילדים קטנים מקפצים לצלילי שיר הקטשופ
וואו, לא תיכננתי שזה יצא כל כך ארוך
עמכן הסליחה! התגעגעתי

shanyz

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif אביבוש!

נשמע ממש כיף! חחה איך בא לי לראות את הסרט וידיאו שנפלת! חחה..:) איזה יצירתיים אתם, מזחלות מקרטונים ושקיות, כל הכבוד!!! הנסיעה באמת נשמעת סיוטית:) אבל...לא נורא כולם עוברים את זה.. גם אני כשאני באותו עם כל המשפחה, שזה רק אני אחי ואחותי, יש רעש כאילו 12 איש נמצאים באותו! =) אני מבינה אותך..:) שמחה שחזרת!! התגעגעתי!! צ'או מאמי!!!

למעלה