שלום לכולן!../images/Emo9.gif
חזרתי מהחרמון...מהשלג...היה פשוט אדיר!
זאת הייתה הפתעה ליומולדת שלי
זה בעצם בשבוע הבא, אבל החליטו לקחת אותי לפני. פעם ראשונה שאני רואה שלג, ונוגעת בשלג, והיה ממש כיף
התנהגתי ממש כמו ילדה קטנה בגן שעשועים
נסעתי עם אמא שלי, אחותי, בעלה ושלושת הילדים שלהם. הנסיעה עצמה הייתה סיוטית...אתם יודעים מה זה לנסוע חמש-שש שעות <היו הרבה פקקים> במכונית אחת, כשאני יושבת באמצע בין ילד בן 12 שכל הזמן ממקטר לבין ילדה בת 5 שמשחקת בברבי שלה וכל הזמן רוצה שאני אהיה האמא והיא תהיה הילדה, ולפנים יושבים עוד ילד בן 12 שלא מפסיק לדבר ויש לו דעה על כל דבר והוא גם יצעק אם הוא לא בטוח ששמעו אותו ולידו יושבת אמא שלי שכל הזמן מזמרת, ועוד יותר לפנים ישבו אחותי ובעלה <הנהג> כולם צורחים אחד על השני, אני היחידה ששקטה וסובלת בשקט מכאבי ראש, ובחוץ יורד מבול! אבל היה כיף בשלג
היינו בכפר נופש שממש קרוב לחרמון, והרגשתי שאני בשבדיה...כי הבקתות היו בקתות עץ שבדיות, הכל מכוסה בשלג, כל מה שהיה חסר זה אנשים בלונדינים!
לאתר החרמון עצמו רצינו ללכת היום בבוקר, אבל כשראינו את הפקק שיש בדרך לשם <כי חצי מעם ישראל היה שם> אז עשינו אחורה פנה, נסענו לכפר דרוזי נחמד, ושם מצאנו לנו מדרון שלג והחלקנו שם בעזרת מזחלות מאולתרות <קרטונים ושקיות> וצילמו אותי בוידאו נופלת על הפרצוף
היה שם <בכפר נופש> גם מועדון בריאות עם חדר כושר, ג'קוזי וסאונה <שלדעתי זאת המצאה גאונית> ובערב היה דיסקו לילדים...מאוד משעשע <ונורא> לראות איזה 20 ילדים קטנים מקפצים לצלילי שיר הקטשופ
וואו, לא תיכננתי שזה יצא כל כך ארוך
עמכן הסליחה! התגעגעתי