שרשור עדכונים לילה
17/08/11

סלינה1

New member
בן רוצה שגב יבחר בליהיא כדי להעלות לו את האגו

הוא מספר לו שליהיא הכי שווה שם. אורטל-לא, אתי-לא. ענבר- לא יודע? קרן-מכוכפת עם איתן. מי נשאר? רק ליהיא.

סלינה1

New member
אם היא הבחירה של "הרווק" סימן שהיא שווה ולכן

אפשר להבין איך האידיוט התאהב בה. אני קולטת איך גלגלי המוח שלו עובדים. עכשיו הוא מספר לגב שהוא מחבר שירים.

Klayhamn

New member
../images/Emo106.gif רעיון יפה

אני חשבתי שאולי זה כאילו בא מהקטע של "לוותר לגב על ליהי" (לעשות לו ג'סטה) כדי כאילו להציל את כבודו ולצאת זה ש-"מסיים את הקשר בעצמו ומפרגן לזוג החדש" - ולא לצאת זה ש-"הבחורה שלו נטשה אותו תוך שניה וקפצה על הבחור החדש" הדבר היחיד שאני לא מבין זה למה בן מפלרטט עם גב? יכול להיות שהוא BI?!

סלינה1

New member
../images/Emo6.gif נראה כמו BIאבל באמת טמבליות רגילה שלו

בן
קיבל את הנימוס של איתן ברצינות וחושב שגב הוא חלק מהחבורה השיר של ארקדי דוכין על הטמבל מתאים לפה.

קשקשה9

New member
בן איבד את עצמו,הבית הזה לא עושה לו טוב

איך אפשר להיות כלכך טיפש מישהו פה מבין?

noaxxx

New member
ואני חושבת על עדי ברגעים אלו...ש

איזה מזל בשבילה שהוא בחר בליהי להישאר. הוא לא ברמה שלה בשיט. אני מתארת לעצמי מה היא חושבת עליו אם ראתה אותו בדקות האחרונות. שהוא אפילו לא אפס, אלא נכנס חזק לתחום השלילי

meytula

New member
גב לבן''ליהי אצלי כרגע מחוץ לתחום מתוך כבוד''

כבוד לבן יענו ובן הדפוק משכנע אותו שיזרום חחחחחחחח

billc

New member
כמו שמישהו אמר פה

גב צריך ללכת על אחת שיש לה הרבה קולות בחוץ למשל אורטל, כי בסופו של דבר הוא גם משחק בשביל כסף, והוא צריך דעת הקהל לדעתי בגלל זה, ליהי מחוץ לתמונה

ולכן בן דווקא עושה

עבודה טובה, אם ליהי וגב יהיו ביחד עם כל הכבוד לגב, בגלל ליהי שהקהל לא תומך בה ועמדה להדחה 543 פעמים, מצב כזה יכול לעזור מאוד לאיתן שמעלה לו את הסיכוי לזכות עם דניאל, או לפחות מוריד את הסיכוי שגב יזכה.

למעלה