שרשור עדכונים לילה
17/08/11

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo24.gif

תגידי את זה לקייזרינה. לא מתאים לה שום דבר. בחורה עם דרישות בשמים. ואני? אני בסה"כ חמור קטן

adiyon2

New member
אולי היא אוהבת חמורים גדולים?!

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

מה, למה הגעת למחשבה הזו?

איתן התעלם ממנה עוד לפני שגב הגיע.. הוא פשוט היה מניאק ודחה את הבלתי נמנע.

noaxxx

New member
אני לא חושבת שההפקה היתה נותנת לו

להישאר רק עם דניאל מבחינת המשחק/ה'עלילה', ויש מצב שהוא שמר את קרן עד עכשיו לכאורה כאופציה, רק בגלל הוראה שלהם.

מסכימה איתך. כל הזמן היה נראה לי שהוא מתעניין

בקרן רק לכאורה. הקשר ביניהם היה מינימלי ובכל מיני שיחות סיכום על בנות פוטנציאליות הוא היה מכליל את דניאל וקרן (ולפעמים גם את אורטל) כבנות היחידות שהוא מעוניין בהן. זה תמיד היה נראה מצוץ מהאצבע כי עוד לפני הדייט בקושי ראו את איתן וקרן ביחד ובכלל לא היה נראה שהוא מחפש את קרבתה.

noaxxx

New member
העניין היחיד שלא מסתדר הוא ה../images/Emo226.gif בדייט

לפחות מהצד שלו, כי בסה"כ הוא לא נראה לי מניאק. אל תגידו לי שגם זה מפוברק בשביל הרייטינג והמתח..... טוב, די, עצרתי עם כל תיאוריות הקונספירציה, זה אינסופי

לא ידועת אם מניאק אבל כנראה אגואיסט לא קטן.

זה נכון שהוא יודע להפגין רגישות בהרבה מצבים אבל כבר למדנו להכיר, שהרייטינג של התוכנית מענין אותו כשלג דאשתקד ולראיה ההסתגרויות הממושכות שלו, התעלמות מבנות שהוא לא מוצא אותן אטרקטיביות, פיהוקים מופגנים בשיחות/דייטים וסימוסים אינסופיים. הבן אדם פשוט מרוכז בעצמו. כנראה שהוא לא תכנן לשכב איתה ודברים איכשהוא קרו אבל לא היו לו את הרגישות המנימלית לתת לה את היחס המנימלי שמגיע לה אחרי ששכב איתה, ולו רק כדי שתרגיש טוב עם עצמה.

סלינה1

New member
אולי הוא שתה יותר מידי?

אולי קרה לו מה שקורה למי ששותה יותר מידי צ'ייסרים ומתחרט בבוקר?

למעלה