שרשור פוסט-שידור
16/08/11

xxxka8xxx

New member
גם אני הייתי מתביישת בעיקר מהורי שהיו רואים

אתי במצב כזה. בושה בושה !

איזה 2 זוגות?

זה היה עתי וליהי... וגם אז נגעלתי מהם. יותר מהעובדה שהם היו מוכנים לספר ולדבר על זה עם כל מי שרצה לשמוע.

webguy

New member
עמיר וסיוון .... :)

סיוון סיפרה ועוד איך סיפרה מול כל האומה ...
אומנם זה היה בלחישה אבל המצלמה והמיקרופון העבירו הכל לאומה שהיא בעצם לא נהנתה ולמה האח נתן לה משימה להיות דתיה לרמוז לה שתתן לעמיר מנוחה..!! ואגב 75% ממקימי יחסי המין עלו לגמר קרן תלמידה חרוצה ..

24שעות1

New member
דידוש -ראית אתי ויוני קראו לאיתן לספר לו משהו

מאוד חשוב על קרן בטוח. יוני הנחש אני חייב שתדע , מה יש לאתי לספר זה חשוב. הכל כנראה מתואם ע"י אורטל ששלחה את אתי להרוס את ליהי \ או קרן

לואיזה7

New member
קרן בוכה כי בתום השידור איתן ניגש אליה אחרונה

זה מה שהצלחתי לשמוע ממנה : היא אמרה : "למה אני תמיד אחרונה?" והתחילה לדבר על דניאל.

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif קרן בוכה בחצר עם חברותיה

אומרת שאיתן "אידיוט"... לדעתי מה שקרה הוא שהפנטזיה שבה התעטפה מאז שידור הת.ז התנפצה לרסיסים והיא הבינה שהדאון של איתן היה בגלל גב ולא בגלל שהוא "התעורר והבין מי זו דניאל"... היא כבר התחילה לחיות בסרט שהוא מגלה את הבנות מחדש ובגלל זה הוא מעורער (ואפילו קראה לעצמה "הפיל הגדול הורוד שבחדר") -- הבחינה שמשהו מוזר כשזכתה להתעלמות ממושכת של יומיים, -- ועכשיו הבועה התפוצצה סופית אופס

noaxxx

New member
אופס רציני ביותר ../images/Emo6.gif

סוף סוף קצת נחת. לדעתי, היא תנסה את הכיוון של גב, ומה שהיא עושה עכשיו זה לספק לנו את ההסבר למה זה לגיטימי מבחינתה.

KEEK

Member
מה דעתכם על היחס של איתן לקרן?

רובנו כאן לא סובלים את קרן ורואים בה כסוג של כלבה. והיא יכולה להאשים בזה רק את עצמה. אבל היא ראויה ליחס הזה מאיתן? הצנון דפק וזרק לא מסתכל לעברה אפילו לא מחליף מילה מה דעתכם על זה? לדעתי זה ממש נמוך. גבר לא מתנהג ככה. הבחורה התמסרה אליך המינימום שאתה יכול לעשות זה לדבר איתה

meytula

New member
הצנון לא פדק זרק

הוא לפני זה גם לא התייחס אליה,זה לא שהתקרב אליה בשביל זה היא זאת שנתנה לו בתקווה שזה יעזור לה פאתטית

lilacva

New member
היה צריך לספק את הסחורה לתוכנית ועשה...

יש לה בעיה,היא בחרה בכך, היא ילדה גדולה שתתמודד

למעלה