שרשור פוסט-שידור
16/08/11

adiyon2

New member
הוא מדבר איתה, מדי פעם

אני לא חושבת שהוא השתמש וזרק. היא הציעה. תמיד סבתא שלי היתה אומרת "אם נותנים את החלב בחינם, למה לקנות את הפרה". הוא יצא, הרגיש רגשות אשמה לגבי דניאל, הבין שדניאל זו זו שרצ, ויאללה שלח אותה הביתה. לא יפה אולי, אך בהחלט היא אשמה.

xxxka8xxx

New member
היא מתמסרת לגברים נשואים או תפוסים וזה היחס

שמגיע לאחת כזו

lilacva

New member
שימו לב ברגע ששינו את כללי המשחק קרן מתמסכנת

פונה לאהדת הקהל,כמה "דפקו"אותה.

goodpink

New member
הפקה סידרה את ההדחה של ענת עם זמן מסך אפסי

עד היום היה לה זמן מסך אפסי במשדר המרכזי גם היום רק החלק הראשון 5 דקות היו על ענת ענבר ואיילת ולא הראו הכל ... הקהל במשדר המרכזי לא מכיר את ענת בכלל מי היא מה מניע אותה את השיחות עומק שלה את החוכמה שלה לא הראו זאת במשדר המרכזי והסתירו מה עשו לה כמו מה שאתי עשתה לה והשיחה עם ענבר אחרי זה שלא מוציאה את ענבר הכי טוב כמו כל מה שקרה עם איילת מאז שהיא עזבה לדעתי ההפקה הביאה את גב להתמודד עם איתן על דניאל הם לא רצו הפרעה בדרך כמו ענת...הסיכויים היחדים למיליון הם ענבר ודניאל... חבל.............התגעגע מדהימה מקווה לשמוע ממנה עוד......ראו שקצת היה חבל לה שגב נכנס....לא נורא ענתי....

N o a m V

New member
טוב, ניראה לי אורטל השחקנית תתלבש על גב

או אולי יוני........

billc

New member
איזה ממזרה ליהי, פתאום גב עושה לה את זה

איפה דידוש איפה

דקל69

New member
ליהיא חכמה ופקחית, סימנה לה מטרה - קודם כל

הורידה את החברות שלה מהאופציה של בן ללא היסוס, נראה את קרן או ענבר מעזות להתקרב אליו אחרי הוידוי שלה. ליהיא נגררת אך לא פחות מודעת לעניין החשיבות לאישה שהגבר בוחר, סביר להניח שגברים כמו גב עושים לה את זה ולא כמו בן. אתי לא בתחרות הרומנטית, דניאל לא בטוח שתערוק לגב מאיתן, את קרן וענבר הורידה מגב, התחרות כרגע אולי רק עם אורטל, נראה לי שגב יותר אוהב את הסגנון של ליהיא. קרן הבינה שהפסידה במערכה על הגברים, האופציה היחידה שנותרה לה היא לב הקהל ועליה היא תעבוד חזק, לצאת הבחורה ללא האהבה הפוטנציאלית אך לזכות באהבת הקהל.

merilue

Well-known member
לא נראה לי בכלל שגב יהיה בעיניין ליהי

בשיחה הראשונה עם ליהי,גב חותך-אני מאמינה בזה חזק לא נראה לי שגב בעיניין של ברבי מהגיהנום-וליהי כזו גב נראה אחד שאוהב אישה ולא ילדה נגררת ושפלה,ועליו המשחקים שלה לא יעבדו,אולי לאיזה קוויקי קטן(גם לא נראה לי)אבל בטח שלא למערכת יחסים-אין מצב יותר בכיוון אורטל,עם כל המגרעות של אורטל היא אישה לטוב ולרע,היא יותר נשית,סקסית,הגיונית,לא נגררת,אסרטיבית,אנושית וכו אני מעדיפה שגב יישמר מכולן שם-לחדשות

זה לא פתאום, היא הכירה אותו קצת לפני התכנית

ובפעם הקודמת כשהוא היה בוילה הוא מסר לה ד"ש מאיזה מכר משותף...

xxxka8xxx

New member
היא לא הכירה אותו כולה יש להם מכר משותף היא

סיפרה פעם שעברה

זה לא משנה אם היתה לה הכרות קצרה או בכלל לא

גב עושה לה את זה ואני מאמינה לה- גב הורס! זה הגיוני...ולגבי בן- מעולם ליהי לא היתה באמת מעוניינת בו אלא יותר השתמשה בו כדי לשרוד במשחק ואם כן היתה באמת בעניין שלו לא היתה מגיבה ככה לגב..לפחות עכשיו פעם ראשונה שהיא כנה עם עצמה...

ROSE79

New member
מישהו שם לב לגבר הטיפוסי

האם מישהו שם לב להתנהגותו של איתן לאחר הדייט החלומי ומה שקרה בעקבותיו להתעלמותו מקרן????????????

קרן וליהי מכינות את הקרקע ללכת לגב?

קרן בוכה כי היא מבינה שהמיליון מתרחק ומתחילה לחשוב מה לעשות כדי לחזור למשחק קרן בוכה ומאוכזבת כי הבינה שגב יודע שהיא שכבה עם איתן ליהי מבינה שעם בן אין סיכוי למיליון ואז פתאום יש לה משהו לגב... שתי פאקצות .. אמרה קרן "זה משחק חדש" ועכשיו ליהי מודה שאין לה את הוואו עם בן מה את אומרת? כאילו לא ידענו......

Klayhamn

New member
לא חיכתה אפילו חמש דקות

כבר מתחילה להסביר לכולן איזה בעיות ותהיות יש לה לגבי הקשר עם בן
מה זה עגל... וואחד עגל

meytula

New member
ליהי רוצה לצאת כי לא תעמוד מול הרגש לגב

איפה דידוש שטוענת כל דקה שליהי מאוהבת בבן והיא מהה זההה מתוקההה

זאת ליהי שמאוד רוצה את בן לא? מאוד רוצה.

כ"כ רוצה שבשניה הראשונה שמישהו אטרקטיבי נכנס.. היא מתחילה "להתבלבל"... פתאום אין לה ה"וואו" עם בן.. עוד אחת

למעלה