../images/Emo41.gif סיכום הדעות עד כה
1. רוב מוחלט של הרוצים להעיף את שי הן בנות. רוב אלה שאוהבים את שי הם בנים, חלק מהם בגלל כישורי המנהיגות שלו. אל הבנות זה כנראה לא מדבר (הן יודעות שבאין מנהיג אחד יבוא מנהיג אחר, טוב ממנו) והלינץ' שעשה לנעמה הכריע מבחינתן את הכף. גם רוב אלה שרצו להעיף את מיקי היו בנות, ואילו בין הבנים הדעה השלטת היתה: יהיה משעמם בלי התככנות שלי מיקי. גם רוב אלה שרצו להעיף את ערן היו בנות, ואילו בין הבנים הדעה השלטת היתה: בלי ערן יהיה משעמם. 2. שי הביא על עצמו את השנאה מאז פתח את הקליקה שלו עם צבר ופיתה את רנין וג'ני להצטרף אליהם. השנאה אליו הגיעה לשיא אחרי ההשפלה הפומבית של נעמה במשך יותר משעה אתמול בבוקר. לי אישית הוא הביא את הנרווים כבר קודם, באמירות כמו "תקראי לי מנהיג, תקראי לי כריזמנטי, אני לא יודע מה", ובעיקר ב"אבל מה זה קשור, מה זה קשורררר?" כשמטיחים בו תשובה שלא נוחה לו. 3. שי קיבל נקודות במשימת השינה, במיוחד במשימה עם צבר. אמנם אלמלא שי מישהו אחר היה מארגן את החבורה, למשל שפרה, אבל זה המצב. הרבה תלוי באיך הוא יצטייר בשידור. 4. אף אחד בפורום לא אוהב את נעמה. 5. קראו לי "צבועה" כי קודם השמצתי את נעמה ועכשיו אני משמיצה את שי. טעות: תמיד השמצתי את נעמה. 6. אמרו שהוא האדם היחיד חוץ מיוסי שנפתח עליו מגה-שרשור. אל"ף נכון. בי"ת, האפשרות למגה שרשור נפרד התאפשרה רק בגלל ששונתה שיטת הנעיצות. חוץ מזה, זה באמת מראה על עוצמת הרגשות הטובים והרעים כלפיו. 7. הפעם היו יותר קולות בפורום להשארת שי מאשר היו קולות להשארת מיקי וערן. מי יילך, מי יישאר, נחכה ליום ראשון. 8. חלמתי בלילה שאני נפגשת עם פול מקרטני, הוא נורא נחמד, ואני ואחיותי מטיילות איתו בארץ. אנחנו מראות לו את הדירה שאנו משכירות, ונחשו מי פלש לשם והשתלט עליה? ערן!