חייבים להעיף את שי

FreshF5

New member
וואו

סוף סוף אני מסכימה איתך תודה שהארת את עיניי שבת שלום :) התירוץ במקרה שלי להיתלהמות, כשאני נתקלת שוב בסוג של ערן/שי זה מעורר בי נשכחות ומוציא אותי מהאיזון.

קמבילי

New member
../images/Emo41.gif סיכום הדעות עד כה

1. רוב מוחלט של הרוצים להעיף את שי הן בנות. רוב אלה שאוהבים את שי הם בנים, חלק מהם בגלל כישורי המנהיגות שלו. אל הבנות זה כנראה לא מדבר (הן יודעות שבאין מנהיג אחד יבוא מנהיג אחר, טוב ממנו) והלינץ' שעשה לנעמה הכריע מבחינתן את הכף. גם רוב אלה שרצו להעיף את מיקי היו בנות, ואילו בין הבנים הדעה השלטת היתה: יהיה משעמם בלי התככנות שלי מיקי. גם רוב אלה שרצו להעיף את ערן היו בנות, ואילו בין הבנים הדעה השלטת היתה: בלי ערן יהיה משעמם. 2. שי הביא על עצמו את השנאה מאז פתח את הקליקה שלו עם צבר ופיתה את רנין וג'ני להצטרף אליהם. השנאה אליו הגיעה לשיא אחרי ההשפלה הפומבית של נעמה במשך יותר משעה אתמול בבוקר. לי אישית הוא הביא את הנרווים כבר קודם, באמירות כמו "תקראי לי מנהיג, תקראי לי כריזמנטי, אני לא יודע מה", ובעיקר ב"אבל מה זה קשור, מה זה קשורררר?" כשמטיחים בו תשובה שלא נוחה לו. 3. שי קיבל נקודות במשימת השינה, במיוחד במשימה עם צבר. אמנם אלמלא שי מישהו אחר היה מארגן את החבורה, למשל שפרה, אבל זה המצב. הרבה תלוי באיך הוא יצטייר בשידור. 4. אף אחד בפורום לא אוהב את נעמה. 5. קראו לי "צבועה" כי קודם השמצתי את נעמה ועכשיו אני משמיצה את שי. טעות: תמיד השמצתי את נעמה. 6. אמרו שהוא האדם היחיד חוץ מיוסי שנפתח עליו מגה-שרשור. אל"ף נכון. בי"ת, האפשרות למגה שרשור נפרד התאפשרה רק בגלל ששונתה שיטת הנעיצות. חוץ מזה, זה באמת מראה על עוצמת הרגשות הטובים והרעים כלפיו. 7. הפעם היו יותר קולות בפורום להשארת שי מאשר היו קולות להשארת מיקי וערן. מי יילך, מי יישאר, נחכה ליום ראשון. 8. חלמתי בלילה שאני נפגשת עם פול מקרטני, הוא נורא נחמד, ואני ואחיותי מטיילות איתו בארץ. אנחנו מראות לו את הדירה שאנו משכירות, ונחשו מי פלש לשם והשתלט עליה? ערן!

droriko

New member
פחחח אלק שיפרה היתה מארגנת אותם

אם היתה היתה מנסה למנוע מהם לישון היא היתה חוטפת נעל בית לראש. אין לה אפילו פרומיל מכושר המנהיגות של שי. זה שכולם אוהבים אותה שם לא אומר שהם גם רוצים אותה כמחלקת הוראות. ואני אגיד לך למה אנשים לא לוקחים אותך יותר מדי ברצינות. כי בן אדם שבאמת שונא מישהו וטוען שהוא משמיץ אותו לא ממשכן את הבית של ההורים שלו בשביל אסמסים לטובתו , זה הכל .

קמבילי

New member
"אנשים" זה אתה,

כי אתה לא מבין אותי. האקסיומה שאתה חוזר עליה "אדם ששונא מישהו לא מצביע בשבילו" מראה שלא הבנת שזה קשור לשיטת ההצבעה. אם אני שונאת את שי, אני חייבת להצביע למי שנמצא בסכנה להיות מתחתיו. לכן הצבעתי לנעמה כדי להדיח את מיקי, ולכן הצבעתי לנעמה כדי להדיח את ערן. באשר לכמות ההצבעות - כל אחד מצביע כפי יכולתו. אני מקדישה להצבעות כ-30 שקל בכל פעם, כי בשביל שלושים שקל נחמד לי לשחק את המשחק, ומעניין לי להתדיין בפורום. שיהיה לנו יום יפה

קמבילי

New member
../images/Emo9.gif בינתיים....

מכספי, אני כבר ילדה גדולה, וכתבתי את הגיל שלי כאן פעמיים. ואתה? התרשמתי שגם אתה לא צוציק פלוציק, אבל בתור לא צוציק פלוציק היית אמור להרגיש מכתיבתי שאני לא ילדה. אז עכשיו אני כבר מתחילה לתהות,כבר אין לי מושג עם מי אני מתכתבת ברצינות כזאת. בכל מקרה הסכום זה יירד בעתיד, כשלא אצטרך להצביע נגד השנוא, אלא בעד הפייבוריט. ועכשיו באמת יום טוב, ותם ונשלם.

אריאל5

New member
אני חולק עלייך מכל וכל...

נכון שמאחר והבנות במקרה הזה ספיציפית יותר תכנכניות ושקרניות מיקי שעזבה, נעמה, רנין, שפרה מאשר הבנים אז הבנים עם הבנים אצל הבנות אף פעם לא יהיה פרגון רציני ומה עוד כמו שאמרתי שיצא כך שהבנות פחות מוצלחות (יש את ונסה וג'ני אבל הם מיעוט) לכן לשי יש הרבה יותר סיכוי מלבנות. לדעתי דוקא יש סיכוי שג'ני טעוף כי לא מצביעים נגד אלא בעד וזו טעות של ההפקה כשיש 13 מועמדים אני מבין שהם רוצים הרבה כסף אבל זה לא הולך לפי מי הכי מוצלח אלא למי יש הכי הרבה חברים אם השאלה הייתה את מי להדיח התוצאות היו שונות. למשל אני מעריך שאם השאלה הייתה את מי להדיח גם שפרה וגם רנין היו תופסים את אחד מחמשת המקומות הראשונים כרגע אני מעריך שהם יקבלו את התמיכה שלהם ולא יהיו קרובים להדחה.

יNOT

New member
קמבילי נכון שכל אחד צריך תחביב אבל...

זה תחביב קצת מוזר, אני מבין שאת מעריצה של התוכנית והכל...אבל חשבת פעם על ההיגיון הכלכלי מאחורי דברייך? אם את רוצה את שי בחוץ היה הגיוני יותר שתצטרכי להצביע רק לשי להדחה, ולא "לחזק" את שאר המועמדים ב 30 SMSים (באמת כל הכבוד לך ) רק כדי ששי יהיה המועמד עם הכי מעט SMSים. אם זה נראה לך הגיוני שיטת הצבעה כזו, אז בבקשה תמשיכי בתחביב הזה. אם את מרגישה שאוליי שיטת ההצבעה היא מיועדת רק להוציא ממך כספים ושבעצם בצורת ההצבעה הזו את לא יכולה לשלוט על מי מודח רק על מי נשאר בווילה אז אוליי תחפשי תחביב אחר. בכל מקרה זה היה מעניין לקרוא.

קמבילי

New member
אתה צודק, אני משחקת לידי מסחטת הכספים

אבל לראות את הפרצוף של מיקי מודחת היה שווה לי שלושים שקל, ולראות את הפרצוף של ערן אפילו עוד יותר. מתי בארץ יש לנו נחת כזאת? כל העם רצה לראות את אולמרט בחוץ אחרי דו"ח וינגורד הראשון. אפילו עמדתי כמו סתומה בהפגנה שהיתה בכיכר. אז מה, זה עזר במשהו? תאר לך שהיה אפשר לשלוח סמסים!

בקרוב...

נבחר ראש ממשלה בSMS ונעביר משאלי עם בהצבעות באינטרנט ממש דור 3.5 אנחנו...

יNOT

New member
אז לפי התיאוריה שלך

היית שולחת SMSים לכל שאר המועמדים לראשות הממשלה , רק בשביל שאולמרט לא היה נבחר?! אוליי באמת כדאי לשנות את שיטת הפריימריז, אוליי באמת עלית פה על משהו...

קמבילי

New member
../images/Emo13.gif בהחלט יש פה משהו....

רק שבפוליטיקה לכל אחד מאיתנו יש קול אחד בלבד. במקרה שיש יותר משני מועמדים הצבעה לאחד מהם היא באמת לא הוגנת, משום שיכולים בקלות להיווצר מצבים בהם המועמד הכי פחות רצוי נבחר. הנה דוגמה פשוטה שממחישה את זה: שלושה מועמדים א', ב', ו-ג' ג' ממש שנוא על 60 אחוז מהציבור, כלומר על הרוב. רק 40% מצביעים לו. א' ו-ב' שניהם טובים והקולות מתחלקים ביניהם חצי חצי. מה יוצא? א' וב' מקבלים 30% כל אחד. ג' השנוא מקבל את ה-40% ומנצח. למה זה קורה? בגלל השיטה.

droriko

New member
אם התענוג היחיד שלך בחיים

זה הבעת הלם של שבריר שניה של מתמודד שנוא שהתבשר לו כי הודח (וממילא הוא הוא שומר בתוכו את העצב והתיסכול כדי לא להוציא החוצה ולעשות לעצמו בושות) אז אני כבר לא יודע מה להגיד לך .

yshy

New member
מאוחר מדי

נעמה מדיחה את עצמה, ואת שי צריך להשאיר

סודה

New member
בסוף מכל האסטרטגיות האלה מה שיקרה שליאון ילך

הביתה צריך להצביע למי שרוצים להשאיר בוילה

bibaso

New member
טוב, בואו נסכם

מי שלא רוצה להחרים את ההצבעות וייאלץ לשחק לידי תאוות הבצע של ההפקה: יכול להצביע עבור המועמדים האהודים עליו, ובמידה ורוצה להדיח את שי יואיל נא בטובו להוסיף את אלו שעלולים לקבל פחות קולות משי.

יNOT

New member
כנראה שאתה צודק

אבל האם חשבת על זה ככה: (אני כבר לא עוקב אז לא ידוע לי כמה אנשים באמת נשארו בווילה) אתה רוצה להשאיר 5 אנשים בווילה - שילמת על 5 SMSים אתה רוצה להדיח אדם אחד בווילה - שילמת על 5 SMSים לא יותר הגיוני היה שאם אתה רוצה להצביע להדחה של אדם אחד היית שולח SMSים להדחותו , במקום לחזק את שאר המועמדים ב SMSים ? כנראה זה רק ההיגיון הדפוק לי...

קמבילי

New member
לא מאמי, זה לא הולך ככה

כדי להדיח את שי, למשל, אתה לא צריך להצביע לכל האחרים, משום שיש כאלה שיש להם קהל אוהד והם בוודאות יקבלו יותר קולות ממנו. אלה הם, למשל: יוסי, עינב, ליאן (כן, בוודאות ליאון), שפרה. האנשים שיש להם כרגע הכי פחות קהל אוהד הם קרן ואיתי, לכן יש להצביע להם. זה הכל. יש כאלה שאומרים שגם לג'ני לא יהיו מספיק קולות, אבל אני חולקת עליהם, ג'ני היא אהובתם של הבנים בני ה-15 והאמהות המבוגרות, ואין לי ספק שהיא תשרוד את ההצבעה הזאת.

יNOT

New member
סחו-סחור הולכת הכרוסלה

לא להיעלב ,אבל ממש שלא ענית לשאלה שלי. במקום נתת לי את מדד הקולות או תחזיות לגבי שאר המתמודדים. אז שוב. אם אני "צופה" שרוצה להדיח את שי לדוגמא (באמת שלא מעניין אותי מי, זה רק בשביל התרגיל ) למי אני אמור לשלוח את ה SMSים שלי , כדי לוודא שרק שי יודח? לא מעניינים אותי שאר המתמודדים ובטח שאני לא רוצה לתת להם עוד SMSים (אני על תקציב של שקל אחד) מה צריכה להיות האסטרטגיה שלי?

קמבילי

New member
צודק, לא עניתי בדיוק על השאלה,

התנאים שלך מאד קשים. אם יש לך רק שקל ואתה רוצה להדיח את שי ולא מוכן לסמס לאדם שאתה לא אוהב, סמס לזה שאתה הכי אוהב למעט יוסי, עינב, שפרה וליאון , כי הם יקבלו סמסים במילא. אם רק את ארבעת אלה אתה אוהב, חסוך את השקל ליום סגריר (ההדחה הבאה)

למעלה