חייבים להעיף את שי

חחחח איזה כבדה יאללה../images/Emo6.gif .

כל אחד והטעם שלו. זה משחק, כל אחד איך שהוא מציג את עצמו. אם מישהו מתנהג בתוכנית בצורה מסוימת, זה לא אמור שהוא כזה במציאות. הם באו בשביל מטרה מסוימת, לא בשביל להכיר חברים
. בכ"מ..שי,ליאון ושפרה הם האהובים עלי ביותר
(לפי איך שנעמה מתנהגת בתוכנית- אני ממש לא אוהבת אותה, והיא ממש לא תחסר לי אם היא תעוף. אבל אם שי יעוף לעומת זאת...יהיה לי משעמם )

droriko

New member
שי יחסר גם לאלה ששונאים אותו

אין מה לעשות , אי אפשר לנהל מסגרת בלי מנהיג, בלי חוט מקשר. ברגע ששי הולך הם הופכים לחבורה שרירותית שתקעו אותם ביחד באיזה וילה. יטץ מזה ששי הוא על תקן ההוא שכיף לשנוא ולרכל עליו בפורום, אז זו עוד סיבה שהשונאים שלו רוצים אותו שם

דורוN

New member
להפך

בלי מנהיג אנשים מרגישים יותר חופשי ויהיה יותר בלגן ואקשן.

Rיקושט

New member
איזה טמבלים... צבר צריך להתחבר והבנות..

צריכות להתחיל לעשות מה שבנות עושות... יש מצב שהוא יגיע ל130 דופק, תלוי בעבודה שלהן.

Rיקושט

New member
בעצם

יש יותר סיכוי שאם ונסה תתחבר וצבר יתחיל לעבוד עליה היא תגיע ל160 גם. מה שבטוח אם ליאון מתחבר וצבר נוגע בו והם ניצחו.

חברה תעיפו כבר תשי הזה

הוא עושה לאנשים מניפולציות הפוכות בראש מה אתם לא שמים לב איזה בנאדם חרא הוא תעיפו אותו אני מתה לראות תפרצוף שלו כשהוא יעוף ``משפט של שי הזבל``- ``אני מכוער עליי אפשר לומר מכוער`` אז כן שי אפשר לומר מגעיל מכוער תחמן שקרן בקיצור שילחו לנעמה הרבה אסמסים לא לשלוח לשי אני מתה לראות תפרצוף העלוב שלו כשהוא יודח לפחות לפני נעמה וסתם ככה חברה נעמה עשר אני רואה תתכנית כל היום תאמינו לי היא באמת בסדר תעיפו את שי תעיפו אותוווו

אם כבר צריך לעשות חסד ולהעיף את נעמה

ובאמת בשבילה, זה יעשה לה רק טוב. היא פשוט נגמרת שם.. זה לא בריא להמשיך ככה.. כל ההתנהגות של האחרים כלפיה. היא צריכה ללכת הביתה .. יש לה משפחה, מה יעזור לה להישאר?

אריאל5

New member
לא להעיף את שי

להגיד על שי שהוא תחמן ושקרן?????? השקר היחיד שלו הייתה המשימה של האח הגדול. תחמן הוא לא אומר בדיוק מה שהוא חושב ומה שרבים חושבים על נעמה. כל הזמן אנשים קיללו את נעמה בפורום זה בסדר אבל אם מישהו סוף סוף מעמיד אותה במקומה אז הוא הלא בסדר. הפיבוריטים שלי משתנים מרגע לרגע כרגע אלו שי יוסי ואשר וג'ני גם ברשימה. כל אחד שיעוף מהאחרים ובעיקר אם אילו יהיו נעמה שפרה או רנין ישמח אותי.

אתה לא צודק

אם שי לא היה עושה רע לנעמה היה לה טוב זה לא קשור למשפחה שי צריך לעוף וכן הוא תחמן כי בנאדם שאומר דברים בקול לאחרים וכשבאה נעמה שותק הוא תחמן הוא מסיט את כולם שונאת אותו איכס

שירו אדרי אתה זה שצודק, מה אתם

חושבים שההתנהגות של שי הולמת? אז שלא, הוא חסר תרבות וכל היום מסית אנשים שיהיו לצידו. מקלל ללא הפסקה. כל מי שמצדיק זה פשוט .................... תבינו לבד...

קמבילי = שי של הפורום .

אנשים מוזרים הם אנשי הפורום של תפוז . זה אך לפני פחות משבוע כתבו כל הכפשה אפשרית על מתמודדת אחת בשם נעמה . האשימו אותה כמעט בכל מה שרע בגזע האנושי . והיינו לא רחוקים מכך שיאשימו אותה בכך שהיא מסייעת לאיראן בבניית הפצצה האטומית . עבר פחות משבוע שבו עף מתמודד אחר ( ערן ) והנה משב הרוח משתנה וכעת שי זה הנעמה החדש . אם לצופים נותר עוד שכל בקודקוד אז עליהם להבין שבכך שהם נירתמים למשימה שקמבילי מנסה לרתום אותם הם מכניסים לעצמם גול עצמי . למה ? כי כל המטרה של ההפקה בכך ששמו את כל הדיירים כמעומדים להדחה היא לסחוט כסף מהקהל . ועכשיו באה קמבילי ומכריזה על ה-" אוייב החדש " ( שי ) מול ה- " אוייבת הישנה " ( נעמה ) של האנושות ומבקשת מכוווולם לשלוח אס אמ אסים ללא פחות מאשר 4 מעומדים ( מעבר לפייבוריטים האישיים של כל אחד ואחת ) . ל : קרן , נעמה , ג'ני ואיתי . הביטוי הישיר לפעולה הזו מאוד פשוט , הציבור יכניס לעצמו גול עצמי כי ההפקה ( שבוחנת את הדברים אך ורק מהזווית הכלכלית ) תבין שלהעמיד את כל המעומדים להדחה זה ריווחי . הדבר המצחיק יותר בכל ההתנהלות של הפורום הוא שקמבילי היא המקבילה בפורום למתמודד שי בוילה . היא הכתירה עצמה כמנהיגה ומנסה לתמרן את כולם שיעשו את רצונה . היא גם לא ממש מסוגלת לנהל דיון או ויכוח בנוגע להשלכות של הדחה כזו או אחרת , או לחשיבות האמיתית של כל מתמודד בוילה . עכשיו לאחר שתקראו את מה שכתבתי אם תסתכלו טוב בפורום ובהתנהלות שבו , גם על פניכם יעלה חיוך
מצידי שתשלחו 1000 אס אמ אסים לכל מתמודד שאתם מעוניינים בהשארותו . אבל לפחות תהיו מודעים שכרגע זה לא ממש משרת אתכם . ואם כבר אתם רוצים להשתתף במשחק אז אל תנסו להיות אסטרטגים גדולים כי בתכלס לאף אחד אין מושג מה באמת קורה ויכול להיות שמתמודד חזק ( יוסי או לאון ) יעופו דווקא בגלל שהציבור שתומך בו שאנן . ואז מה תגידו לאנשים מהסוג של קמבילי ? הבטחת ?! הריי שגם היא פועלת על בסיס הנחות שיתכן שהן תלושות מאוד מהמציאות . כל זה נכון לאנשים שמשלמים בעצמם על חשבון אס אמ אסים . אלה שאבא שלהן משלם על האס אמ אסים יכולות להמשיך לתכנן אסטרטגיות ולדמיין עצמן כשולטות הפורום או משהוא ילדותי אחר . ובשבוע הבא לסמן את " אוייב הציבור " הבא וחוזר חלילה .

droriko

New member
אתה כל כך צודק

למשל הסברתי לה בצורה הכי מנ ומקת שיש למה נעמה לא פחות גרועה משי ומה היא ענתה לי ? "אני מצטערת שהעלבתי אותך,אבל כל אחד והדעה שלו" ממש תרבות דיון לשמה

בהלםם

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

למעלה