חייבים להעיף את שי

bibaso

New member
נראה לי יותר שאתה ה'מיקי' של הפורום

קודם כל אני אתך בנוגע לדברים על ההפקה - אם היה אפשר לדאוג לחרם על ההצבעות ושאף אחד לא יצביע, זה היה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות, אבל כמובן אין לנו אופציה כזאת. מה שנשאר - למי שכן רוצה להשפיע בקטנה הוא להצביע לפי השיטה הבזויה של ההפקה. אף אחד לא מבטיח כלום, מי שחושש יכול גם להצביע לכל מי שהוא לא רוצה שיעוף (שזה מעצבן ואני מבין שאם אתה קורא לחרם על ההצבעות זה לגיטימי). אבל מאיפה ההשוואה ההזויה של קמבילי לשי ?? אם כולם בפורום היו מפחדים מקמבילי, והיא היתה מארגנת חרם על משתתף בפורום, גוררת איתה את המשתתפים האחרים וחונקת כל דעה אחרת כמו שי (ובשביל זה היא גם היתה צריכה להכנס להם בריבוע טקסט של תוכן ההודעה בזמן כתיבת התגובה), אז היה אפשר לטעון דבר כזה. לשי יש סיבה שהוא לא אוהב את נעמה כמו שיש לשאר דיירי הבית וכמו לחברי הפורום הזה. אבל לנו כצופים יש אופציה להפריד את הסיבות האמיתיות מהסיפורים של שי ומיקי עליה. אם תסתכל בפורום תראה ניתוח של קמבילי של המצב הזה שהוא מדוייק ב- 100% (ובניגוד לשי שלא ממש נאמן לאמת, כשהוא חופר את דיירי הבית). אם מדברים על "החשיבות האמיתית של כל מתמודד בוילה", אז בעיני החשיבות האמיתית היא להראות שמנהיגות דורסנית ובריונית כמו של שי, (שגם לא נאמן במיוחד לאמת, ומשנה אותה לפי צרכיו), וחונק בשתלטנותו את דיירי הבית ומוצא כל פעם אוייב העם חדש ודורס אותו כדי להראות איזה מנהיג טוב הוא שדואג לכולם, זהו סוג מנהיגות שאם לרגע נעלה כמה דרגות ונקביל את הוילה למדינה - לא הייתי רוצה לחיות תחתיו. לכן החשיבות האמיתית כאן הוא להראות את זה ובגדול !! "ומה נגיד לאנשים מהסוג של קמבילי ??" - מי יתן ויירבו אנשים כמוך בפורום וגם מחוצה לו - יש מצב שנחיה בעולם טוב יותר

בלי לשים לב ...

ענית בעצמך למה קימבלי מתנהגת כרגע בדיוק כמו שי . אתה רק צריך פשוט לקרוא את מה שנכתב בפורום בעיניים אובייקטיביות . ואז האמת תצוף לך מול העיניים . ואגב , קמבילי מאוד לא מדייקת בתיאור השתלשלות העניינים . זה לא שהיא מסלפת עובדות , היא פשוט לא מספרת את הכל .

שההפקה התביישו גועל נפש על מה שנעשה לנעמה על

ידי שי הבריון. היום היה השיא והגועל של תוכנית שחייבת לעמוד בפורמט מסוים אבל כמו בארץ חורגים ומעלימים עין. הבנתי שהיום האדונים צבר ושי ירדו לחייה של נעמה שוב ושי קינח בבת אלף שרמו............. ובעוד קללות עסיסיות. הוא צעק שהוא שונא אותה ושהיא מלכלכת על כולם. לפי מיטב זכרוני הוא ערן וצבר יום שישי בלילה רקמו להדיח את נעמה ועינב שלא עשתה להם כלום ולכלכו עליהם כל השבת ושוב חרגו מהפורמט ולא העירו להם כמובן אזן שלא ידבר על נעמה הוא עשה יותר גרוע ממנה. היום הפרחח עשה שוב כרצונו חשב שהוא בשכונה וגרם לה כל כך עוגמת נפש שהצטרכו להזעיק רופאה. לא מבינה מה קורה שם ההפקה רוצה מכות בשידור חי? עד כדי כך הרייטינג חשוב? . אני קוראת להפקה להדיח מיד את שי העבריין . הוא לא דמות חינוכית כל הזמן מקלל מדבר בידיים באיומים גועל נפש. במידה ולא יוציאו אותו עד יום ראשון לא יצפה בתוכנית יותר. הוא ירד מהפסים שאפילו אנחנו התחלנו לפחד. התוכנית נעשתה אלימה ביותר בראשות הפקה מזלזלת.

yshy

New member
כנראה אתה רואה רק את...

החלקים ששי צועק ומקלל ולא את אלה שקדמו להם בכיכובה של נעמה ה"צדיקה תמימה"

קראתי עכשיו את התגובות שלכם והתפוצצתי מצחוק

בחיים שי לא יעוף. אתם בכלל לא מבינים מיהו.... עזבו שהוא שפיץ ומנהיג תותח..... יש לו חברים בכמויות שאתם לא מדמיינים, והוא מכיר מספיק אנשים שגם אם הם לא ירצו הם יסמסו לו.... אז שכחו מזה שהוא יודח

איתי בל

New member
דבילי לחשוב ככה

הוא צריך לפחות במינימום להכיר 10 אלף איש כדי לשנות משהו באס אמ אסים אתה יודע כמה שולחים? לא יודע עד כמה זה באמת מגיע אבל זה בטח בין אלפים עד עשרות או מאות אלפים תלוי... כמה בנאדם כבר יכול להכיר אנשים שישלחו לו אס אמ אס אם יהיו לו מאה חברים שהם עד כדי כך חברים טובים שישלחו לו אס אמ אס זה כבר יהיה מטורף להחזיק קשר ברמה שכזו עם מאה איש אז אלפים? בחייאת זום זום

עוד נקודה אחת למחשבה .

רגע לפניי שהאספסוף המתלהם עם הקילשונים נאסף בפתח הוילה של האח הגדול ודורש את ראשו של המשוקץ התורן . אני רוצה לשאול שאלה . למה אתם מתרכזים בשלילי ולא בחיובי ? ואני אסבר : למה אתם מתרכזים באיזה מועמד אתם רוצים להדיח ולא באיזה מועמד אתם רוצים להשאיר ? ניסו להסביר לכם את חוקי המשחק מספר פעמים ואתם כאילו מסרבים לקבל . הכלל ( והוא מאוד פשוט ) הוא שעובדים על החיובי , קרי אוהדים את מי שרוצים שיישאר בוילה . אז למה אתם מתעסקים כל הזמן בשאלה " את מי צריך להעיף עכשיו ? " . אתם צריכים לעסוק בשאלה " את מי מהמעומדים אני רוצה להשאיר ? " ואז להשאיר לחוקי הטבע והמשחק לעשות את העבודה ( בלי אסטרטגיות מיותרות ומצוצות מהאצבע ). הסקלה שאתם ( כל אלה שמחפשים את מי צריך להעיף ) עובדים לפיה היא : " מי שהכי פחות גרוע ינצח " . בעוד שהסקלה שצריכה להיות ( לטעמי ) היא : " שהכי טוב ינצח " . ויש הבדל גדול בין הדברים . עצם החיפוש וההתעסקות אחר השלילי לא מעידה על גדלות או שאר רוח . אם כבר זה מצביע בדיוק על ההיפך . זה אפילו מצביע על משהו באנשים עצמם . רק אדם שלא בטוח בעצמו יחפש באובססיביות את חסרונות האחר . וזאת מתוך הצורך לומר " הוא יותר גרוע ממני ." תוך הפנית אצבע לעבר המטרה . שורש ההתנהגות הזו טמון בתחושה הפנימית שאותו האדם ( המצביע על חסרונות האחר ) לא מספיק טוב ( בעיניי עצמו או הסביבה הקרובה לו ) ואז הוא מחפש השוואה והוכחה לכך שהוא פחות גרוע מאדם כזה או אחר . אנשים ( בהתנהגות נורמלית ) כאשר הם מחפשים זוכה למשימה ( והאח הגדול זאת משימה אחת גדולה וארוכה ) יחפשו את האדם הכי טוב ומוכשר . ובד"כ לא על פי האלימנציה ( שלילה ) אלא בדרך החיובית . האסטרטגיה של להצביע נניח למעומד לראשות הממשלה מטעם מפלגה מסויימת רק על מנת שמועמד ממפלגה אחרת לא יזכה צמחה רק מתוך מחסור במעומדים ראויים . אני מניח שמי שמשתתף פעיל כצופה באח הגדול ( קרי שולח אס אמ אסים ) יש לו פייבוריט שאותו הוא מעוניין לעודד ולתמוך בו . ולכן האסטרטגיה הזו שתוארה מעלה לא אמורה לתפוס כאן . את הדרך בה אתם נוקטים בשירשור הזה ( ובשירשורים נוספים מהסוג הזה ) ניתן להשוות להתנהגות אחרת ומפורסמת . אם יש אוהד נניח למכבי ת"א אז האם עליו לרצות שקבוצתו תיזכה באליפות ? או שמא עליו לרצות שהקבוצה המתחרה לא תיזכה באליפות ? השכל הישר אומר שאוהד של קבוצה יאהוד את הקבוצה שלו ויקווה שתהיה מספיק מוצלחת על מנת ליזכות בהשגים . אבל גם האוהדים היותר אדוקים יגידו שהם רוצים שהקבוצה היותר טובה תנצח . הם פשוט מקווים שהקבוצה שהם אוהדים תהיה יותר טובה . רק עוד נקודה למחשבה ...

דורוN

New member
את מי בדיוק נרצה להשאיר?

כל האפסים שהיו ליד שי שהוא קילל אישה שגדולה ממנו בכמה שנים ולא אמרו לו כלום?? איך זה שלא היה צדיק אחד שהעמיד אותו במקום(אולי מלבד אשר,אבל גם הוא עשה את זה בשו שו ואמר לו שהוא צודק,אבל...) כולם שם ישבו כמו חבורה של מגניבים שומעים את מלך הכיתה מקלל את הילד החלש והמסכן(האמת שזה הזכיר לי קונוטצה הרבה יותר מזעזעת, אבל עזבו). אני לא מצביע לאף אחד השבוע.

אז אל תשתתף .

כפי שאתה יודע , לא חלה חובה לשלוח אס אמ אסים . אבל העיקרון של להתמקד בשלילי ולשלוח ל4 מתמודדים אחרים על מנת להעיף מתמודד אחד הוא לא סביר בעיניי . אני יוצא מנקודת ההנחה שכל מי ששולח אס אמ אסים יש לו פייבוריט . אחרת מה הטעם בכל זה ? אז לא יותר פשוט , הגיוני , נכון וצודק לשלוח אס אמ אסים רק לפייבוריט שלך ולהשאיר לחוקי הטבע להדיח את מי שלא מספיק טוב ?

bibaso

New member
למה רק ??

יש מקרים - לא תמיד אבל לפעמים חשוב לא פחות "להעניש" מישהו על התנהגות מסויימת. אז למה לא לעזור גם לחוקי הטבע ??

droriko

New member
מה נסגר איתך דורון?

זה שנעמה קצת יותר מבוגרת וזה שהיא אישה אומר שהיא יכולה לעשות מה שבראש שלה ואף אחד לא יכול להגיד על זה כלום כי אז זו "פחדנות"? השנאה של שי לא הגיע משום מקום , היא היתה קיימת שם קודם והוא ידע טוב מאד לשמור אותה בפנים. אבל כנראה שזה ,שבזמן שכולם מתרכזים במשימה והיא פתאום משום מקום מתחילה בהסטות נגדו , הביא לו את הפיוז והוציא את כל השנאה שהוא אגר בבת אחת (וכשזה קורה זה יוצא יותר מכוער מהרגיל, ככה זה אצל כל אחד). גם השנאה של "חסרי עמוד השדרה" אליה לא באה מתוך ריק. לא סתם נעמה קיבלה מזה 2 הצבעות 10 קולות כנגדה, שי פשוט התסיס אותם והוציאה את כל שעל ליבם כלפיה. אני בטוח שאם שי היה מחליט לצאת פתאום על שיפרה הוא לא היה מוצא יותר מדי שותפים ללינץ'.

bibaso

New member
זה לא ממש ככה

קצת אכלת את ההטעיה של ההפקה בכל שבוע מדיחים משתתף אחד, לא מצרפים משתתף ולכן ההצבעה היא את מי להדיח. זה שההפקה סובבה את זה כדי להרוויח יותר כסף לא משנה את העניין. כשיישארו רק משתתפים חיוביים עבור כל מצביע - תהיה הפריבילגיה להצביע בצורה שאתה מציין.

תשנה את הפילוסופיה .

אם יש מועמד שאתה אוהב תצביע לטובתו . אם הרבה מצודדים במועמד שלך אז יתכן שהוא יגיע עד לשלבים הסופיים ( תלוי גם בשאלה עד כמה אותו המועמד פופולארי בקרב שאר המתמודדים ובפופולאריות היחסית בציבור ) . מועומדים שהם לא חביבי הקהל יודחו מעצם העניין שהאח הגדול זה משחק של פופולאריות . זה מאוד פשוט ולא צריך אסטרטגיות . בשורה התחתונה גם כך וגם כך רק המועמדים הפופולאריים ביותר יגיעו לשלבי הסיום . עכשיו זה באמת כזה קריטי אם X יודח שבוע לפניי או אחרי ? בסופו של דבר מי שלא פופולארי יודח .

bibaso

New member
זה נכון אם

ונניח שאני רוצה שהמועמד/ים החביבים עלי לא יסבלו מהחיים במחיצת מועמד שמעשיו בזויים בעיני - אם אני יכול לקצר להם נניח בחודש את השהות במחיצתו ולמזער בכך את הנזקים שהוא גורם להם ?? למה לא לעזור ??

המשחק הזה ,

יש לו נטיה להשפיע גם על הצופים מהצד ולגרום להם לרצות להפוך לסוג של " אלוהים " . זה כל מה שיש לי לומר בעניין .

איתי בל

New member
כי מי שהם רוצים להדיח

דומיננטי יותר גם בשבילם ממי שהם רוצים להשאיר

bibaso

New member
האמת, גם זה וגם זה

לא תמיד יש או יהיה במסגרת המועמדים להדחה מישהו שעוצמת הרגשות נגדו גדולה מספיק כדי שהמשימה העיקרית בהצבעה תהיה - שהוא יודח. אל גם במקרה כזה ניתן להוסיף מספר אס אם אסים למועמד שרוצים שישאר. אני מאמין שאנשים משלבים את השניים

למעלה