חייבים להעיף את שי

Antonio Montana

New member
שי יכול להיות פיינליסט.

לדעתי הוא צריך קצת להירגע ולהוריד את הטונים, אבל אני חושב שסה"כ הוא אמיתי, והראה שהוא בן-אדם (ע"ע מקרה רנין). אני אפילו סולח לו על השטויות שהוא אמר כשהוא נכנס לבית.

מייליי

New member
לא ניסחפתם קצת ???

הוא שולט וילדותי וחושב שדברים צריכים ללכת בדרכו אבל מכאן ועד לומר שיש בו את כל הרוע זו היסחפות .לדעתי

קפרי

New member
כל מנהיג מנסה להוביל בדרך שלו, אחרת לא

הוא לא נקרא מנהיג, אני לא אומרת שהוא חתיך הורס אבל יודע להוביל, כן.

ליטליקSD

New member
הוא מנסה להנהיג את כולם בדרך שתתאים לכולם

זה שבגלל שכמה פעמים הוא נאלץ לצעוק וזה שלא מקשיבים לו, וזה שיש פה גולשים שמעוותים את המציאות ובאים נגדו בטיעונים מגוכים שמתאימים לילד קטן זה משהו אחר. אם כבר מודדים רוע בדברים שתלטניים כאלו ואחרים, אז עינב הרבה יתר "משעת" משי. מה הוא כבר עשה רע? לא הסכים עם צבר בערב יום שישי לגביי כך שהם יחכו לרנין וצדק? לא רצה שקרן ושפרה יקפצו לבריכה ויחטפו דלקת ריאות? חשוב לו לארגן תקציב כמו שצריך ושכל אחד קבל את מה שהוא רוצה? מה רע בזה קיבינימט?! אני יכולה לתת לכם שם שמות "חמים" הרבה יותר לרוע והם לא שי. ד"א, בעיניי שי דווקא חתיך. הרבה יותר מערן וצבר ביחד.
ועוד דבר שעיצבן אותי בכלליות וללא קשר ישיר למה שאני מגיבה אליו- *בקשר לפרה וטיל הליאו של ערן, אני מאמינה שרובכם אוכלים בשר יומיום, בתור צימחונית, אני חושבת שזאת צביעות לקרוא לו רוצח בעוד אתם תורמים להריגתם של אלפי תרנגולות ופרות מדי יום. זה בכלל לא משנה עם זה בעזרת טיל ליאו או בשחיטה. נכון, זה מעשה מרושע וילדותי, אבל לבוא ולצאת בהצהרות של רוצח וזכויות בעלי-החים שרובכםהגדול אוכל בשר יומיום זאת צביעות.

michaly2003

New member
בענין רנין, שי שחקן מניפולטיבי - הוא הראשון..

שצריך להעיף - לאלתר !! עסוק כל הזמן במשחקים של כח ברמה הרדודה ביותר - טיפוס עלוב, שגם בחיים האמיתיים דורך על החלשים. עסוק באסטרטגיות של "הפרד
ומשול" !! על כל המשתמע מכך !!

נועה21

New member
אני איתך

חייבים להעיף אותו. אני לא יכולה לראות אותו ואת הצחוק הבהמתי שלו

קמבילי

New member
קדימה, נעשה את זה!

אני משוכנעת במאה אחוז שיהיו לו מעט מאד קולות בציבור. הוא פשוט לא מזמין הצבעות. הוא בכלל לא זקוק להצבעות! כלומר ככה הוא מציג את עצמו, כאדם שמעמדו הכי בטוח בעולם והוא לא זקוק לעזרה של איש. וזה בדיוק מה שיקרה. איש לא יצביע לו.

נועה21

New member
הבעיה היא ג'ני ואיתי

להם יש סיכוי יותר גדול לעוף ביום ראשון. צריכים להחזיק אצבעות שהדיירים יבינו עם מי יש להם עסק ויעלו אותו להדחה עוד שבוע

קמבילי

New member
את צודקת, לכן אמרתי שצריך להצביע לאיתי

ולנעמה, כי שניהם בסיכון גבוה יותר משי. ג'ני לדעתי לא בסיכון כל כך גבוה, כי כמו שכתבתי איפשה כרגע, הרבה אנשים, כולל כאן בפורום, אוהבים אותה, במיוחד גברים בגיל 13 עד 18, וגם להם יש זכות הצבעה באח הגדול.

ליטליקSD

New member
נכון, צודקת. אני ממש דומה לאוויר.

ואין לי נייד עם אפשרות לשליחת אסמסים מרובים, כי אני נתפרנית מרוששת. וכמובן שאין לשי את מוריאל שלו, ומשפחה וחברים. נכון, מסכימה במאה אחוז. לשי יש 0 קולות. אני מציעה שתשכנעי את עצמך בדברים אחרים. גם ליבי וישראל, ונינט וכל הזוכים הללו בכוכב נולד נראו לכאורה ככאלה שלא צריכים קולות. לי זכור שהם ניצחו בעזרת קולות שפעלו היטב. במקום אנשים אמיתיים עם שכל ועניין, אתם מעדיפים צבועים, שקרנים שמדברים שטויות כדי להצחיק אתכם. אותי זה מגעיל. לכו לראות מפרץ האהבה והיפה והחנון כדי לצחוק על טמטום.

בהלםם

New member
אני ממש מרחמת על נעמה מסכנה!!

שייי מזעזע להעיף אותווווווווווווו הוא פשוט מפנה את כל האש לנעמה כי הוא בסיכון אם הקהל חכם ואינטילגנטי אי אפשר לפספס את זה!!!!!!!!!!!!

yshy

New member
נעמה אשמה

אנשים לא סבלו אותה עוד לפני הסיפור עם שי. בדקי עובדות

greena

New member
מה אתה מבלבל את הביצים

סופסוף קם מישהו ואומר את האמת על הפרצוף תחת הזה...שתעוף כבר מהבית רק הורסת את האווירה.

למעלה