אני מסכימה איתך
אין לה שום נקודות זכות בגלל זה שהיא אמא לילדים. אני רוצה להגיד לך איך אני רואה את נעמה: נעמה היא אישה לא נעימה וגם לא נורא פקחית, והיא משוללת יכולת שכנוע וכישורים חברתיים. היא פשוט לא נחמדה. היא לא רעה יותר מאחרים, היא לא לכלכה יותר מאחרים, אלא שהיא פשוט לא "יוצאת טוב". הצרות שלה התחילו עם המתקפה של מיקי, שהיא מקור כל הרע. מיקי אמרה לרנין וג'ני שנעמה אמרה עליהן ככה וככה, והכל היה שקרים, או דברים שהוצאו מהקשרם. נעמה שהרגישה בקליקה הנוצרת נגדה נכנסה למגננה, ומגננה אצל נעמה זה התקפה. מפה התחיל מעגל הקסמים. כששי וצבר יצרו את הקליקה שלהם הם התחילו להשמיץ את נעמה כדי לצרף אליהם את רנין וג'ני. הקליקה החדשה המכונה "חבורת הזבל" יצרה גלים שהשפיעו גם על אשר וליאון. נעמה נכנסה למצב של חיה לכודה שככל שהיא מנסה להיחלץ היא מסתבכת יותר. כך היא הסתבכה גם עם שפרה, כי היתה בטוחה ששפרה הצביעה נגדה. זה המצב שלה היום. הדרך היחידה שלה להיחלץ מהמצב, אם היא תשרוד, זה להפסיק לגמרי לדבר על אנשים אחרים ועל האינטריגות נגדה. מצד שני אני בטוחה שאין לה מספיק שכל לעשות את זה, היא תמשיך לדבר, ובמוקדם או במאוחר תודח ותצא מהבית.