חייבים להעיף את שי

Saladin

New member
את צודקת בכל לדעתי אבל אני לא איתך.

ללכת לפי ההצעה שלך, התכנית לא תהיה מעניינת.

קמבילי

New member
אתה שוכח את ההנאה שתהיה לך לראות את הפרצוף

ההמום שלו כשהוא מודח. זה יהיה מעניין מאד בלי שום ספק. הנה ערן הלך, מה הבית פחות מעניין? תוך יום שכחנו שבכלל היה. ואל תשכח ששי משאיר אחריו את צבר, סגנו המסור. חוץ מזה, אם באמת שי הוא המנהיג יהיה מעניין לראות אם דינמיקת ההחלטות בבית תשתנה. איך למשל יתנהלו הקניות? עד היום זה היה רק בצעקות, איך זה יהיה בלעדיו? אז אל תדאג. חוץ מזה, ככל שהקבוצה מצטמצמת המתח עולה והאינטריגות מתרבות.

Saladin

New member
לא..זה יהיה רגע מעניין קצר מאוד.

זה אמנם יהיה מעניין מאוד אבל לא שווה את השעמום שישתרר לאחר מכן. אנשים לוקחים כמובנים מאליהם את כל הבלאגנים המעניינים שיש בבית ובטוחים שזה יישאר אם שי יעזוב. התכנית יכולה בהחלט להיות משעממת בלעדיו. חח אני מצחיק את עצמי עם הרצינות הזאת שלי.

דורוN

New member
שי מסרס את המשחק ואת המשתתים בו

בלי שי יהיה פי 200 יותר מעניין.

ליאורי13

New member
לא רוצים בלאגנים שהם תת רמה כמו של שי

אני מעדיפה לראות שיעמום על קללות ושפת רחוב מצחינה כמו הגועל של החלאה לא רוצה לראות רודנות והשפלהושכולם מפחדים ממנו קצת תרבות לא תזיק לערוץ 2

Saladin

New member
../images/Emo6.gif תרבות

אם היית רוצה לראות תרבות היית רואה , אולי, את מה שהם רואים עכשיו - פסטיבל מספרי סיפורים - ונרדמת מול המסך במקום לראות האח הגדול. בשביל תרבות את רואה האח הגדול?

mooolly

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifוכמה שיותר מהר

מי לעזאזל הוא חושב שהוא?! כל היום רק צועק, אני לא יכול לשמוע את הקול שלו יותר! בושה וחרפה איך שהוא דיבר על נעמה, ההפקה חייבת לשדר את זה כדי שכולם יראו שהוא המיץ של הזבל... וחוץ מזה, עינב עכשיו אמרה (וגם קרן מקודם) שהיא לא שמעה על מי נעמה ריכלה... הוא סתם עושה מזבוב פיל כי נעמה מאיימת על המעמד שלו... מתווכח שעה על כלום, פשוט כלום! הבן אדם יכול לדבר כמה שעות בלי הפסקה ובעצם לא לומר כלום. ושימו לב למשפט הבא: "אני לא מדבר בשם 11 איש, אני מדבר בשם עצמי על מה ש-11 איש חושבים" אין דברים כאלה. (וטוב שכך)

דורוN

New member
נראה לך שישדרו את זה?

בערוץ 2 עורכים את החומרים כך ששי יצא הגבר גבר האיכפתי והרגיש, מראים תמיד איך הוא מרגיע את לאון ורנין. לא מראים אותו מקלל,לא מראים אותו אומר לאנשים את מי להביא להדחה. מה שהוא עושה עכשיו זו הסתה,ועוד הסתה מאוחרי הגב של הקורבן. גם כן גבר.

פה הבעייה אצל ההפקה , מה שהוא עושה הם לא

מראים, הם הראו רק את העצבנות של עינב כלפי הסיגריות. כמה חבל......

Saladin

New member
אבל אני לא מסכים עם דבר אחד.

לא את אמרת את זה אלא מישהו אחר פה שדיבר על זה שזה לא יפה ששי מדבר על אמא ל-2 ילדים ואישה לבעל בצורה הזו ועל אשר שאמר לו את זה. זה שטויות! נעמה הכניסה את עצמה למשחק בידיעה שזה יכול לקרות. זו בעיה שלה. זו תכנית שמשודרת 24 שעות לכל העולם והיא בחרה להצטרף אליה וזו אחריות שלה בלבד.

קמבילי

New member
אני מסכימה איתך

אין לה שום נקודות זכות בגלל זה שהיא אמא לילדים. אני רוצה להגיד לך איך אני רואה את נעמה: נעמה היא אישה לא נעימה וגם לא נורא פקחית, והיא משוללת יכולת שכנוע וכישורים חברתיים. היא פשוט לא נחמדה. היא לא רעה יותר מאחרים, היא לא לכלכה יותר מאחרים, אלא שהיא פשוט לא "יוצאת טוב". הצרות שלה התחילו עם המתקפה של מיקי, שהיא מקור כל הרע. מיקי אמרה לרנין וג'ני שנעמה אמרה עליהן ככה וככה, והכל היה שקרים, או דברים שהוצאו מהקשרם. נעמה שהרגישה בקליקה הנוצרת נגדה נכנסה למגננה, ומגננה אצל נעמה זה התקפה. מפה התחיל מעגל הקסמים. כששי וצבר יצרו את הקליקה שלהם הם התחילו להשמיץ את נעמה כדי לצרף אליהם את רנין וג'ני. הקליקה החדשה המכונה "חבורת הזבל" יצרה גלים שהשפיעו גם על אשר וליאון. נעמה נכנסה למצב של חיה לכודה שככל שהיא מנסה להיחלץ היא מסתבכת יותר. כך היא הסתבכה גם עם שפרה, כי היתה בטוחה ששפרה הצביעה נגדה. זה המצב שלה היום. הדרך היחידה שלה להיחלץ מהמצב, אם היא תשרוד, זה להפסיק לגמרי לדבר על אנשים אחרים ועל האינטריגות נגדה. מצד שני אני בטוחה שאין לה מספיק שכל לעשות את זה, היא תמשיך לדבר, ובמוקדם או במאוחר תודח ותצא מהבית.

למעלה