חייבים להעיף את שי

בהלםם

New member
ועוד משהו בנוגע ל"אמת בפנים"

אם הוא היה ככ רוצה להיות אמיתי הוא היה אומר את כל הדברים האלה ליד נעמה ולא מאחורי הגב שלה כמו פחדן\ ביינתים כל מה שהוא אמר שנעמה עושה הוא עושה זאת בעצמו ואם אתה מתחבר לבן אדם כמוהו זה אומר הרבה מאוד על האופי שלך

ליטליקSD

New member
א. הוא אמר שהוא צבוע אל מי שצבוע כלפיו

ב. לא נראה לי שיש לו בעיה להגיד לה את זה בפרצוף, ובכלל נראה לי שהיא יודעת מה הוא חושב עליה כבר מזמן. ג. זה לא נכון. נעמה וקרן ומיקי מקשקשות שטויות ולא זוכרות מה הן אומרות, שי כל הזמן באותו קו של דעות. יש פה הבדל עצום. ד. בחירה בדמות/אדם בתוכנית טלוויזיה לא מעידה כלום על אישיות של מישהו. למה עם מי את מזדהה שם, עם עינב ויוסי? גם את צווחת שטויות כדי להצתחיק או נלחמת על סיגריות ברמה נמוכה כלכך? אני בספק אם כל מי שאוהב את יוסי ובתו מתנהג בצורה שהם מתנהים. אתם מחפשים סיבות לשנוא את שי ובינתיים לא מצליחים לשכנע אותי לחבור אליכם. ממש לא. אתם רק גורמים לי לגחך.

בהלםם

New member
אוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

**אני אתייחס לדבר אחד שרשמת בתגובה שלך בנוגע לחיבור של הדמות ומה זה אומר עליך אם את מתחברת לשי אם תרצי או לא זה אומר עליך המון ולא בהכרח שאת באישיותך דומה לשיי- שאת עצבנית או שתלטנית להפך זה יכול להעיד עליך שאת חלשת אופי שאת שטחית שאת מושפעת שאת לא מספיק חזקה בשביל להגיד לא או את הדעות שלך בסביבה חברתית למשל.. (אני באמת לא אומרת את זה בשביל לפגוע או במישהו זה פשוט יכול להעיד על התכונות בסגנון הזה ) אז כ-ן- זה מעיד עליך המון.. ואם אני כן מתחברת לעינב ויוסי ולנעמה זה לא אומר שבאתי מאשקלון או שאני צורחת כל היום בדיוק להפך - אני לא אעיד על עצמי עכשיו .. מן הראוי שאחרים יעשו זאת...כמובן מי שרוצה מוזמן... ס-תם סתם ..חח
ומשהו אחרון - אנשים לא יכולים להיות מושלמים כמובן כולם עושים טעויות אבל בין כל מה שקורה שם אנשים לא יכולים להסתתר לא משנה עם איזה משחק הם באו לתוכנית את הנשמה של הבן אדם אי אפשר לפספס אז אם את מתחברת לשי שיהיה לך בכייף אני רק אומר שאת עוד תתאכזבי ממנו ואת תביני על מה אנשים פה דיברו

ליטליקSD

New member
אם הצדק איתך,

אז למה פתחת ב"אוף!!!!". זה גם עיד המון. ואפילו לא התחלתי ואני גם לא אבזבז את זמני להייחס לכל השטויות שרשמת.

lightflake

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נמאס ממנו לגמרי

אם הוא לא יהיה אז יהיה גם לאחרים הזדמנות להראות את עצמם. מנסים לדבר איתו על נושא והוא ישר צועק ולא נותן לדבר עד שיוכח שהוא הכי צדיק והכי צודק...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם לדעתי הוא לא נותן לאחרים להתבטא.

הוא ישר מתנפל כששומע דעות של אחרים ומנסה גם ללכלך על נעמה שלא עשתה לא דבר, כך אני חושבת. הוא גם גורר אחרים להיות איתו , כמו שונסה אמרה שיש פה אנשים שעושים קבוצות. הוא רוצה שכולם ירקדו לפי החליל שלו ואכן הוא שולט ולא תמיד לשלוט זה טוב.

ליאורי13

New member
אני מאשימה את אלה שנגררים אחריו

אין להם אופי ולא יחסי אנוש בסיסיים כמה אפשר ללכלך,לקלל,לבזות,לצעוק ועוד הרבה דברים גועליים שהוא עושה ועוד ללכת אחריו כמו עיוורים? אם נשים פמינסטיות רואות את זה בטוח יעלו אותו על טיל ויחטוף מכל הכיוונים

דורוN

New member
אף פעם לא נתקלתי בטיפוס כל כך בלתי ניסבל

אנשים אשכרה חיים ביום יום עם הדבר הזה?? לצערי אין סיכוי שהאנשים בוילה יעלו אותו להדחה, רואים שהם מפחדים ממנו. יש שם 13 אנשים ואף אחד לא יכול להעמיד אותו במקום.

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gifמחזקת את הדברים שלך,הוא בהמה !!!

מי מסתדר עם חלאת המין האנושי כמוהו?

ליטליקSD

New member
נכון. היא נסחפה.

וכל התיאורים המוגזמים הכלה כדי לבנות משי את בנו של נסראללה רק גורמות לי להתפקע מצחוק ולהבין שאני בצד הנכון.

Saladin

New member
צודק.

הוא אשכרה נשאר באמצעות השלטת פחד. גם כשהוא צוחק הוא מפחיד. בגלל זה זו פשוט הנאה להסתכל עליו בתור צופה. הדרך היחידה שהוא יעוף בקרוב היא רק הצבעת הקהל ואני מקווה שהוא יישאר. אם ההפקה רוצה שהוא יישאר היא היתה צריכה לקבוע שהדחת המתמודד ביום ראשון תהיה בהצבעה של מי מודח ולא מי יישאר, כי תכל'ס - האפקט ששי מפעיל בוילה עובד גם על הקהל בחוץ שלא שש להדיח אותו (זה מה שמדהים בתופעה הזו). הקטע הוא שלא בטוח שיש הרבה אנשים שיצביעו לו כדי שיישאר. הניחוש שלי הוא שברשימה הזו הוא נמצא די למטה.

בהלםם

New member
אני ניתקלתי בטיפוס כזה לכןןןןןן....

אני מנסה לרשום פה דברים שאנשים גם יראו את זה חבל שאנשים שכן מגיע להם לזכות יודחו בגלל המניפולציות שלו!!

BeN ShaDe

New member
../images/Emo31.gif

שי אומר את הדברים שכולם מפחדים להגיד ובגדול הוא המנהיג של הבית. כנראה יהיה בין שלושת האחרונים ואני לא אתפלא אם ייזכה פה.

הבנאדם פשוט חלאה..

מדבר על כבוד, ומלכלך מאחורי הגב, מסיט את כולם. והם כמו סתומים מאמינים לכל מילה שלו. כבר אי אפשר לדעת מי יותר טיפש שם. שיעווווף כבר.

למעלה