תפוז אנשים מודיע
New member
../images/Emo41.gifשף יוסי אסרף ממסעדת פורטהאוס מתארח בפורום
שף יוסי אסרף, הבעלים של מסעדת פורטהאוס, הוא בן קיבוץ אל-רום, בוגר הקורדון בלו פריס' מרצה ומעביר קורסים בנושאי בשר בקר. יתארח בפורום ביום שני הקרוב 11/2/08 בשעה 18:00 ויענה לשאלות גולשים. מסעדת פורטרהאוס מציאה חווית בשר בסגנון סטייק הואס אמריקאי. בשר מבכירות משובח, שנבחר בקפידה מצטיין בשיוש גבוהה וטעמים חזקים, הבשר מתיישן במקררי 0 מעלות בין 14- 21 יום למירכוז טעמים וריכוך. מקוצב לפי אסכולת הקיצוב האמריקאית על העצם שתורמת לארומות חזקות הן ביישון והן בצלייה. אירוח נעים
שף יוסי אסרף, הבעלים של מסעדת פורטהאוס, הוא בן קיבוץ אל-רום, בוגר הקורדון בלו פריס' מרצה ומעביר קורסים בנושאי בשר בקר. יתארח בפורום ביום שני הקרוב 11/2/08 בשעה 18:00 ויענה לשאלות גולשים. מסעדת פורטרהאוס מציאה חווית בשר בסגנון סטייק הואס אמריקאי. בשר מבכירות משובח, שנבחר בקפידה מצטיין בשיוש גבוהה וטעמים חזקים, הבשר מתיישן במקררי 0 מעלות בין 14- 21 יום למירכוז טעמים וריכוך. מקוצב לפי אסכולת הקיצוב האמריקאית על העצם שתורמת לארומות חזקות הן ביישון והן בצלייה. אירוח נעים