אירוח השף יוסי אסרף מ"פורטרהאוס"

תשובה

ראשית תודה רבה . לגבי ערב לימוד בשרים אני אשמח להעביר ערב כזה אך כרגע ישנה בעיה של הענות כדי להוציא ערב כזה לפועל אנו במסעדה זקוקים לעוד כמה משוגעים לדבר וכרגע לא הצלחנו להגיע למספר מספיק גדול. אם זאת 1. אשמח לעזור בכל שאלה 2. אולי מהפורום תגיע איזה קבוצה.
 

bigjack

New member
נשמח לגבש סדנא לבשרים

לא נראה לי שתהיה בעיה לארגן משתתפים מהפורום. נוכל לדבר על זה מאוחר יותר במסר תפוזי או במייל. נשמע כמו רעיון שיתאים בדיוק לחברי וחברות הפורום.
 

bigjack

New member
|8|שאלה לשף על שקדי עגל

לאחרונה גיליתי את שקדי העגל בבישולים שלי ואני משתמש בהם די הרבה בתבשילי קדירה. האם יש לך עוד רעיונות או מתכונים טובים לשקדי עגל
 
תשובה

1. סגנון דרום אמריקאי- צלוי בשלמות על הגריל ובסוף לימון סחוט 2.מתכון מצורף למעלה 3. השקדי עגל הם לדעתי הכבד אווז של הפרה אפשר לעשות מהם מריזוטו ועד פטה תתפרע באינטרנט תרשום באנגלית-SWEETBREAD או בצרפתית RIS DE VOUE
 

bigjack

New member
השקדים באמת מעדן שלא מוערך מספיק../images/Emo10.gif

פטה נשמע רעיון מעולה תודה
 

אליה ל

New member
../images/Emo13.gif אהלן יוסי

האמת היא שהיו לי מלאן שאלות אבל קיבלתי את התשובות עוד לפני שהגעת לכאן דורון (הבת שלי) ואני מאוד אוהבות לבוא אליך לשם למרות שבזמן האחרון לא הגענו. מתגעגעת לגאספצ'ו בכוסות המרטיני - חחח האם הגשת את זה לעוד מישהו כך חוץ מאשר לשתינו?! בעצם, יש סיכוי לקבל את המתכון לדבר האדום המופלא הזה? ועשיתי לי בינתיים את הרוטב של הסלט - עם הגבינה הצהובה = יצא נהדרררררררררר טוב, חוסכת כסף לבוא אליכם בקרוב
 

אליה ל

New member
יוסי, אתה עוד כאן? שאלה

בזמנו נדמה לי שהיתה כוונה למכור בשר במסעדה - האם אתם עושים את זה?
 

bigjack

New member
../images/Emo41.gifשאלה על רוטב ברביקיו

האם יש לך מתכון לרוטב ברבקיו ביתי לצלעות בקר או ספריבס?
 
תשובה

מתכון:רוטב ברביקיו המתכון של המסעדה בכמויות גדולות כדי לעשות רבע או חצי מתכון. 9 ק"ג עגבניות 2.3 ק"ג סוכר 3 ליטר חומץ 40 ג"ר שאטה 20 י"ח פלפל ששוקה יבש 180 ג"ר פפריקה מעושנת אופציונלי 300 ג"ר פטרוזיליה 200 ג"ר תימין 200 ג"ר שום 800 ג"ר/מ"ל וורצסטר 50 ג"ר דבש 15 ג"ר מלח 800 ג"ר חרדל חלק 3 ליטר בירה 1 בקבוק קולה 50 גר קקאו הכנה: - מבשלים עגבניות ,שאטה , פלפל שושקה ,פפריקה מעושנת, תימין. עם מעט שמן ל45 דקות תוך גירוד השרוף מהתחתית - מוסיפים חומץ וסוכר ושום וממשיכים לבשל לקבלת רוטב אחיד תוך כדי גירוד השרוף מהתחתית. - מוסיפים וורצסטר, דבש מלח ומבשלים עוד 15 דקות - מורידים - מוסיפים בירה קקאו קולה חרדל חלק. - טוחנים - מסננים במולינייר - אורזים -
 
למעלה