תשובה
מתכון:רוטב ברביקיו המתכון של המסעדה בכמויות גדולות כדי לעשות רבע או חצי מתכון. 9 ק"ג עגבניות 2.3 ק"ג סוכר 3 ליטר חומץ 40 ג"ר שאטה 20 י"ח פלפל ששוקה יבש 180 ג"ר פפריקה מעושנת אופציונלי 300 ג"ר פטרוזיליה 200 ג"ר תימין 200 ג"ר שום 800 ג"ר/מ"ל וורצסטר 50 ג"ר דבש 15 ג"ר מלח 800 ג"ר חרדל חלק 3 ליטר בירה 1 בקבוק קולה 50 גר קקאו הכנה: - מבשלים עגבניות ,שאטה , פלפל שושקה ,פפריקה מעושנת, תימין. עם מעט שמן ל45 דקות תוך גירוד השרוף מהתחתית - מוסיפים חומץ וסוכר ושום וממשיכים לבשל לקבלת רוטב אחיד תוך כדי גירוד השרוף מהתחתית. - מוסיפים וורצסטר, דבש מלח ומבשלים עוד 15 דקות - מורידים - מוסיפים בירה קקאו קולה חרדל חלק. - טוחנים - מסננים במולינייר - אורזים -