שאלה לשף יוסי מליאור המקורית8
איך אפשר לרכך בשר מלבד מרינדה ו/או שימוש בסלפטר (לא זוכרת תמינוח העברי איזה סכין הכי טוב (יש לי כמה סכיני שף אמיתיים לחלוטין כולל זה שזכיתי בו - ראה רשומת כתף ממולא) לחיתוך בשר נא או לאחר בישול? איך עושים בשר ברוטב מייפל? למה מכניסים מי סודה או לחילופין סודה לשתיה לתוך בשר טחון? הרי הסודה לשתיה זה כימיקלים..... מה אפשר במקום על מנת ליצור קציצות אווריריות? אפשר מתכון טוב?
איך אפשר לרכך בשר מלבד מרינדה ו/או שימוש בסלפטר (לא זוכרת תמינוח העברי איזה סכין הכי טוב (יש לי כמה סכיני שף אמיתיים לחלוטין כולל זה שזכיתי בו - ראה רשומת כתף ממולא) לחיתוך בשר נא או לאחר בישול? איך עושים בשר ברוטב מייפל? למה מכניסים מי סודה או לחילופין סודה לשתיה לתוך בשר טחון? הרי הסודה לשתיה זה כימיקלים..... מה אפשר במקום על מנת ליצור קציצות אווריריות? אפשר מתכון טוב?