שרשור הפרק היומי!

ליסאן

New member
קיקיו יפה שלי ../images/Emo41.gif

אני כלכך אוהבת אותה היא פשוט כלכך יפה וטובה ומקסימה (גם כשהיא רעה) איךם היא טיפלה בילדי הכפר
והנזירים האלה גררררררררררר מה ? מה היה לכם רע לתת לה להישאר קצת זמן בשקט . זה לא שהיא פגעה במישהו שמה. היא כלכך עצובה איך אפשר שלא לאהוב אותה? ומירוקו התחמן הזה למות עליו ואפילו שיפו היה חמוד ואינויאשה
"אני רוצה להגן עליה" הוא כלכך מקסים . רק הפקאצה מעצבנת כרגיל...

ליסאן

New member
חשבתי על הנושא....../images/Emo41.gif

והגעתי למסקנה הבאה: קיקיו אומנם משתמשת בנשמות ע"מ להמשיך לחיות אך זה לא כאילו היא מכלה אותן הן פשוט מתחזקות אותה ואז עוזבות אותה לאחר כמה זמן כך שהיא צריכה למצוא נשמות חדשות... (רואים כל הזמן שנשמות יוצאות ממנה והיא צריכה נשמות חדשות. אז נכון שזה לא הכי בריא וקצת מטריד את האנשים אבל זו לא סיבה מספקת כדי לנסות להרוג אותה .

De-Panther

New member
היא כן פגעה!! היא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לקחה את הנשמות של כלמיני נערות

J e i n

New member
מסכימה בהכל...

חוץ מזה קאגומה מעצבנת. לדעתי היא חמודה נורא. אבל קיקיו כזאת מקסימה! מסכנה, מה שנאראקו עשה לה..
בגלל זה היא ככה, היא לא רוצה לפגוע באף אחד אבל היא כל כך רוצה לנקום ש"המטרה מקדשת את האמצעים". זה כי השתגעה לדנרי בגלל נאראקו
בעעע אני כל כך שאנת אותו מסכנה
-נא לא לשרוף אותי בעקבות זה שאני לא נהנית ממחשבות על לשרוף את קיקיו-

J e i n

New member
התכוונתי שאני מסכימה עם ליסאן

חוץ מזה קיקיו כזאת יפה!

ליסאן

New member
אל תדאגי מותק ../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

אני לא אתן לאף אחת מהקנאיות האלו לגעת בך... ומי שחושבת להתעסק איתי... תזכרו שאני גדולה יותר חזקה יותר ורעה הרבה יותר מוהההההההההההההה

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifפרק מגניף

טחחח הנסיכה הנודניקית קרעה אותיXDDDDDDDDD אולי עכשיו מירוקו יירגע קצת עם בנות
... קיקיו כזאת איכסית>< ואל תגידו לי שהיא לא! אני שונאת אותה והיא כל הזמן צווחת!! יאק. אממ... שיפו חמוד כרגיל
מה הקטע עם הילידה שכ"כ התמקדו בה?
ממ.. השיר סיום מדהים. פשוט מדהים.

DeDe XD

New member
"זה רק אני או שהיא נעצה בי מבט זועם

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני אוהבת את קיקו
שולתת שכמותה. "אינויאשה! תציל אותו" *זורקת את אינויאשה למים* LOL קאגומה מחבקת את אינויאשה "מצה את לעזאזל עושה?" "אני מפחדת מהקטע שהיא אמורה להתעורר" :$ "אל תחשוב אפילו לרגע מחשבות זימה אתה שומע?!" "אני חושבת מחשבות זימה? את הרי נמרחת עליי!" "
אז אתה כן חושב מחשבות זימה!"
פרק חמוד ^^ שיפו

shirosh2503

New member
פרק מהמם!!

פרק חמוד איזה חמודים אינו וקאגומה..חחח כבר אמרתי שאני מתה על הריבים שלהם.. היום הולך להיות פרק טוב..ככה נדמה לי

Sakura Kinomoto

New member
פרק יפה

אבל קיקיו ממש הפכה למפלצת!! ואיזה חמוד אינו הוא רוצה להציל אותה...אוווו אבל אני ממש לא סובלת את קיקיו!! עכשיו אני כן אוהבת את השיר סיום החדש יש שם חליל אינדיאני ואני מתה על הצליל שלו אבל הקטע שיש באותו הפרק זה לא משו יפה...

למעלה